כלבים לאימוץ מחדרה

ronagg

New member
מי לא ? ...תעשי את חושבים ...

תסכמי ותעני לעצמך אולי תזכרי.. ובכל אופן ...יש מישהו שאת לא מטרידה אותו? ..גם לאחר שענו לך אלף פעם..

lilithmm

New member
לא תצליחי לסכסך רונית ../images/Emo6.gif

רק חבל שהכלבים יסבלו בגלל שהם נמסרים חינם במרכז מסחרי

ronagg

New member
הם לא יסבלו אצלך מיה ..בצב"ח ת"א

זה המקסימום שהבנתי שאת עושה בשבילם...

ronagg

New member
וחבל שהיחס שלך ..אליהם ..

הוא בדיחה אחת גדולה כמו הערך שלך..לחיים שלהם., (משום מה אותי זה לא מצחיק) אפשר לחשוב שאת פה בשביל הבדיחה ..הסיכסוכים..והעברת הזמן בכיף.

lilithmm

New member
קורה להם מה שקורה להם בגלל אנשים

כמוך רונית, שמוסרים אותם בחינם כמו סחורה זולה בשוק.

בזוקה10

New member
די!!!!!!!

כאן זה פורום אימוץ, לא ריבים!!! אם אתן רוצות, תמשיכו לריב - במקום אחר!!! לא בשביל זה נפתח הפורום!!! די!!!

mia01

New member
רונית עם כל הכבוד, ויש הרבה, אל

תתקפי את לילית' על כך שלא מייעצת לך כי גם אני וגם היא הסברנו לכן מליון וחצי פעמים איך אפשר לחייב עיקור מבלי להיות עמותה בדיוק כפי שאנחנו מחייבים מבלי להיות עמותה (חוץ מזה שאתם כבר עמותה לא?!), מאיזושהי סיבה השמורה עימכן אתן מסרבות להבין. הנזק שאתן עושות בהוספת כלבים לרחובות הוא גדול מהתועלת שבמציאת בתים לכלבים הספציפיים של הכלביה. צריך להלחם בתופעה הגדולה ולא לפעול עם ראש קטן העיקר להוציא את הכלבים מהכלביה כי הצאצאים שלהם יחזרו לכלביה. בהמוניהם. אל תגידי שאי אפשר לחייב עיקור וסירוס בלי להיות עמותה כי זה שטויות ומי כמוני יודע את זה. אני מאוד מעריכה את נכונותכם והשקעתכם בכלביה של חדרה והלוואי והיו אנשים עם יוזמה ברוכה כמו שלכן בכל עיר בישראל אבל בבקשה בבקשה, תעשו את זה כמו שצריך!!

טוב נו, אני אגיב...

כן שלום לכולם אני הבת של רונית... קודם כל, הכוונה של רונית טובה. מצד אחד- חשוב לעקר וזה נכון, מצד שני עיקור של גורים צעירים מידי יכול להביא למותם, ובנוסף כשמחכים המון זמן עד שהגורים יגדלו- הם כבר בוגרים ואיש לא רוצה בהם (למרות שהם מעוקרים/מסורסים) וכך הם מגיעים להרדמות... אז מה שרונית מנסה לעשות זה למצוא כמה שיותר בתים טובים וגם לדאוג לעיקורים וסירוסים. לעמותה החדשה אין תקציבי ענק כמו שלילית'יום נוטה לחשוב. הרבה הוצאות- נעשות לרוב על חשבון אנשים פרטיים שמהעמותה, שלא תמיד מקבלים החזר כספי וזה כולל אותי ואת רונית !! סכומי עתק !!! לילית'יום-את תמימה, את חושבת שאנשים כלכך ששים לאמץ כלב מעורב בוגר מהרחוב, ועוד לשלם עליו מלכתחילה סכומי עתק לעיקור וטיפולים??? הרי באותו כסף רוב האנשים יעדיפן לקנות כלב גזעי גור. אם נוציא סכומי עתק על עיקורים ונבקש אחכ מהמאמצים סכום של למשל 400 ש"ח - רוב המאצמצים יגידו : תקפצו לי ויופי- הכלבה הפסידה בית שהיה גם מעקר אותה וגם מאמץ אותה ומה נעשה איתה עכשיו? כמובן- לך תמיד יש פתרון- הרדמה בצער בע"ח ת"א. את משחקת אותה כאילו אכפת לך מהכלבים כשהאמת היא שהיית מרדימה כל כלב או כלבה בלי משפחה מעוקרות או לא וגורים על אחת כמה וכמה. ולא- אנחנו ממש לא מוסרים את הכלבים לכל דורש ברחוב, את מדמיינת. אנחנו מודעים לחשיבות העיקור והסירוס ומנסים לבטח את העניין כמה שיותר וזו השאיפה, אבל את צריכה להבין שזו לא עמותה של מיליונרים קל מאוד לנקוט גישה כמו שלך ולשלוח את כולם להרדמה וזהו בלי ייסורי מצפון, יותר קשה לקחת אחראיות ולדאוג לעיקורים וסירוסים וחיסונים ובתים חמים- מה שאמא שלי והפעילים מחדרה עושים !!!

