כך פותרים משברים אצל שכנינו מהדרום...

Coutal

New member
ניתוח עקבי יותר של מובארק

מראה שהוא מעוניין פשוט בהחלשת החמאס כיוון שהצלחת החמאס מעירה את האחים המוסלמים במצריים. לא פחות, לא יותר. לא מאהבת מרדכי, ולא משנאת המן. נכנע? זה פשוט לא האינטרס שלו.

גידעון1

New member
כרגיל ישראל שוב אשמה אה מוחמד?

הרי אי אפשר להאשים ערבי בכל פעולה רעה שהוא עושה. כל דבר רע שהערבי עושה האשמה חייבת ליפול על ישראל. הלוואי שיבוא היום שמדינות ערב יקחו אחריות על מעשיהם מבלי שיהיה הצורך להאשים את ישראל כי למען האמת אני כבר לא חושב שאפילו העמים הערביים כבר קונים את התקליט השבור הזה. אם יש לך טענות למעשי מובארק אז תבוא אליו בטענות ואל תנסה לעקם את המציאות לצורך ניקוי ידיי מצריים באמצעות לכלוך ידי ישראל. אגב התברר היום שבעקבות הפרצה בחומה 2 חוליית חמאס תכננו לבצע פיגוע טרור במצריים. אני מת שתסביר לי איך גם בזה ישראל תצא אשמה על פי השקפתך. ראבק מספיק לשחק אותה קורבן ותלמד לקחת אחריות!!

עופר לא ידעת

שלמנהיגים הערביים אין לב כלפי בני עמם מעניין אותם להישאר ברשימה של המדינות המכובדות בעולם או יותר נכון ברשימה של בוש

אולי אתה תצליח להסביר לי את מה שאני לא מבין..

איך הרעבת אוכלוסייה מצרית (עזוב כרגע את העזתים, אני מדבר על האזרחים המצרים שמובארק מרעיב עכשיו!) גורמת למובארק להישאר ברשימה של מדינות מכובדות בעולם? איך?

אתם מתעלמים מהדבר הכי חשוב...

נכון שלמובארק יש אינטרס להוציא את העזתים, מכמה סיבות: 1. אם הוא ייקח אחריות מלאה עליהם, לא תהיה להם יותר סיבה מוצדקת להתעמת עם ישראל - אבל הם כן יתעמתו איתה וזה יעשה לו בעיות.. הוא מעדיף שהם ישגעו את ישראל מבלי שתהיה לו אחריות כלשהי עליהם. 2. הוא רוצה להפיל את משטר החמאס, כי הצלחת המשטר הזה תחזק את האחים המוסלמים אצלו. 3. הוא מעדיף לרצות את ישראל ואת ארה"ב מאשר את האיסלאם הקיצוני. אז הבנו שהוא רוצה להוציא את העזתים...... אבל לא זה מה שהפריע לי! אלא השיטה שבה הוא משתמש כדי להוציא אותם! וכדי להבין את האבסורד........... תארו לכם שלשדרות היו מסתננים עזתים, ונניח לרגע שאנשי שדרות היו מסכימים לארח אותם. ואז... ממשלת ישראל היתה מונעת ממשאיות אספקה להגיע לשדרות! יענו - אם תמשיכו לארח את העזתים, תמותו מרעב! עכשיו הבנת את הבעייה?

מוחמד5

New member
../images/Emo8.gif מי שקרא עיתונים בערבית

יום אחרי , גילה שצוות תבאי ישראלי ביקר במצריים בחשאי למספר שעות בכדי לדון בסוגית המעברים

DIGITAL MAN

New member
תשמעף כשעישראל עושה סגר זה הרעבה

וכשמצריים גם עושה סגר, זה פשוט לעשות סדר זה הכל

respecta1

New member
עזוב את זה

בהתחלה בשביל לפזר את ההפגנה הם שיסו כלבים בהמונים, השתמשו מכל הבא ליד נגד ההמונים, ובסופו של דבר גם ירו אש חיה על ההמונים..כשישראל עשתה את זה עשו עליהום בלאגן היום אחרי 7 שנים עדיין הולכים לעשות איזה שביתה נגד זה, פה שבועיים אחרי נשכח ונעלם כאילו לא קרה.

למעלה