ok
א) עם זה כלב שלי שאני גידלתי אני, אפילו עם יתנו לי בחירה בין להרוג את הכלב או אותי היתי בוחר להרוג אותי. ב) אפילו עם זה כלב שאני לא מכיר, עדיף לי למות גיבור, מאשר לחיות עם המחשבה שאני פחדן ושלכתי למות במקומי יצור שבטח בי, ואהב אותי. כמו שאמרתי: הכלב נאמן לך, אוהב אותך, בוטח בך, ואתה מפוצץ אותו, בטח עם אתה מפחד ללכת, שלך מישהוא שבכלל לא מבין לאן הוא הולך ומה מצפה לו, זה לא שאכפת לך שהוא בטח בך והקריב את החיים שלו כדי שלך יהיה יותר קל בעבודה שלך. הכלב גדל אתכם הוא אוהב אותכם הוא חושב שהוא אחד מהמשפחה שלכם, ואתם משתמשים בו כמו בחפץ, סתם עוד נשק, בלי שום רגש בלי כלום. ועם הכלב לא ימות? אך תרגיש כשהכלב גוסס יסתכל לך בעינים? הוא אהב אותך ואתה... יש סרט יפה בנשנל-גיאוגרפיק שנקרה "זאבי מלחמה" זה על כלבים שהצילו את הכלבנים שלהם במלחמת וויטנאם כדי לך לראות. אני זוכר משם סיפור אחד על חייל שנפגע בחזה ולא יכל לזוז, אז הכלב בה ועמד מעליו והחייל תפס את החגורה שלו והכלב גרר את החייל 8 קילומטר עד לבסיס, תוך-כדי פגעו בכלב פעמיים, הכלב הביא את החייל לבסיס ושם הוא מת. החיל שסיפר את זה בכה ואמר שאחרי זה גם רצה למות.