כלבים מתאבדים

vegi force 1980

New member
יחידת עוקץ.......

זאת היחידה ששמים לכלבים קולריי חשמל שאם הם לא עושים מה שאומרים להם אז הם חוטפים שוק חשמלי ישר לגרון לא? כן...... היה לי חבר שעבר עם היחידה הזאת.... מתעללים בהם ואז שולחים אותם למות........ אולי תשימו על הכלב מדבקה "טוב למות למען הציונות" לא ככה??? אין לכלבים מה לעשות בצבא זאת לא המלחמה שלהם!!!!

kasa

New member
יחידת עוקץ - הבהרה

קרוב משפחתי (קרוב מאוד !!) משמש כסגן מפקד היחידה. הוויכוחים בנושא ביני לבינו - בלתי פוסקים. מיותר לציין שלא זו בלבד שלו עצמו אין כלב בבית (ו"אף כלב גם לא נכנס אליי לאוטו" - כדבריו), אלא - שחיבה גדולה לכלבים היא ממש ממנו והלאה. אבל - הוא בכל-זאת משמש בתפקיד בכיר מאוד ביחידת הכלבנים. ולדעתי - זה כבר מדבר בעד עצמו. הדברים שמנחים את היחידה היא טובת העם, המדינה והחיילים. אין שם שום התייחסות לטובת הכלבים - הכלב משמש עבורם ככלי נשק נוסף שמשתמשים בו (כמו טנק, או נגמש...). ובתוך כך - כלבים נהרגים, נפצעים, הופכים להיות נכים, והכל - במלחמה לא להם. אז - שלא יעבדו עליכם !!! מי שאוהב באמת כלבים - לא מסוגל לתת להם לגדול במכלאות ולהיות לוחמים !!!

hospital_food

New member
כלבים מתאבדים

חבר שלי סיפר לי היום משהו מזעזע ורציתי לאמת את זה כאן. הוא סיפר שבמלחמת שלום הגליל ,צהל השתמש בכלבים מתאבדים, כלומר שם על הכלבים חומר נפץ ופוצץ אותם מתי שהם הגיעו לקרבת מחבלים האם יש אמת בדבר?

גינגית1.

New member
אמת לאמיתה.

מה אתה חושב שעושים בדיוק הכלבים שמלווים את לוחמי היחידות הקרביות? הם יוצאים ראשונים כדי לגלות מטענים ומחבלים ששוכבים במארבים. והם ראשונים שחוטפים וגם נהרגים. זה לא חדש זה כבר המון המון זמן ככה. (לפני שאתה מתעצבן מאוד וכועס - תחשוב על הדילמה - חיי חייל קודם או אם אפשר למנוע את זה באמצעות כלב שאומן לגלות מטרות ניידות ומטענים?) תחשוב על זה.

lulu80

New member
את האמת? אני מעדיפה שהכלב יחייה

בני אדם זה עם אכזר. אתם בשביל להציל את התחת שלכם תעשו הכל!

גינגית1.

New member
גם אני מעדיפה שהכלב יחיה

אבל אם תינתן לי הבחירה בין מי שימות אני אעדיף שהכלב ימות. והקיצוניות פה מגיעה לשיאה, כבר אמרתי?!

Gal-Mo0D

New member
את האמת

אני לא מנסה לשים פה משוואה של : חיי כלב > חיי אדם אבל ברמה הכללית - אני מעדיף חיות על פני בני אדם. חיות לרוב יודעות לגמול על מה שנותנים להן, הן אף פעם לא ינסו לנצל ולהרוס מינים אחרים כדי שהן יוכלו להתפתח והם לא יעשו דברים שהורסים לאט לאט את העולם בו הם חיים. אז כן, אני מעדיף חיות על בני אדם. ושלא תביני לא נכון, יש לי הרבה חברים אנושיים ואותם אני גם אוהב, אני רק אומר שכשאת משווה בין הגזעים, החיות הרבה יותר "נחמדות". לדעתי זו לא קיצוניות.

גינגית1.

New member
שלא תבין לא נכון

אני בהחלט מעדיםה בעלי חיים על בני אדם. אין כמו הטוהר והאמת שלהם - הם לפחות לא מזייפים כמו כמה אנשים שהכרתי ואני מכירה. אבל אם אצטרך לבחור בין שחייל יהרג או בעל חיים שיהרג במקומו - הבחירה שלי תהיה הבחירה השניה.

השלום88

New member
אז יש לי רעיון ענק

פעם הבא שבצער בעלי חיים ירצו לרדים כלב תגידי לי, נוכל להפגש את תתאבדי ואני אקח את הכלב. וזה כי לפי דבריך חייך שווים פחות. מה את אומרת?

גינגית1.

New member
אתה מאוד חכם - אני חייבת לצייןן

מה אתה מקשקש? דבריך רק עיצבנו אותי ולא יותר. מר השלום88 - רוצה להיות יותר קיצוני? נניח שאדם שאתה מאוד אוהב משרת בצבא והוא צריך לצאת לפעולה יש בה סכנת חיים. איתו הוא לוקח כלב שעוזר בגילוי מטענים ובמארבים - הכלב עולה על מטען במקום הבנאדם. מה היית מעדיף? שהבנאדם שיקר לך ימות או שהכלב? תפסיק להתיפייף ולנסות להיות מתוחכם.

גינגית1.

New member
ולפי מה שקראתי למטה

אתה בכלל תומך בדעה שלי. אז לפני שאתה מגיב בחריפות - תקרא טוב טוב את שכתבתי. בעיני חיי אדם קודמים לחיי בעלי חיים - עם כל האהבה והאמפטיה שאני מרגישה כלפי בעלי חיים. תודה ולא להתראות.

lulu80

New member
גינגית

למה את רומזת שאני טיפשה? ("אתה מאוד כחם אני חייבת לציין"-חכם בציניות) כי דעותי שונות משלך? לא הייתי מכניסה לשם כלב מלכתכילה כך שאין בכלל מה לשאול - הכלב או אני, הכלב או אדם יקר לי. הכלב לא קשור!!!

AmitKar

New member
לולו היקרה

האם את לא בן אדם? למה את מדברת כאילו את לא שייכת למין הזה, כאילו כל בני האדם אשמים חוץ ממך? אני חייב להגיד שבתור בן אדם שמנסה לעזור זה נשמע לי די מעליב. חבל לעשות הכללות ולהתקיף סתם את כל בני האדם (חוץ ממך כמובן). אם את באמת רוצה לעזור לבעלי החיים תהיי פחות נגטיבית, כמו שאת מדברת אף אחד לא ישתכנע. אני לא מבין מדוע את חושבת שאת לא תורמת כלל לניצול. כיום, אי אפשר לחיות בלי להשתתף בניצול. כל אחד יכול לנסות כמה שפחות להשתתף ועל זה צריך להעריך אותו ולא לכעוס עליו שהוא לא עושה יותר. בטח לא בצורה כזאת, כאשר לא ברור בתור מה את אומרת "אתם", "שלכם" וכד´ במחילה ממך. שלך, עמית

lulu80

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

lulu80

New member
לא צריכה להיות פה דילמה בכלל

החייל הוא זה שהתגייס לצבא, והוא בעל האינטרס להגן על המדינה שלו. מצד שני הכלב לא יודע במה מדובר, הוא רק מחכה לפרס שלו לכשימצא משהו, לכן הוא לא זה שצריך למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hospital_food

New member
אבל

המלחמה הזו היא לא המלחמה של הכלבים, גם לא שלי, אבל לי יש את האפשרות להתגייס או לא, לי את האפשרת לצאת לקרב או לא. לכלבים אין

dylan

New member
אני חושב שצריך להבדיל

בין כלבים שאמורים לגלות מטעני חבלה לבין כלבים שנושאים עליהם מטעני חבלה כדי להתפוצץ על מחבלים. לא יודע מה היה במלחמה ההיא אבל זה לא ממש מה שכתבת על השימוש של הצבא בכלבים היום.. בלי קשר לדעה שלי בנושא, צריך להבדיל בין הדברים..

למעלה