ככה, בגלל שאני עסוקה באהבה בזמן

galia1962

New member
../images/Emo23.gif זו אולי השאיפה

אבל במציאות קשה מאד להגשימה גם כשמאד אוהבים. כי כולנו שבויים-במצוקות ובכאבים ובצרכים שלנו-ולא תמיד מסוגלים להתחבר או להגיב לצרכים של בן/בת הזוג-ממש באותו הרגע שהוא/היא צריכ/ה. אבל כשאוהבים- רצוי ללמוד לקבל גם את זה בהבנה ולא להשבר מכל אירוע ומשבר. הלוואי עלי היכולת הזו...

blonda3

New member
יש אנשים../images/Emo35.gif

שישירו לך את השיר הזה יזדהו עם כל מילה שלו יהיו בטוחים שהם אוהבים אותך יאמרו לך שהם אוהבים אותך אבל בפועל זאת תהיה אולי אהבה שלא תוכל להתממש או שאולי לא תצליח או שאולי תהיה אהבה לא בוגרת או אהבה לא בשלה או אהבה בדמיונם..... כי כמה קל לאמר מילים וכמה קל להבטיח במילים וכמה קשה לפעמים ליישם דברים כשלא הכל במציאות מתאים למה שבאמת רוצים. אז אני לא יודעת מה לאמר לך האם יש בעולם כזאת אהבה..... או שאלו רק מילים של שיר......

*יערית

New member
תשובה כ"כ ארוכה ומורכבת....

כן יש אהבה כזו...צריך רק לפתוח עיניים ולהיות קשובים לה

אני מכירה לפחות 2 זוגות, שבעצם

כל מה שכתוב בשיר הזה, הם מיישמים ביום יום בשיא הטבעיות, ומה אני אגיד לכם, אני מתה מקנאה מזה (אבל משתדלת לא לעשות להם עין הרע
). זה לא שאין אצלם עליות וירידות, אבל תמיד איך שהוא הדברים מסתדרים אצלם בשיא הטבעיות ושיא האהבה. ואז אני מסתכלת על שאר הזוגות ועל הזוגיות שלי ואני אומרת לעצמי, איך? איך זה שלא כולם יכולים להיות כמוהם? למרות שיודעת שזה מורכב יותר. אבל לחשוב שלפעמים מילים של שירים מעלים בנו מאווים ושאלות, אומר משהו, לא?

*יערית

New member
להאמין ביכולות שלך

להאמין שמילים של שירים יכולים להיות גם חלק ממציאות,אין דבר שהוא מושלם, צריך לקחת מילים ולהפוך למעשים שמקבלים תוקף במציאות ולא בחלומות

לטנגו צריך 2 - משפט ישן ונדוש

אבל נכון. יש דברים שאת יכולה ליישם אותם אם זה משהו שהוא רק שלך ולא מעורב בו עוד מישהו. כל זמן שמדובר בזוגיות, כל מה שתעשי וכמה שתשתדלי שיהיה טוב אם בן הזוג או בת הזוג לא משתפים פעולה מכל סיבה שהיא לא תוכלי ליישם, לא יעזור וזאת עובדה. אבל כן אפשר לשאוף לשלמות, או להגיע לשלמות אצלך, בתוך הנשמה שלך, ברגע שנוכל להשלים עם החסר של בן הזוג, אז אולי נצליח להגיע לשלמות מסוימת עם עצמנו. אמר לי לא מזמן האיש עם החיוך, שכל זמן שאני לא מפרידה את עצמי מהחששות של בעלי לגבי הגירושין שמרחפים מעל הראש שלו, אני לא אצליח להתמודד ולהמשיך הלאה בהחלטה שלי, והוא צדק !!!! כי כל זמן שאני נכנסתי למחול השדים של בעלי זה יצר כעסים ולחצים בבית בכלל ואצלי בפרט, אז החלטתי לצאת למסע ויפאסנה משלי, וזה באמת עובד. ככה זה כשיש 2, זה לא תמיד עובד.

*יערית

New member
את יודעת אושר...

