•°•סוסהוליסטית•°•
New member
שהלהלייליי.
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי כיף, שני כי תיאטרון והסוף של חמישי כי זה היה סיום מושלם!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבגרות עברה בשלום! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בגרות ראשונה? והדיסק, גרר. התעצבתי מעט כי.. אני טיפשה. התעצבנתי על.. אמאבא, ררררר. אבל בסוף סלחתי כי .. נמ. התאכזבתי מ... כי... היום, כי ציפיתי שיהיה.. יותר טוב. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, ומהתרגשות
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ראשון ושנייייייי! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היית ממש טובה"
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך טווווווווווווווב!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד וללמוד וללמוד. הסרט הכי טוב שראיתי.. מי ראה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נודלס, חדר תיאטרון [
] וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דיסק!!!!!!!11111 ושני ספרים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דוגרי כל השבוע, אבל במיוחד יום שני
. התודה שלי השבוע היא ל.. שירצ'
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אושר, יאפ. מאכל השבוע שהיה הוא.. מסטיק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מובוטו כהן"
. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Sacred
!!!111. אלבום השבוע שהיה.. Scream
!!!!!1111. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. And one day the sea will guide you back to me
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום, פיכ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אקלוט מה קורה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים רשמית כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סתם כזה
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם מה, אבל נו גם את רוני
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לול.
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי כיף, שני כי תיאטרון והסוף של חמישי כי זה היה סיום מושלם!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבגרות עברה בשלום! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בגרות ראשונה? והדיסק, גרר. התעצבתי מעט כי.. אני טיפשה. התעצבנתי על.. אמאבא, ררררר. אבל בסוף סלחתי כי .. נמ. התאכזבתי מ... כי... היום, כי ציפיתי שיהיה.. יותר טוב. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, ומהתרגשות