Muse - Hate This & I'll Love You
C CitizenErased New member 8/6/07 #79 כן.. במלון שהייתי בספרד לפני מלא שנים הצרצרים שלטו. ואני לא צוחקת, היו צרצרים בכל חור שם. והם פאקינג ענקיים!! כמו התיקנים המוכרים לנו מהארץ אבל בערך פי 2 חח אפילו בבריכה שם היו צרצרים!! זה היה פיכס.
כן.. במלון שהייתי בספרד לפני מלא שנים הצרצרים שלטו. ואני לא צוחקת, היו צרצרים בכל חור שם. והם פאקינג ענקיים!! כמו התיקנים המוכרים לנו מהארץ אבל בערך פי 2 חח אפילו בבריכה שם היו צרצרים!! זה היה פיכס.
C CitizenErased New member 9/6/07 #96 אה והכי מצחיק זה שבכריכה של האלבום אפילו כתוב "תודה מיוחדת לבלהבלה [לא זוכרת את השם שלו] שהביא את ההקלטות של הצרצרים בשביל Hate This and I'll Love You" חח
אה והכי מצחיק זה שבכריכה של האלבום אפילו כתוב "תודה מיוחדת לבלהבלה [לא זוכרת את השם שלו] שהביא את ההקלטות של הצרצרים בשביל Hate This and I'll Love You" חח
R Runt New member 7/6/07 #53 Razorlight - Which Way Is Out בוהאהאהאה אני לא מצליחה להשיג חצי מהאלבום השני שלהם ;[
B BabyShambles New member 8/6/07 #59 Got Ma Nuts From A Hippy- The Fratellis הם כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ מעולים!11111
C CitizenErased New member 8/6/07 #80 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני כל כך מצטערת שלא קניתי את האלבום שלהם בניו יורק.. כבר החזקתי אותו ביד גרררר!!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני כל כך מצטערת שלא קניתי את האלבום שלהם בניו יורק.. כבר החזקתי אותו ביד גרררר!!
ת תפוז אנשים מודיע New member 8/6/07 #61 ../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים
../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים