ככה, בגלל שאני עסוקה באהבה בזמן

maof

New member
לכל אחד........../images/Emo9.gif

יש את האחת שלו שאיתה הוא מרגיש..... לכל אחת יש את האחד שלה שאיתו היא מרגישה את היקום
מעוף

satin

New member
לכל אחד...../images/Emo23.gif

יש את האחד שלו... ולכל אחת יש את האחת שלה... כן. יש ויש.
וכשרוחות קרות ישררו בחוץ, אשלח בך אש חמה...

יש......./images/Emo23.gif

...יש אהבה והיא תנצח... וסבתא שלי היתה אומרת:..."לפעמים מחפשים רחוק והרבה..את מה שנמצא ממש מתחת לאף"...
...זה מקום פנס..

מעניין, לא רק סבתא שלך אמרה

את המשפט הזה. לפני כשבוע, חברה וירטואלית שלי אמרה לי אותו הדבר. תגיד, הן מכירות במקרה? למרות פער הגילאים?

והשיר הזה מעורר בי זכרונות,

זכרונות חמים ונעימים, על אהבה שהיתה, על ריקודים, על ריקוד צמוד צמוד לאור נרות, לרגע שיר אהבה הזה, במלוא הרגשות, וכשהשיר הזה התנגן ברקע, גם אני חשבתי לרגע, כי לנצח נצחים אהבתי ואהבתו תישאר, ולעולם, לעולם, היא לא תיגמר, כי בטוב וברע היינו ממשיכים לאהוב, אבל...שיר דבר אחד, ובמציאות, הגיע הסוף. אני מאמינה גדולה באהבה, ברגשות, האהבה עושה את החיים הרבה יותר מאושרים, אבל, אהבה שכזאת, סוחפת, נראה לי שבימינו היא לא ממש קיימת, ואם כן, אז לא לאורך זמן. כי מעבר לאהבה, יש את הרצונות של שני בני הזוג, שלא תמיד מתאימים וחופפים, יש אופי שונה, שלא תמיד בן הזוג מקבל, יש ניסיון חיים שונה ואחר, וקשה להגיע לעמק השווה, ויש הגיון, שלפעמים חזק יותר מרגש האהבה, הגיון, אשר בעצמתו מוחק את הרגש, וגורם לויתור על האהבה ועל הביחד, למרות שהלב מתנגד.

naama78

New member
אני אוהבת את השיר הזה בטירוף

ו...מחכה לה לאהבה שלי

למעלה