כלום בחדר ריק

Hurakano

New member
ההתחלה של Shine On

וההתחלה של הפזמון / בית שלישי ב-WYWH - ....How I Wish... How I Wish You Were Here משפט כל כך פשוט... אבל חזק ההתחלה של הסולו חשמלית ב-Biding My Time מגניב לאללה ואת הציניות הכללית לגבי תעשיית המוזיקה באלבום WYWH

N a V e

New member
Echoes כיצירה

ואם תרצו קטעים ספציפים: אמצע סולו הגיטרה הראשון. תחילת הקטע של השירה בחלק השני.כל הכלים נכנסים ביחד בגאוניות אופיינית והמון שכל. ירידת הסולם של הגיטרה והדיסטושן בבאסים. לא היה ולא נברא שיר מדהים כמו השיר הזה.

emmily plays

New member
Cymbaline

במיוחד הבית השלישי אבל כל השיר הזה מצמרר ובפעם הראשונה ששמעתי אותו דמעות זלגו מעיני. פשוט מרוב יופי.

MellowShip

New member
דוגס לעזאזל דוגס!!!!!!!!

איך איך לא אמרתם את זה? הקטע שגורם לי להשפריץ סיכות מהתחת!!! הסולו (אים!) של דוגס!!!! כל סולו שם פשוט מדהים! גילמור שם פשוט במיטבו, מבחינת סאונד, אגרסיביות, ורגש שנוזל מהגיטרה באופן מטורף!!! אין! אין! אין על מה שהסולו הזה עושה לי!!!!!!

MellowShip

New member
אה שלא נדבר על..

הקול שלו!! למרות שגם החלק של ווטרס מקפיא לי את כל העצבים בגוף...משהו גדול!

"טא נא נאנא נאנא!"

הריף של אינטרסטלר אוברדרייב. וגם הריף של אסטרונומי דומיין. ובכלל, המון דברים שסיד יקירנו עשה. ויש הנק' הזו שהבאס מנגן מעין ריף/מעבר שנשמע חצי אלקטרוני בחלק השני של שיין.

נימרודל

New member
ניצןןןן!!!

היי! כמה התגעגעתי!! איזה כיף שחזרת
המ... בקשר לשאלתך- ב"אה פילוו אוף ווינדס" כשווטרס שר "when night comes down you lock the door the book falls to the floor" פשוט שורה כל כך יפה... ומלנכולית. עצובה כזאת. זה מרגש אותי...

yo t a m

New member
"And then one day you find,

ten years have got behind you" הרגע הראשון שאהבתי את פינק פלויד.

One Echoe

New member
בלי לחפור יותר מידי...

Marooned, מהדויז'ן באל, חד וחלק. כמו שנאמר, הגיטרה של גילמור פשוט זועקת וצועקת שם בצורה כ"כ מדהימה. אין מילים. קטע עוצר נשימה.

למעלה