כלבים לאימוץ מחדרה

ronagg

New member
ויש לי עוד תשובה..

על מנת לדלל את אוכלוסיית הכלבים ..אולי תלכו פשוט כלביה כלביה ותרדימו את כולם, ..מה שמבטיח ..דילול (כלשהו) כפי שראיתי פעם תגובה של ליליתיום ..לגבי כלביה שהתנדבה שם..שהיתה מרדימה את כולם, שם. לצערי גם כלבים מעוקרים גזעים, יפים, מטופחים מגיעים כולם לכלביה וננטשים ...מה אתם עושים כדי לשנות את דעת הציבור (מלבד הפורום פה?) מנהלים ימי הסברה בבתי"ס? מפרסמים בעיתונים את חשיבות העיקורים? כי מה זה 150 אימוצים של זכרים ונקבות בארבעה חודשים.. לעומת ..כלל הכלבים המצויים ?... כי נתקלתי גם במשלמים בSOS חיות שהעדיפו לתרום את הכסף ולא לעקר..אז אולי נסגור גם שם?? שיש שם המון אימוצים הצלות והצלחות.. וכואב לדעת שבגלל אי נכונות לתשלום 450 ש"ח כלבים יוצאו להורג כשיכלו למצא בית חם שכן היה משקיע בהם, אני קניתי את הכלב שלי ב 50 ש"ח לפני 12 שנים..מאז הוצאתי עליו ..אלפי שקלים, עבר ניתוחים, סירוס ..ויש לו בית הכי אוהב בעולם.

lironli

New member
רונית, את תוקפת את האדם הלא נכון

אני חייבת להגיב כי אני יודעת שהכוונות שלך טובות אבל את עושה פה עוול. דפנה הקימה את רחובות אוהבת חיות, כשהתנאים בכלביה היו בלתי נסבלים, לא פחות מאשר התנאים בחדרה. היא יכולה להראות לך תמונות של שלדים מהלכים. יש לה הרבה כאלו. היא נפגשה עם עמותות בערים אחרות, כמו הרצליה אוהבת חיות והב-לב, ולמדה מהן מה צריך לעשות. אורגן שיתוף פעולה עם צעב"ח רחובות, ועם עמותת הב-לב, שמאפשרות את האימוץ דרכן במחירים אטרקטיביים, שכוללים עיקור וסירוס. כך זה היה מההתחלה - לא יצאו כלבים מהכלביה ברחובות בלי ששולם סכום העיקור או הסרוס העתידי. אף אחד לא עובר בכלביות ומרדים. הופכים את העולם כדי להוציא את הכלבים מרחובות מהכלביה, ולפעמים גם מצליחים. כלבים מרחובות עברו לכלביה של ד"ר אור שם שוכרים תאים עבורם, למשפחות אומנות ולעמותות אחרות. העניין פה הוא שאף כלב לא יעבור לבית בלי שהמאמצים יחוייבו בעיקור או סרוס. אני לא מכירה אף עמותה חוץ מהעמותה בחדרה שלא מחייבת עיקור וסרוס. אני יודעת שאתם עושים המון, ויש הרבה הצלחות, אבל אני חייבת לומר שגם מבחינתי, אם מסרתם גורים במרכז המסחרי בלי צ'ק פקדון לעיקור, או תשלום שעובר לוטרינר עבור מטרה זו, אז בעצם לא הצלתם את הגורים האלה. חבל שבמקום שיתוף פעולה עם רחובות אוהבת חיות, הב-לב והרצליה אוהבת חיות, כל העמותות שחרטו על דגלן את הצלת הכלבים מהכלביה העירונית, ושמחייבות עיקורים וסרוסים, אתם תוקפים אותן. זה לא מוסיף למאבק המשותף של כולנו. ומעבר לזה - נתראה ביום האימוץ היום?
לנו באוטו יהיו שישה גורים ולברדור אחד. אגב, ארבעה מהגורים נמצאו בחדרה (שלושה מהם באים מORSETTA שפעילה בעמותה שלך), והלברדור הוא מרחובות אוהבת חיות,(שלדברייך "מרדימים אחד-אחד"). זו יכולה כבר להיות דוגמא להתחלת שיתוף פעולה, לא?
לפחות כולנו מסכימים על יום האימוץ בSOS.

אוי אוי אוי...