mia01

New member
טייגרלילי שלום, אני לא יודעת אם את

יודעת מי אני, אני הקמתי ברחובות בדיוק את מה שאתן מנסות להקים בחדרה. אנחנו לא עמותה ובכל זאת מעקרים ומסרסים והסברתי המון פעמים איךל אפשר לעשות את זה. אם מאמץ פוטנציאלי יגיד לך קפצי לי על 400 ש"ח עיקר, תגידי לו קפוץ לי ותאמץ במקום אחר. מי שלא יוציא כסף על כלב מעוקר, לא יעקר גם אחר כך. סופ"ש נעים.

dogslove

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוק כך!! צודקת 100%!

lilithmm

New member
ההגנה הטובה ביותר מתקפה?

יפה לכן! אני חושבת שאם עושים עבודה צריך לעשות אותה עם מירב המאמצים ע"מ שהכלבה או גורים שנמסרים לא יגיעו לתנאים מכפירים. אני חושבת שגור שנמסר חינם ברחוב כמו סחורה זולה בשוק, הסיכויים שלו להיזרק בחזרה לרחוב או למות ממחלות כי הוא לא מחוסן גדולים מאוד. אנו כבני אדם בעלי תבונה, אחראיים לעשות את כל אשר ביכולתנו ע"מ לוודא שהגורים יגיעו לבתים טובים, יקבלו חיסונים ועיקור כפי שמגיע להם. לא פחות מזה. יש לדרוש כפי שאני הייתי עושה צ'ק מהמאמצים, על סכום העיקור והחיסונים ורק אחרי קבלת הצ'ק למסור את הגור אם כ"כ קשה לעקר בגיל חודשיים. הצ'ק יפרע כשהגורה תהיה בת חצי שנה. שוב, כנראה שיותר קל למסור הרבה גורים בחינם ברחוב כמו סחורה זולה מאשר לדרוש מהמאמצים לתת להם את הכבוד שמגיע להם, ולדרוש מהם לשלם תמורת עיקור וחיסונים. את בוחרת לתקוף אותי במקום לחשוב על מה שמנסים פה להסביר לך. לידיעתך אני עשיתי בית אומן למאות כלבים. מאות! ואף אחד מהם לא נמסר בחינם. הכלב ה"זול" ביותר נמסר תמורת מעל ל-300שח בעמותה. כשאני הוצאתי כלבים מהסגר הם נמסרו דרך עמותה, ותמורת תשלום מלא של סירוס עיקורים וכד'. זה אפשרי. יותר קשה מלמסור חינם כמו סחורה זולה בשוק, ודאי.