את "הטעות" הראשונה שלנו עשינו.. אולי פשוט לא צריך לחזור עליה,במידה ואין שיתוף פעולה ורואים שרק אחד מושך במוזכות בכל פעם פשוט לשחרר את הסוס, לא לתת לעגלה לנסוע בצורה מקרטעת, היא צריכה 4 גלגלים יציבים ותומכים, בכדי לאפשר נסיעה חלקה ובטוחה. עם חוסרים של בן זוג אפשר להשלים, אבל יש חוסרים שעליהם אין מקום לפשרה. מאחלת לך הצלחה בגרושייך

לטנגו צריך שניים, משפט ישן ונדוש

אבל נכון. יש דברים שאת יכולה ליישם אותם אם זה משהו שהוא רק שלך ולא מעורב בו עוד מישהו. כל זמן שמדובר בזוגיות, כל מה שתעשי וכמה שתשתדלי שיהיה טוב אם בן הזוג או בת הזוג לא משתפים פעולה מכל סיבה שהיא לא תוכלי ליישם, לא יעזור וזאת עובדה. אבל כן אפשר לשאוף לשלמות, או להגיע לשלמות אצלך, בתוך הנשמה שלך, ברגע שנוכל להשלים עם החסר של בן הזוג, אז אולי נצליח להגיע לשלמות מסוימת עם עצמנו. אמר לי לא מזמן האיש עם החיוך, שכל זמן שאני לא מפרידה את עצמי מהחששות של בעלי לגבי הגירושין שמרחפים מעל הראש שלו, אני לא אצליח להתמודד ולהמשיך הלאה בהחלטה שלי, והוא צדק !!!! כי כל זמן שאני נכנסתי למחול השדים של בעלי זה יצר כעסים ולחצים בבית בכלל ואצלי בפרט, אז החלטתי לצאת למסע ויפאסנה משלי, וזה באמת עובד. ככה זה כשיש 2, זה לא תמיד עובד.

blonda3

New member
אולי זה עניין של התאמה זוגית

אולי כשמוצאים את המכסה המתאים אז המילים שבשיר אכן מתממשות במציאות או שזה גם שילוב של בגרות ושל יכולת לדעת איך למצות נכון את הזוגיות ואיך להפיק ממנה את הטוב ואיך להפעיל את האהבה כמנוף ולא לתת לה לכבות.... אני מהמפרגנים לזוגות האוהבים מאמינה קצת בגורל ובכוכבים מכירה במגבלות של עצמי כך שלא יכולה להאשים אף אחד במה שקורה או לא קורה לי, כולל בחיי האהבה אז כשטוב לך עם בן זוג תשארי איתו וכשלא טוב לך....תחשבי למה האם ניתן לשנות, האם ניתן לשפר ואם לא-אז מותר גם להיות לבד.

חחחחחחחחחחחחחח ועוד שיר

של הזמר ההוא ששכחתי איך קוראים לו,אבל יש לו גבות כמו חומת ברלין חחחחחחחחחחחחחח "תפוס,תפוס,תפוס וסובב לה את הראש ונסה אותה לכבוש ותראה לה מי הבוס תפוס,תפוס,תפוס חזק כמו שהיא אוהבת ככה היא נגנבת אותי זה מביא לכיוון אחר לגמרי של כוונות בשיר הזה :) :) :) אם אתם מבינים למה אני מתכוונת חחחחח וישתקו הגברים שבחבורה כאן, חחח

האהבה שלי../images/Emo23.gif

כל כך הרבה שירים נכתבו עליה על האהבה... ואני יכולה לומר היום ממקום מאד בוטח שהיא קיימת ואמיתית ואפשרית
כי אני מצאתי אותה מצאתי את האיש שמקבל אותי כמו שאני שמכיל אותי ללא סוף שיודע לדבר רגשות רחוק משיפוט וביקורת רך ומלא אהבה ולא קל לפלס את הדרך ויש רגעים של דמעות ויש לפעמים שאלות בלי תשובות ואין ערבויות... אבל כאן ועכשיו היא עוטפת אותי ונעים לי בתוך הביחד והשיר הזה אמיתי, כל כך אמיתי
ואתה שאיתי- אוהבת אותך המונים

blonda3

New member
מונה../images/Emo24.gif

שרק תמשך האהבה הזאת
קיבלת ת'מסר שלי?

מונה, כל כך שמחה באושרך

ובאהבתך, ושמצאת את זה שאוהב אותך, בהמון רגש, וכמו שאת. מאחלת לכם רק ימים של אושר ואהבה, לך ולזה שאיתך.

למעלה