כלום בחדר ריק

pink floydror

New member
צודקקקק

קטע עילאי כזה !! וואי כל פעם שהוא מגיע אני מתרגש..! אבל גם המתח יפה..!

The Albatross

New member
המתח נמשך כמה תיבות יותר מדי.

כל פעם שאני שומע אותו, אני בהרגשה שהנה ה"זיקוקים" נכנסים, וכל פעם אני מתאכזב מחדש.

afon

New member
אמא לב אטום

לפני הפזמון החוזר האחרון בשיר, יש קטע כזה שלאט לאט עולה ועולה ויוצר מין תחושת אופוריה... משהו מטורף פשוט מעולה!

itayr22

New member
HIGH HOPES

חבר'ה באמת, איך אפשר בלי לציין את הסולו קורע הלב של גילמור על הFENDER PEDAL STEEL ? לדעתי הגירסה של ב PULSE הרבה יותר שווה עם ליווי קונצרט ברקע וזמרות הליווי. אין על הסולו המדהים הזה

Rinor

New member
כמה רגעים

אחד זה כמובן קטע הגיטרה ש-גילמור מדבר עליו ב- Shine On You Crazy Diamona ההתחלה של Breathe קטע הגיטרות בלי המילים ב- High Hopes ובטח יש עוד...

Rinor

New member
איך שכחתי????

ECHOS - ההתחלה של השיר, הצליל הטהור הזה שלוקח אותך למקום אחר, פשוט מזכיר חלל וקוסמיות...עולמות אחרים....

א י ט י

New member
הקטע בechoes

אחרי הקטע של קולות הלוייתנים עד הבית השלישי. 5 דקות של צמרמורת הסולו בהתחלה של shine on you הסולו השני של comfortably numb הסולו של טיים וכמובן יש עוד..

ועכשיו שלי ../images/Emo168.gif

High hopes- היא שרה: What are you feeling זה ממש קרע לי את הלב. Time- You missed the starting gun ואז יש סולו. קטע טוב. Have a cygar- כולו? Vera- Vera- what have become of you? is there anybody else in here feeing the way I do... זה היה מאוד חזק. לא יכולה לחשוב כרגע על עוד משהו.

brotos

New member
זה אני, או שאת חדשה פה?

אם זה לא רק אני, אז ברוכה הבאה לפורום פינק פלויד, את מוזמנת לקחת כיסא (ועכשיו, שימי לב לחידוד) לשבת על הרצפה. הכסא יגן עלייך במקרה של התקפת טילים על ישראל. אני מבקש- אל תזלזלי בחשיבותו. ו...לא יודע, אני לא שותף אפילו לגבי תחושה אחת שלך. סולידרי כהרגלי.

לא רק אתה ../images/Emo24.gif

כבר עשו לי את השירשור של "ברוכה הבאה - חיבוקים נשיקות" אבל תמיד נחמד שאומרים שלום. את המפשט הבנתי שאומרת ציףציף- או שמע זה משפט שלך? ואמממ איך לומר את זה... Ecose לא עושה לי את זה. לא אל"א כדיסק, וממש לא Ecose כשיר... לא יודעת למה. ואני דיסלקטית- סליחה על כל הטעיות ויהיו רבות ומגוונות בעברית אנגלית ואני מתנדבת גם לטעות ברוסית או צרפתית
אז היי ברוטוס

brotos

New member
רגע, רגע

המשפט הוא של תומר, הלא הוא פינוקיו, הלא הוא אלבטרוס. יכול להיות שעוד זמן מה, שתשמעי עוד מוזיקה, את תתחילי לאהוב יותר את התקופה המוקדמת והאקספירמנטלית (נסיונית) יותר של הלהקה. כך קרה גם לי. את דיוויז'ן בל לא שמעתי מעולם (חוץ מכמה שירים שראיתי קליפים שלהם מפולס). והיי לך, כלכלנית (להחליף ניקניים, מהר!).

בינג

New member
ממממ יש הרבה

הנ כמה שאני זוכר עכשיו: בשיין און: בעצם כל הסולו ממש מרגש אבל יש קטע כזה שאני לא יכול להסביר אותו...בטאבים זה משהו כזה: -------------------18h15----------18h15---------------18b-- ----------------------------------15--------------15------- זה קטע ממש אבל מש חזק ובכלל בשיין און יש מלא קטעים שהם פשוט מרגשים ואני תמיד מגביר שיין און פארט טו: בדיוק הסיום של הסולו על הסטיל גיטר אני חושב שזה זה...הסוף שזה נשמע ממש כמו שריקות מצמררות כאלו!!! מוריד דמעות... atom heart mother : "Silence in the studio" והקטע של הכניסה של התופים בהתחלה אחרי החצוצרות... Eclipse : כל השיר מעביר בי צמרמורות שאני שומע אותו באוזניות ממש חזק...ממש כל פעם שהוא מתחיל All that you... עוברות בי צמרמורות כאלו...ובעיקר בסיום! =] Echoes: בהתחלה בCloudless every day you fall upon my waking eyes... החיבור של הקטע הזה עם הקטע הקודם של הבאס ממש יפה. The Trial - בגלל שמבחינתי הוא שיר עצוב אני אוהב את הקטע של הסוף Tear down the wall והקטע שהשופט מתחיל לדבר עם הדיסטורשן והסלייד...נחמד כזה יש עוד הרבה אבל אני לא זוכר =\

בינג

New member
התיקון לטאבים:

-------------------18p15----------18p15---------------18b-- ----------------------------------15--------------15-------

brotos

New member
המשפט מEchos

הוא לא בתחילת השיר, הוא בסיבוב השירה השני, לקראת הסוף. ואני מקווה שלא פשוט לא הבנתי אותך נכון. ברוטוס, מומחה לענייני Meddle.

בינג

New member
התכוונתי שבהתחלה בדיוק בהתחלה איך

שהוא מתחיל לשיר Cloudless everyday you fal... אני יודע שזה בחלק השירה השני =] אחרי השריקוצ האלה שעד עכשיו אני לא מבין עם מה הם עושים אותם...זה שריקות כמו של איזה חיה מעופפת צווחנית...עטלפית כזאת...חיחיחי אז מה שהתכוונתי שבדיוק איך הוא מתחיל לשיר את הקטע הזה, החיבור שלו יפה במעבר הזה...

brotos

New member
אוסיף עוד משהו משלי

המעברי תופים באל"א (AHM). אני כל כך-אוהב אותם. הטיימינג, חבוב, זה כל הסיפור ברוק נ' רול. ואני עוד הייתי בטוח שזה פ'טיש פרטי שלי, אבל התברר לי שאני לא לבד. מישהו, לא מכירים אתם (לקוראי הרוסית שביניכם), סיפר גם לי על האהבה.

למעלה