LILITHMM את ממש לא עושה עלי רושם

את מנסה לכבוש פה את לב כולם עם סיפורי ה"גבורה" שלך כשהאמת שהיא שאת נתת יד לעשרות הרדמות של כלבים חסרי ישע... בואי אחדש לך משהו - לכל גור/ה כלב/ה יש סיכוי להזרק, גם מי שעלה 300 שח את לא אלוהים למרות שנדמה לך, כך שאת לא יכולה לדעת מה יכול לקרות את אל תטיפי לנו כשאת פועלת הפוך לכללי התבונה והמוסר שאת בעצמך מטיפה עליהם , וכלל לא פועלת כאדם נבון ומוסרי. את עשית טוב בעבר,אולי, אבל בגללך איבדו עשרות כלבים את חייהם כמו שאמרת לי שהורית לכלבנים להרדים את כולם במקום בו התנדבת ! כך שזה מעפיל על מעשייך בעבר ולכן לא מגיע לך צל"ש לידיעתך אני ומשפחתי (רונית וקרנית) עיקרנו 10 חתולות רחוב וסירסנו 10 חתולי רחוב מכספינו האישי כך שאנחנו יודעות את החשיבות ולא צריכות מישהי כמוך שתטיף לנו ואני בטוחה שהעמותה תמצא את הדרך שלה לדאוג לעניין גם בלי התערבותך אני לא תוקפת אותך- את פשוט מתוסכלת שפה את לא יכולה לאיים עליי או על רונית שתחסמי אותנו, כי פה את לא המנהלת...לכן את מתעצבנת. במקום להתקיף אותנו ואת הפעילים מחדרה- תתקיפי את רבבות האנשים שיש להם מנטליות נגד עיקור וסירוס לא חסר כאלה בארץ והם אלה שאולי צריכים את ההטפה והידענות שלך. יש לך המון סיפורים על "מה שעשית" ו-"מה שעזרת" אם את כלכך מבינה אולי תעזרי לעמותה גם לשם שינוי במקום לרדת הכי נמוך שאפשר ולקטול עמותה חדשה שבה כולם עושים עבודת-קודש, בניגוד אלייך.

ronagg

New member
אז אני מבינה שאת מתנדבת ברחובות..

