כי זה חסר
סופ"שש :]

שהלהלייליי.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי כיף, שני כי תיאטרון והסוף של חמישי כי זה היה סיום מושלם!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבגרות עברה בשלום! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בגרות ראשונה? והדיסק, גרר. התעצבתי מעט כי.. אני טיפשה. התעצבנתי על.. אמאבא, ררררר. אבל בסוף סלחתי כי .. נמ. התאכזבתי מ... כי... היום, כי ציפיתי שיהיה.. יותר טוב. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, ומהתרגשות
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ראשון ושנייייייי! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היית ממש טובה"
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך טווווווווווווווב!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד וללמוד וללמוד. הסרט הכי טוב שראיתי.. מי ראה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נודלס, חדר תיאטרון [
] וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דיסק!!!!!!!11111 ושני ספרים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דוגרי כל השבוע, אבל במיוחד יום שני
. התודה שלי השבוע היא ל.. שירצ'
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אושר, יאפ. מאכל השבוע שהיה הוא.. מסטיק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מובוטו כהן"
. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Sacred
!!!111. אלבום השבוע שהיה.. Scream
!!!!!1111. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. And one day the sea will guide you back to me
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום, פיכ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אקלוט מה קורה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים רשמית כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סתם כזה
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם מה, אבל נו גם את רוני
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לול.

favory

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif כנ"ל

segev 007

New member
שבוע מעולה!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון שני ושישי ראשון מופע כפי ונחמד שני שיעור קפיצות עם חיים על מנשה היה כיף חבל על הזמן שישי שיעור קפיצות עם זוהר היה ממש כיף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שני שישי וראשון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום ראשון ההופעה הראשונה שלי התעצבתי מעט כי.. ההורים שלי התעצבנתי על.. ההורים שלי אבל בסוף סלחתי כי .. אני יודע שהם בסוף יסכימו..... התאכזבתי מ... כי......? בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שישי..... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שיעור מצוין ביום שני!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לילמוד היום..... הסרט הכי טוב שראיתי...סרט....... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה ומחר לים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הולך להיות..... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...חיים וזוהר התודה שלי השבוע היא ל..? פינקתי את עצמי השבוע עם..קורסון מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל של סבתא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?...... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היו הרבה.... אלבום השבוע שהיה..? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ילך לים והיה כיף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ים שיעור בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..גיטרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש הרבה....

חריקת

New member
קוקיגליצ'ה חוחוחוחוחוחו

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שלישישישיישיש שיעור מהמםמםמם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא משו מיוחד הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא מתרגש התעצבתי מעט כי.. כי כי כי ניסתי אבל לא הצלחתי אז מה להרוג אותי התעצבנתי על.. לא ניעם לי להגיד אבל אני לא יגיד אבל בסוף סלחתי כי .. התעצבנתי אבל לסלוח חח מה זה ריב התאכזבתי מ... כי... ניסיתי אבל לא הצלחתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואו זה חלק אה\ מה המצב ? יחרא של צב מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי טוב? יש לי הרשה ששברתי ת'רגל ביום ראשון נדע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ל.....? הסרט הכי טוב שראיתי.. הצעקה חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לבלות? למי יש זמן סופ עונה סופ עונה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מסטיק אבל יקר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לה לה להל הל לה התודה שלי השבוע היא ל.. ^^^ עם כל העצבים הבנתי שאני צריך להישתדל יותר פינקתי את עצמי השבוע עם..קרפ אנטישמי מאכל השבוע שהיה הוא..קרפ \מסטיק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא קוראים לו הוא בא לבד שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יש יש הם חוזרות היה משעמם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיחזרו כבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.**** ו*** סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

horse 1212

New member
מצדה../images/Emo99.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שישי. מצדה!!!!11 הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כנ"ל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. שיר כלשהו של לד זפלין
. התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. ככה התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי.. - הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מצדה
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכרת.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הייתי עייפה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיק מעמד כל הלילה. הסרט הכי טוב שראיתי..לא נראה לי שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מצדה XD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל הקבוצה שלי
התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..אגוזי מלך וחמוציות
מאכל השבוע שהיה הוא..כנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. led zeppelin-stairway to heaven Come Togethe-The Beatles ואלבום שלם של אינקובוס. אלבום השבוע שהיה..^^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..- הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אסדר את החדר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הקבוצה שלי :) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שעור רכיבה,חזרות למסיבת סיום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב,למצוא אנשים שרוצים לבוא להופעה של ד"ר קספר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הכתה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

horse 1212

New member
אגב,שיר(קפלניתתת),אני זו מהקבוצה של נצר

שזיהתה אותך ואמרה "שיר" P:

The Bitter End

New member
Hamood

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל יום! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הלכתי אל פיצי[= וסן אנטוניו בNBA הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל מיני. התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי השבוע נראלי. התעצבנתי על.. נמנמ. אבל בסוף סלחתי כי .. נמנמ. התאכזבתי מ... כי... נמנמ. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הבלדה הטראגית לאסלה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יש זמרות, הן רק פחות טובות" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אנערף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת מהביתD: הסרט הכי טוב שראיתי.. סדרה, טורצ'ווד. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. פיצי, קניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוהו. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. טורי וגלי
התודה שלי השבוע היא ל.. טורי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה. מאכל השבוע שהיה הוא.. ביסלי. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "קרם לחות". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Take me out-Franz Ferdinand משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עצלנות כושלת כישלון חרוץ, בזבוז פרוע ואין לי תירוץ." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. נמנמ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוהו. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טורי וגלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. המחנכת שלי תתפגר באורח פלא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יעלי! וטורי! הודגש באמצעות אמאשלך

ToryMaster

New member
יש לי דמעות מצחוק ../images/Emo6.gif

[או מהתרגשות? אני אוהבת אותך המונים]

TauraMan

New member
את אוהדת של../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

סאן-אנטוניו? רציני? איכסה

The Bitter End

New member
אני בכלל בקטע של מיאמי היט,

אבל הימרתי על סאן אנטוניו בעונה זאת, אז...

גם לי בא../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, הייתי בחווה סוף סוף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. להגיע הביתה לפני כולם וכמובן- חווה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לדעת שלמפקד שלי באמת אכפת ממני. התעצבתי מעט כי.. יצאנו לשבוע סד"ח ותקעו אותנו באכסנייה זוועתית. התעצבנתי על.. מישהי מהבסיס. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי.
התאכזבתי מ... כי... *לא לפה* בכיתי מעצב/אושר כי.. סגרתי שבת, היה מדכא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. פיטנגו החמוד.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "הצבא שינה אותך לטובה".
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שאני אשרוד את השבוע הזה כמו שצריך, אבל הנה, שרדתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לחווה ולרכב אחרי שכל השבוע ישנתי משהו כמו 4 שעות בלילה.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי שום סרט. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הביתה!!! והחווה, כמובן. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל אכיל, לא כמו באכסנייה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אנשים מהבסיס ומהחווה. התודה שלי השבוע היא ל.. למשפחה, לחברות, לאנשים מהחווה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה אוכל. מאכל השבוע שהיה הוא.. לאפה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ירושלים. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ירושלים של זהב".
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החום המגעיל, התנאים המסריחים באכסנייה, את חוסר השינה ואת הכאבים בכל הגוף. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה?... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סוסים, חברות. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום שישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעבור מהר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברות מהבסיס, אנשים מהחווה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

רועי מו

New member
/m\

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי בזכות הילה /m\ ומה שהיה מסביב לבגרות בהיסטוריה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע פגשתי את הילה /m\ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע. גם חמישי התעצבתי מעט כי נגמר השבוע התעצבנתי על אלמוג [כי הוא אידיוט] אבל בסוף סלחתי כי היהי לי משעמם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע שניסיתי לקפוץ מעל משהו ולא בדיוק הצלחתי [וכמאת כול יום חמישי ] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו "מי רוצה טאקי?" לא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי אני אידיוט לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לעבור את הבגרות בהיסטוריה המקום הכי טוב שאליו יצאתי הפיצה לדביתספר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע את הילה /m\ התודה שלי השבוע היא לסניה , הילה /m\ ולברות בהיסטוריה מאכל השבוע שהיה הוא פיצה!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה 056. Ramones/ The K.K.K. Took My Baby Away אלבום השבוע שהיה שדים / איפה הילד השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא הילה /m\ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע יום ראשון ו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע יום רביעי לא יגיע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע. הילה /m\ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קומיקס מצחיק [בתמונה] אני מחוק :]