רציתי לפרסם ..אימוצים ולאן שוב זה רץ..אני אבקש מהמנהלת בעצם להוריד את כל השירשור.. כי זה במילא לא אקטואלי, ..יש כבר שירשור אימוצים חדש. ולירון נו איך היה? ..מסרת את כולם? לנו הרשו רק חמישה...כי חטפו לנו אותם ואין צ'אנס לאחרים
... אז כנראה נהיה שוב שבוע הבא...אם לא החזרות ..גם עוד שבועיים. אני לא תוקפת כלום..ליליתיום תקפה אותי ..שוב
לא עשיתי לה כלום..
ואני באמת חושבת שהפורום הזה הוקם למטרה אחרת... אני בטוחה שכל העמותות עושות כמיטב יכולתם, וכך גם אנחנו ... כל אחד על פי אפשרותו, ואני באמת מאמינה שאף אחד לא רוצה להרדים ..ולכן קמו העמותות... ומקווה ששוב בכל שירשור שלי לא יתחיל שוב אותו נושא...כי זו לא המטרה.

lironli

New member
מסרנו ארבעה ../images/Emo13.gif מתוך שישה גורים...

היה יום מוצלח בסה"כ - שניים מתוך שלושת הגורים שהיו אצל ORSETTA, הגור שהיה אצל אנג'לה (ממש ברגע האחרון הגיע בחור נחמד שהתאהב בו), וגורה אחת מתוך שתיים שרעות מהפורום חילצה מאיש שעדיף לא לדבר עליו... הגורים שלכן היו ממש אטרקציית יום האימוץ
לא פלא שהם התעצבנו. היה קשה להתחרות בהם, אבל בסופו של דבר לכולנו היה יום מוצלח, וזה העיקר. יש מזה המון סיפוק.

ronagg

New member
../images/Emo45.gif אני כבר מתגעגעת אליהם ..../images/Emo13.gif

שמנמנים כאלו ... עכשיו אנחנו עם שלושה..טוב נוכל לפנק יותר ..
.

mia01

New member
אנחנו נמשיך להרדים, אתם תמשיכו

לחלק בכיכר העיר, העיקר שתיהי מרוצה. יום טוב.

dogslove

New member
אני לא מאמינה לטמינת הראש באדמה!!

מה זה? אם לא יודעים אז זה פחות כואב???? אוי ואבוי! שמעתי כבר על "מעללי" חדרה בנושא הזה... איך את לא מבינה שלמעשה אתן לא עושות כלום במה שאתן עושות??? אתן לא עוזרות לאף כלב!!! באיזו שפה עוד להגיד את זה? במה שאתן עושות אתן מכבות שריפה! משקיטות את מצפונכן וטופחות לעצמכן על השכם. אבל בטווח הארוך, מה שעשיתן.... יהפוך לגורל אכזרי של מאות כלבים אחרים! אף עמותה לא עושה את מה שאתן עושות.... בכל אתר של עמותה יש מקום בו כתבו על חשיבות העיקורים והסירוסים! קשה לי להאמין שמי שבא מהתחום ומתיימר להבין בו ובמציאות המזעזעת של כלבים בארץ, יעשה את מה שאתן עושות.... הרי בעוד שנה יהיו צאצאים מהכלבים האלה שיורדמו וימותו בסבל רב, אז למה בעצם?? מה שאתן עושות לא תורם למצב הכלבים בארץ! !!! אז אוקי, כיביתם שריפה ובחדרה אין הרדמות אבל למה אתן מסתכלות על הטווח המיידי, מה הלאה??????? אני לא הייתי ישנה טוב בלילה ולא הייתי גאה בעצמי על פועלי.... חבל כ"כ!! מה שאתן עושות שם היה יכול להיות מבורך ומושלם! אבל למעשה זה לא למען הכלבים.... למעשה זה נגדם.... מה הבעיה לעבוד כמו שאר העמותו? עכשיו כשאתם עמותה אתם יכולים להתעסק עם כספים ולפעול בדיוק באותה צורה נגד התרבות עוד כלבים אומללים!! מאיפה זה בא בכלל? למה אתן חושבות שכך עדיף?? אני כאדםפרטי שמוסרת כלבים דורשת כסף כתרומה לעמותה כדי לראות את רצינות האדם וכדי להבטיח בגדול שאם יש בעיה הוא לא יזרוק את הכלב אלא יחזיר אותו אליי כדי לקבל את כספו חזרה. בנוסף לכך, היה אצלי כלב שמצאתי כמה חודשים כי לא הסכמתי למסור אותו ללא הבטחה לסירוס וחתימה על כך ופקדון כי הוא עוד היה גור.... ואל ויתרתי על זה ולבסוף שהוא נמסר זה היה אושר אמיתי בלי חשש שהגורים שלו ימותו בייסורים! אתן רוצות "להעיף" מהר את הכלבים כדי שיהיה להם בית חם, אבל זו טעות גורלית (תרתי משמע!).....!!!

אני לא מאמינה לטמינת הראש בעננים!!!

