כלים מעשיים להתגברות על עצב, דיכאון

hayapollak

New member
אכן נצחון -SEE YOU-לא נכנס

האייקון של הכוכב. כל אדם (לדעתי) מרגיש ניצחון כאשר הוא עוזר לעצמו,עוזר לאחרים,עוזר לעצמו זה היזון חוזר. אני כאן מרשה לעצמי להעלות עניין צדדי אבל הוא מתקשר למה שברכה סיפרה על הבת של בן הזוג שלה. יש אנשים (לא כולם) שגם כאשר אתה עוזר להם - הם לא מודים לך -אני לא אומרת שזה כל כך נורא שהם לא מודים לך העניין הוא שהם חושבים שכך זה צריך להיות ומגיע להם וכו,. לדעתי זה גם עניין של גיל, אופי וכו, אסביר את כוונתי - לאחותי למשל יש שתי בנות בגיל קצת אחרי צבא - הגדולה מאוד משתתפת,משתפת ואסירת תודה על כל עזרה - חומרית ורגשית. הקטנה - עושה מה בראש שלה, באה, הולכת, ופתאום נוחתת ומעמידה את כל הבית על הראש. אני צריכה, אני רוצה וכו' לא שואלת אם אפשר, לא מתענינת מה קורה לאחרים בקשר לבקשות שלה, האם הם יכולים לתת או לעזור ולא מוכנה לשמוע סרוב. וכאשר לא מספקים לה את מבוקשה המיידי היא עושדה מהומות ורבה עם כולם.... היא למשל לא שואלת אמא אני יכולה לקבל כסף, את כלי האיפור שלך, את הסוודר שלך, היא לוקחת - ואם מפנים את תשומת ליבה לכך שהיתה צריכה לבקש או לשאול - זה פשוט לא עולה על דעתה... צריכים לספק לה מייד את רצונותיה. אפשר להסיע אותי? את יכולה לעזור לי? את פנוייה? את מרגישה טוב? פשוט מגיע לה.... לדעתי זה מתחיל בגיל צעיר, מחינוך לא נכון,מחוסר הצבת גבולות, ואם לא מתקנים זאת בגיל צעיר - הופכים צעירים אלו לאנשים מבוגרים שחושבים שלעזור להם חייבים - ואין מה להודות על כך. פשוט מגיע להם שיעזרו להם. בעצם מגיע לכולנו לא?????

hayapollak

New member
גריני,סי-יו,פעמונית ודור../images/Emo42.gif

אתמול לא היה באפשרותי לשתף אתכם בענין - ששוחחנו עליו שלשום.... (יש לי שותפים למחשב.....) אך מצאתי אפשרות בשרשור לעשות זאת בתשובתי לדראמה - אם תרצו לקרוא - אשמח.

למעלה