SNTQ

New member
תודה שפתחת במקומי..../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. אתמול כי.. צב"ח עם הבהמה ואז סיורים אינסופיים ביפו והמון עבירות על החוק->יומולדת לבת דודה->עם החברים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי עם אזרחות
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם ידיד טוב התעצבתי מעט כי.. השיחה לא הגיעה
התעצבנתי על..אדם (ידיד טוב) אבל בסוף סלחתי כי..לא סלחתי..
התאכזבתי מ... כי...עצמי,לא התמדתי במשו שרציתי בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק עם הבהמה בסיורים ביפו הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הרדיפה אחרי העגלות עם הבהמה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אל תשתני,אני אוהב אותך ככה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באמת למדתי לבגרות באזרחות:] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אינסוף אימונים הסרט הכי טוב שראיתי..לא זוכרת את השם שלו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..פאב של בנדוד שלי ביום רביעי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בגדים:] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מאיה,מעייני,הדרה,ניצנוש',נמרוד. התודה שלי השבוע היא ל..הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..ארוחות בחוץ:p מאכל השבוע שהיה הוא..על האש אתמול
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?-- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שירים של פול אווט בויז אלבום השבוע שהיה..יוני בלוך
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כעסים על אדם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם הבהמה בצב"ח-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ניצנוש' בהחלט. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רעננה מחר וסנטר בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אראה אותו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ניצנוש' בשישי שוב:]

שירלי317

New member
שבוע מתיש נפשית. נקרעת..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. בספק אם היה. אולי יום חמישי... אבל לא הלילה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יותם
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יותם התעצבתי מעט כי.. התעצבתי מאוד, כי... ניצן
התעצבנתי על.. ליאור, כי הוא מפגר. אבל בסוף סלחתי כי .. לא. התאכזבתי מ... כי... מעצמי. כי אני נקרעת לחתיכות... כי אני לא יודעת מה לעשות בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר (יותם) ועצב (ניצן) וגם שניהם ביחד באותו הזמן (אם זה בכלל אפשרי) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא יכולה לחשוב על זה כרגע. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אוהב אותך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. העפתי את המפגר מהחיים שלי סופסוף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתמודד איתה, לעבור את ליל חמישי ובכלל לישון בלילות האחרונים. הסרט הכי טוב שראיתי.. ג'ינג'ר סנאפ... בערך.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא ערב להקות. לא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא יודעת. לא מעניין אותי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יותם. התודה שלי השבוע היא ל.. יותם. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מועדון הלבבות השבורים הטרילוגיה. שיר השבוע שהיה.. hotel song- regina spektor משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. חבל נקרע משני קצוות, הוא נשאר עם חתיכה של נשמה ביד והיא עם רבע לב. (מתוך- תוכי) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ליל חמישי ואת השעה ו11 דקות האחרונות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנשום. אשן. אתחבר מחדש. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יותם
משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום שלישי בים. חמישי בטיול חרקים עם יותם. וסופ''ש עם הבנות. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אנשום. אעבור את הבגרות בהסטוריה. שאני אשן. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יותם, יעל, יעל, יעל, בר, ליזי. ואת ניצן =S

אפילו שכבר יום ראשון...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:אממ.. כל השבוע הייתי בבית ב10, שני - אימון, חמישי שישי במצדה,שישי בערב עם מיה וגל, ושבת בים עם הנושנושים מהחווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:חווה, מצדה וים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: שיחה מוזרה כזאת עם אבא התעצבתי מעט כי..: אוף נו :\ התעצבנתי על..: שמוליק! אבל בסוף סלחתי כי ..: יש לו שם מגניב.. XD התאכזבתי מ... כי...:ממנו.. הוא השתנה כל כך..
בכיתי מעצב/אושר כי..: מעייפות, אחרי 52 שות בלי שינה.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:מצדה בארבע בבוקר, ובים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"שלומי, אני לא ממש רוצה לדעת במה הרגל שלי נוגעת שם אז תשחרר..." XD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: העברתי פעולה טובה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לא להירדם.. הסרט הכי טוב שראיתי..:ים כחול עמוק, ודופלקס המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:מצדה, ים, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:בגד ים... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:כל הנושנושים מהחווה, חברים שלי, ומיה וגל..
התודה שלי השבוע היא ל..:איתי, שהחזיק אותי ערה עם כל היציאות המטומטמות שלו... פינקתי את עצמי השבוע עם..:הרגשה של חופש... מאכל השבוע שהיה הוא..:שקשוקה של אמיר בשלוש וחצי בבוקר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:welcome to my life אלבום השבוע שהיה..:יוני
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:"הכל הכל אני יכול כי זה החופש הגדול".. הייתי מוחקת מהשבוע הזה...:אויייששששששש כל הגוף שלי שרוף
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:סופ"ש אחד הטובים!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:כל האנשים מלמעלה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:סוף שנה.. ים עם החברים ברביעי, אימון.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שהתעודה תהיה טובה?! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:שמוליק!!
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

למעלה