בגישה של : "כלבים זה מכה שצריך להדביר" אני לא מאמינה שיש פה נשים שהחליטו פשוט להדביר, כן ממש כך- להדביר !!! את כל הכלבים באשר הם וזה אומר פשוט לשים להן למטרה להרדים כמה שיותר !!!! (אלא אם כן לכלב בטעות יש בית) וזה אנושי? וזה תרומה לעולם?? הרי תמיד יהיו את האנשים שיש להם כלבה והם ע-ק-ר-ו-נ-י-ת לא מעקרים ומהאנשים האלה יבואו 99 אחוז מהצאצאים שאתן מרדימות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן שעדיף לכן פשוט לחסל ולהדביר את כולם וכך רק תבטיחו שלא יהיו דורות באים !!!! זו הדרך היחידה שאתן מכירות- להרדים ! ואם אתן מרדימות כמה שיותר ועוד ישנות טוב בליילה עם כל המוות שגרמתם והחיים שלקחתם מאלו שכבר היו באמצע החיים אז אני רק מקווה שסבתא שלי צודקת כשהיא אומררת שיש עולם הבא ושם כבר אלוהים סוגר חשבון

האנשים שאתן צריכות להתקיף

*אלה האנשים שלא מעקרים את הכלבות וזורקים אותן עם הגורים כל פעם למכלאה *אנשים שמרביעים בכוונה כלבים גזעיים כדי למכור את הגורים-וכשלא מצליחים למכור-זורקים אותם *אנשים שלא מוכנים לשמוע בכלל על עיקור וטוענים שזה אכזריות- אלה צריכים להיות המטרות שלכם !!! לא אנשים שלוקחים ומבטיחים לעקר ומתחילים לברר לגורה אייפה ומשלמים לעיקור ובטח שלא מתנדבים ופעילים שמעקרים ומסרסים על חשבונם הפרטי ועושים הכל כדי להבטיח את העניין אם משעמם לכן בחיים עד כדי כך אני מציעה לכן לעשות סקרים בפורומים של בעלי-החיים מי בעד סירוס ועיקור ומי לא וכשתגלו שיש מלא אנשים נגד עיקור (שלא כמונו המתנדבים) תטפלו אליהם כמו קרציות ומתצצו להם את הדם עד שהם יבינו שאת הגורים שהם זורקים אתן מרדימות בכזו קלות ובלי אכפתיות לחיי של כלב !

mia01

New member
את נורמלית????? מי מרדים????

אני מרדימה??? את לא מבינה שאנחנו עובדים עם כלביה עירונית בתנאים שלה??? את לא מבינה שבניגוד לוטרינר אצלכם, הוטרינר שלנו מכבד חוקי מדינה המורים להחזיק כל כלב 45 ימי הסגר??? תתפכחי!!

45 ימי הסגר ומה קורה אח"כ???

ברגע שתחליטי להפסיק לסתור את עצמך ולומר שורה אחת :כן אנחנו מרדימות כי...........כך וכך ושורה אחרי זה : מי מרדים??? תודיעי לי כי את לא החלטית ולא יציבה וזה מראה על חוסר שפיות אז מה הטעם לדבר אלייך בכלל...

mia01

New member
כנראה את ממש לא מבינה מה קורה

ברחובות ומה אנחנו מנסים לעשות אז חבל שאת מבזבזת זמן על תקיפת האנשים הלא נכונים. אני לא שפויה?? זה לא שווה התייחסות... אני בסה"כ מתנדבת בכלביה עירונית ברחובות, אני לא מרדימה, לא עמותה, ואין לי כלביה משלי! אם היתה לי, תיהי בטוחה שלא היו בה המתות אבל כלבים בה גם לא היו מחולקים בחינם לא מעוקרים. כלבים עוברים ימי הסגר כנדרש בחוק ולאחר מכן יוצאים לאימוץ. יש המתות כי מה לעשות לא כל כלב יכול להימסר (זקנים, חולים, כלבי בר רבים המגיעים מהשדות מסביב לעיר וכ'ו), אני לא תומכת בהמתות אבל בכלביה מחוזית כמו ברחובות שיש בה רק 20 תאים ומגיעים אליה כלבים מ4 ערים + המון מושבים וישובים וכלבים נכנסים בקצב של 10 כלבים ביום לפעמים, קצב האימוצים לעולם לא ישתווה לקצב כניסת הכלבים. מה לעשות זה עצוב אבל אנחנו עובדים עם כלביה עם תפוסה של 5 כלביות. ההאשמות שלך ממש מגוחכות בהתחשב בזה שאין לך מושג מי אני ומה אני עושה. ניסינו לעזור לכם בתור כאלו שכבר עשו את זה ויכולים לייעץ לכם בדבר או שניים. סליחה, לא נעזור יותר אם זו התגובה.

ronagg

New member
אני לא תוקפת...

