כי כאן האביב

בת חן191

New member
לא קשור לתומכי ביבי,,אפשר לאהוב את מגל או את שפל בלי לאהוב א

את ביבי,,הם לא קשורים בעבותות ברזל אפשר לאהוב את זהבי
בלי להיות שמאלני,,ואגב איפא גבי גזית<??? נראה לי שברח מהארץ

בת חן191

New member
אני למשל מאד אוהבת לשמוע את שפטל הוא

איש מאד חכם ויש לו ידע רב בשביל זה אני לא חיבת להיות ימנית או מרכז
אפשר לאהוב אדם ללא שיכות למיפלגה מסוימת

אני לא שמאלנית ואוהבת את זהבי , לא הכל מסכימה איתו בדיוק כמו שלא מסכימה
כל מה ששפטל אומר,

יוליקה

Member
מנהל
אני לא יודעת אם הוא עוזב בגללם

אבל באמת חבל להפסיד אותו...מקווה שיחזור.
אחיו של נתן אבינעם היה קולגה שלי הרבה שנים וגרנו יחד בדימונה.

הדסהש1

New member
נתן זהבי כתב בעיתון שהוא עוזב לתקופה לא מוגבלת

הוא עייף וחולה..בשנה האחרונה נעדר לעיתים קרובות בגלל ניתוחים בעיניים.
וסובל ממחלות נוספות.וגם בגלל שהתמנו שדרנים תומכי נתניהו שמנסים להוציא אותו
מלשדר.ויש את התלונה של הדס שטייף בקשר להטרדות המיניות שהוא תבע אותה על
הוצאת דיבהץכך שצרות לא חסרות לו.הוא אמר שאולי יחזור לפעמים לשדר מספר ימים בשבוע.בנתיים הוא חייב מנוחה.לשפטל לא יכולה אנו לא יכולה להקשיב.כך שהרדיו הפסיד מאזינה קבועה...

שני אנשים שונים

אני מכיר את שניהם
שפטל (לא אומר עליו דבר שיתן לו עילה לתבוע אותי) לא היה האיש שניתן היה לשוחח איתו בלי שיניח לך מוקשים בכל כיוון, ברדיו הוא בוטה וגס רוח באופן בלתי נסבל, מה שהוא כמו כל עוכרי-הדין לא מענין אותם צדק, אלא רק להרויח הרבה כסף גם אם הם פוגעים באחרים שלא בצדק, העיקר להוציא את העבריין נקי במשפט.

עוכרי הדין כבר שכחו מזמן את תפקידם המקורי, שהוא לסייע לנאשמים בהליכים הפליליים שהם לא מצויים בהם, ובמקום זה הפכו לשוט של העבריין נגד הקורבן.

זהבי אני מכיר אותו עוד מימי הברנאנג'ה היפואית (הייתי אז שוליה של תומרקין) האיש בהחלט צבעוני ולא מתלקק אלא ישיר גם אם זה לא נעים, אבל אני מעדיף אותו על הנחשים.....

הוא בדיוק הפוך לפוצי-מוצי גיל ריבה.....
שבריאיון האחרון גדש את הסאה, עם הראיון המלוקק עד קבס של אולמרט.....

בקשר להדס שטייף, עד היום אני לא יודע איך היא יצאה ללא פגע אחרי האזנה בלתי חוקית לוויעוד הבוקר של מפקד המחוז ומפקדי המרחבים במחוז תל אביב, כשהעונש היה מצחיק - 100 שעות עבודת שירות.....
מצד אחד היא חשפה הטרדות מיניות, מצד שני היא עצמה התלוננה על הטרדות מיניות כמו על אולמרט וזהבי .....

מינהר

New member
נכון, נימה. גם סולם מסוכן. אני זוכרת שאמא

שלי נפלה מסולם קטן. למזלה לא נגרם לה נזק. לי תמיד נראה שכסא יציב יותר טוב, אבל הכי טוב לתת לעוזרת הצעירה.

יוליקה

Member
מנהל
ההכנות שלי לפסח הם מינוריות

כאמור רכשתי כיריים חדשים (או חדשות...איך אומרים?) ומחר
יבוא הטכנאי לפרק ולנרכיב את החדשים...
לצורך כך הייתי צריכה לפרק את התנור ו-2 מגרות ענקיות מהארון
כדי לאפשר את מעבר החוט וצינור הגז מאחורי הארונות....
מחר מגיעה גם העוזרת שתעזור להחזיר הכל למקומו....

אזהרה במקום

אנשים נוטים לשכוח שמה שעשו פעם לא ממש יכולים היום.

שימוש בכסא הוא סכנה מוחשית, מחד, קצת קשה לעלות אליו, ומאידך, הירידה ממנו היא בהליכה אחורה וזה לגמרי מתכון לנפילה אחורה על הפדחת.....

גם לנו יש בבית סולם לטכנאים שבאים, ואנו עצמנו משתמשים בסולם מדרגות קטן, רק 2 מדרגות וזה מספיק להגיע לכל מדף, וכן יש לו קשת שכאשר יורדים נאחזים בה.

שפירא אתה דובר יוונית? אתמול הראו את שלומי סרנגה

ביוון עם הג'ינג'י שמעון פרנס מבקרים בטברנות ביוון וגם את גליקריה,

שמעון פרנס מדבר יוונית.

אני מגמגם ברמת רחוב

אבל בהחלט מבין, והיו מקרים שאשתי לא הבינה איך הכרתי סיפר לי סיפור שלם ואני הבנתי הכל (אולי זה חוש שמפצה על הקושי בלימוד שפה...).

אגב, ניסו לחקות את פרנס (כמדומני בארץ נהדרת), אותי משך תשומת הלב השרשרת שהחזיק ביד (החקיין) זה היה משהו עלוב מפלסטיק. שלא לכבודו של אף אחד.
השרשרת שאצל הערבים נקראת "מסבחה" (המשבחת את אללה וקוראת ב-99 שמותיו), לשרשרת 99 חרוזים, הנפוצה בת 33ובין כל 11 יש חרוזון, לעזור בספירת השמות.

אצל היוונים זה נקרא "קומבולוי" לאנשים מכובדים זה עשוי עינבר או כסף, אצלי אני עשיתי יותר.
מדובר ב-19 חרוזים (19.1 יום ההטבלה של ישו) ואצלי הם -
3 עינבר הודי כהה,
1 עינבר אירופי בהיר,
3 זכוכית ירקן סינית,
3 אבנים מהר געש,
3 מאובן שהיה עצם לפני מליוני שנים,
3 עצם של גמל מעוטרת ציורים מערב הסעודית,
3 אבן "מונ-לייט" תכלת מעושנת אבל כשמרימים לאור רואים שמש צהובה

שיש יווני (יפה אבל פריך)
אבן ובה פירורי זהב הנוצצים בשמש
עץ זית
חרצן של זית
כסף
ובסוף חרוז צהוב/ירקרק הנקרא בפי הדרוזים "אבן השמן" כיוון שהצבע כמו של שמן זית נקי, רק שזה לא אבן אלא פלסטיק יפה.

מה שפרנס מחזיק נקרא "בגלר" שהוא לא שרשרת סגורה אלא פתוחה ועליה חרוזי כסף ואבנים (כמדומני תכלת).

למעלה