וקשורה לכלביה של רחובות ... הבנתי שאת העיקורים והחיסונים, לא אתם עושים אלה דרך צב"ח רחובות..ויש לכם סידור איתם .. כמו כן הבנתי שיש הרבה מאוד הרדמות ברחובות , אז ככה אצלינו מאז שניכנסנו לפעילות אין הרדמות יש לי שאלה אליך...מה דינם של הכלבים שלא מצליחים להמסר ב 450 ש"ח? .. זה אולי פתרון הומני לבני אדם..אני לא בטוחה כמה זה הומני לאותו כלב..מורדם...ככה שאני כן רואה בחשיבות עליונה את הוצאת הכלבים במהירות מהכלביה..וכך גם כולנו רואים זאת,גם בשל ריבוי המחלות והסבל שם.. הם עוברים לבתי אומנה ופנסיונים. (אתם מוזמנים לקרא את הכתבה שפורסמה היום במוסף המקומי של מעריב "זמן חדרה" שם מופיעים דבריהם של הפעילים שלנו והתמונות שאני צילמתי בכלביה בשער העיתון). הסברנו אלף פעמים קודמות אתן פשוט לא פונות לקהל הנכון... אנחנו בצד השני( למרות שלא בחפיפה איתכם) ..אז במקום להפעיל את כל המשאבים שלכם ..לטירפוד אימוצים פה בפורום..וחסימת הפעילים.. אולי תצאו יותר לשטח..ותהיו עסוקים כמונו בטיפול בבעה"ח,(כמו שיש לי פה אמא ושמונה גורים ושלושים חתולים כולם מעוקרים ומסורסים) ולא יהיה לכם את הזמן המבוזבז פה...להטיף לאנשים הלא נכונים, ולטרפד אימוצים. ואם אני אסביר שוב..את מוכנה להיות ערבה ..שלא תבוא הטרדה שוב מליליתיום? אז אני מסכימה..לנסות. חלק מהכלבים מוצאים ע"י הוטרינר העירוני ואין לנו חזקה עליו ועל מעשיו.. הם הולכים להיות קלינטים שלו ..וזה באחריותו, והיות ואנחנו עדיין לא גוף מסודר אין לנו ממש מילה בנושא. מי שכן מאומץ דרכינו עובר את מסכת ...השיפוט שלנו.. בית מתאים, מגודר, ..לאן הכלב בדיוק יוצא..,שלא יהיה קשור לשמירה, וגם ..נכונות לטיפולים רפואים.. מכל המשתמע מכך.. ואם נראה לנו שהמאמץ לא מוכן להשקיע אז אין מסירה...והרבה מסירות בוטלו, אנו מאוד טורחים לגבי ההסברה של החשיבות בעיקורים..ומיד רואים אם יש נכונות או אין ואז הכלבה לא ניתנת. חלק מהכלבים יוצאים לכיוון קיסריה ..ששם כל הכלבים מטופלים ע"י הוטרינר של העיריה ..ומושקעים. אין לנו עדיין ימי אימוץ מסודרים ,כלב שניצל ..ונמצא אצל וטרינר לטיפולים רפואים ניתן דרך הוטרינר..חלק מהכלבים נמסרים "לתנו לחיות לחיות" שיש לנו סידור איתם, חלק נמסרים ל" צב"ח חיפה "..שוב שיש לנו סידור איתם. גורים אנחנו משתדלים למסור בימי אימוץ של SOS חיות (ואני שם כל שבוע), או דרך המשק חי שדות ים..ששם דואגים שוב..לעיקורים. כפי שאמרתי אנחנו ילדים גדולים ויודעים מה שאנחנו עושים ... ועד כה עשינו רק טוב,רוב הכלבות הבוגרות המוצאות פה..הן מעוקרות. וליתר אנחנו דואגים שיגיעו לבית שכן יעקר אותן. אין אנחנו יותר ממכם רוצים למצא ארגזים עם כלבים נטושים..וזו לא המטרה. זהו עכשיו שהסברתי, שוב .. אני מקווה שתגדישו את משאביכם ..באמת לטובת הכלבים , הצלתם ומציאת בתים נכונים ומתאימים ...והטפות לא עושים בכוח , אלה במוח. זה כמו שלא מרביצים לילד..ואומרים לו " אל תרביץ", יש דרך מכובדת לגשת לדברים ..שלא דרך נעצות..הטחות .. וזו בפעם האלף ואחת שאני סופרת...להסבר זה.

mia01

New member
בוודאי שאין הרדמות, את הצאצאים

של הכלבים שאתם מוסרים ירדימו במקומות אחרים... מסרנו ב4 חודשים מעל ל150 כלבים מעוקרים\מסורסים ומחוסנים. צר לי מאוד שאתם לא מבינים את חשיבות הדבר וחושבים שעדיף "להוציא" כמה שיותר כלבים מכלביה במקום לטפל בבעית ריבוי הכלבים מהשורש. אתן אולי עוזרות (אולי) לכלבים שבכלביה אבל לכמה גורים שלהם יגרם עוול בשנים קרובות?! סיימתי להגיב.

ronagg

New member
את הצאצאים שלהם ירדימו...

אצלכם מרדימים כבר את ההורים...

ronagg

New member
ואנחנו מסרנו יותר מ150 ..בחודשיים.

לבתים חמים, אין לי כוונה להגיב בנושא יותר... כי זה לא נכנס.. תמשיכו בעבודתכם המבורכת, ואנחנו בשלנו ..ואני מקווה שלא תטרפדו פה בפורום אימוצים..אימוצים רלוונטים, כי הלא זו לא הכוונה של כולנו ושל פורום. או שתלכו עכשיו אחד אחד פה בפורום עם ההטחות האילו...??? ..כבר אמרו לכם שלא פה המקום וזה מפריע. בתודה רונה.

ronagg

New member
ועוד משהו...

אם תסתכלי טוב בהודעות תראי שאנחנו לא עוזרים רק לכלבים מהכלביה ..אלה לכל מי שפונה אלינו ..וצריך עזרה.

למעלה