וחבל על השירשור ... להפך..איך ששמתי אימוצים כרגיל "מישהי" ..שוב ושוב בהתעלמות כללית מההסברים שלי בשירשורים אחרים בנושא...שוב התקיפה ..ואת מוזמנת לראות ..מי, ולכן זה נמאס.. כתבתי לך מסר , לא חושבת שהגבת .. גם אנחנו מתנדבים כמוכם..ומחפשים לעשות רק טוב. הסברתי אותנו במסר ..וחבל שלא התייחסת ..לא הכל אני יכולה להעלות פה בפורום.. אבל בכל זאת הסברנו מליון פעם...מה כן אנחנו עושים ,גם בנושא עיקורים, זה לא נראה שיש התייחסות כלל להסברים שלנו , ועל כן השירשור..גלש. את באמת לא צריכה להסביר לי.. את הבעייתיות בנושא .. גם אצלינו יש 20 תאים ..ונכנסים לפעמים עשרה כלבים ביום, ויש שבועות שהכלביה מלאה...ואז מתחילים לאיים בהרדמות... הסברתי גם במסר אין לנו בכלל ימי אימוץ מסודרים ..אנשים לא באים לשם , גם בגלל המראות, וגם בגלל המתקן ..בן ה 50 שנה ..וגם בגלל המשחטה ליד.. שמסתובבים שם השוחטים עם דם על הבגדים.. זה לא מקום לימי אימוץ..ובנוסף קשה להגיד שיש לנו שיתוף פעולה מלא שם מהעובדים ..כולם כולל ..הוט העירוני... פשוט אין אנחנו יכולים לפעול כהוות נפשינו, כי יש מי שרוצה להרוויח .. ולא ניתן לחייב את כל המאמצים על פי רצונינו... ושוב, זה למסרים ... אין מצבינו דומה בהכרח ..למצב אחר,אין מצב אחד דומה לגמרי לאחר.. וזה לא שלא נעזרנו גם בכם, וגם בראשון אוהבת חיות ..שם אני בקשר כבר מעל שנה..., וגם בהרצליה ,אתי אלטמן, צב"ח חיפה, תנו לחיות לחיות עין איילה...וגם ב"ספיי ישראל" שכמעט הפכנו להיות סניף שלהם פה ..(זה נלקח בחשבון במקום לפתוח עמותה, ולא מעכשיו אלה ממש מלפני כמה חודשים כשהם עוד לא נפתחו כלל.).... אבל מצבינו שונה.. ואנו עושים כמיטב יכולתינו .. אני גם לא מבינה את ההתקפה ..הזו..אנחנו כעשרים פעילים בעסק (הגרעין) ועוד כעשרים נוספים..אתם חושבים שמתוך כל אילו ..לא חשבו פה על עניין העיקורים? ...והמסירות? .. יש לנו מתנדבים בכל הגיליים בכל התחומים, עו"ד ועורכת דין, כתבת, סטודנטים.. אנשים צעירים ומבוגרים ..ונוער... כולנו עושים ישיבות ושוקלים את הדברים כל הזמן ומתוך כל האפשרויות עושים את המקסימום...כמוכם ..שגם לא יכולים..לעשות, הכל.

ronagg

New member
למנהלת שלום ...

בבקשה להוריד את השירשור הזה שאני פתחתי .. כי אין לו שום קשר לאימוץ.. ובטח לא לשם כך..נפתח הפורום, והרי לא יתכן שכל הצעת אימוץ פה, תתקל שוב בשאלה אם החיה מעוקרת, ולא שתעוף מפה........... בתודה רונית.

נא לשמור על תרבות הדיון

דיון על הצורך בהתחייבות לעיקור כלבים לפני מסירה הוא חשוב ולגיטימי. עם זאת יש לשמור על תרבות הדיון. מהשרשור הזה נמחקו הודעות שכללו ניבולי פה ותקיפת גולשים, וכל ההודעות שהיו משורשרות אליהן.

ronagg

New member
אשמח אם תמחקי את כל השירשור..

מהתחלה היות וגם הוא לא רלוונטי כבר ופתחתי שירשור אקטואלי חדש. שם אפשר גם להתחיל שוב..בנושא העיקורים
גם...

ronagg

New member
טובבב

אם לא מפריע לך...שיתנפלו פה על כל הצעת אימוץ.. גם אם זו לא מטרת הפורום.. אין לי בעיה עם זה , ומקווה שאכן יהיו פה אימוצים, כי זה מפריע.

למעלה