כל אדם זכאי להינשא ולהקים משפחה

אבא גאה

New member
גם אני ביצעתי ../images/Emo45.gif

ושלחתי לכל מכרי את המייל הזה, עשו זאת גם אתם/ן וכך נוכל יחד להפעיל לחץ אמיתי על החכח"םיות.

.m

New member
אז ככה:

מאי שלום רב, מודה לך על מכתבך בנושא הצעת החוק נישואין וגירושין אזרחיים. ח"כ זהבה גלאון תומכת נלהבת של הצעת החוק והיא אף חתומה עליו. ראוי לציין שכל סיעת מרצ, תתמוך בקידום החקיקה בנושא חשוב זה. סיעת מרצ כולה שותפה מלאה לדעתך, שהצעת חוק זו באה לשים קץ לעוול ולאפליה ארוכת שנים כלפי ציבור רחב בכל הנושא של דיני אישות. מברכת אותך על היוזמה החשובה ומקווה שנוכל ביום רביעי להיות עדים לצעד הראשון לקראת חברה שוויונית ואזרחית יותר ובעיקר חופשית מכפייה דתית. שלך, בברכה, מיה בנגל ע.פרלמנטרית לח"כ זהבה גלאון
שלום מאי, אני רואה בזכות להינשא ולהקים משפחה כאחת הזכויות הטבעיות של כל אדם ואדם. לזכות זו אסור שיהיה כל קשר לנטיה מינית או לאמונה כזו או אחרת באלוהים. בכוונתי לתמוך בהצעת החוק. שלך, ח"כ יוסי פריצקי
מאי שלום! ח"כ איתן כבל מבקש להודות לך על פנייתך זו אליו. כמו כן, איתן יביע תמיכתו בהצעת חוק נכונה וראויה זו כשתעלה מחר לקריאה במליאת הכנסת. בברכה, ורד- ע.פרלמנטרית ח"כ איתן כבל
שלום למאי, זו הצעת חוק של סיעת מרצ ולכן כל חברי הסיעה ובניהם ח"כ רן כהן, יתמכו בה. תודה רבה. גיא דורון עוזר בכיר לח"כ רן כהן
מאי שלום. ח"כ הרב יהודה גלעד קיבל מכתבך והרי תגובתו: מתוך הבנה לבעייתיות שתהליך הנישואין גורם במקרים מסויימים ותוך רצון ומחוייבות לשמר את חשיבות היהדות כמעצבת את חיינו , עמדתנו היא בעד נישואין אזרחיים במסגרת אמנה חדשה ליחסי דת ומדינה אך לא כמהלך חד-צדדי שיתפס כמחתף ורק יקשיח את הקיטוב והפער בין דתיים לחילונים. מהלך שכזה חייב לבוא בהסכמה, בה יוסדרו יחסי דת ומדינה ברוח אמנת מימד: "יותר יהדות, פחות כפיה". תגובה מפורטת יותר תוכלי למצוא בעתון מעריב של היום. בברכה אלי ליפשיץ עוזר פר´ לח"כ הרב יהודה גלעד זה מה שהגיע עז שעה זו... mai

אבא גאה

New member
וגם אני קיבלתי תגובות דומות מאותם

א/נשים... והאם זה הזמן להפעיל לחץ גדול יותר על השאר?? אלו שלא ענו והגיבו?

איפה יוסי שריד? איפה טומי לפיד?

אני ממליצה על סבב אימיילים נוסף... כולל תזכורת על מועד הבחירות המתקרב ובא...

אבא גאה

New member
ערבה אולי תנסחי משהו?

האם שני הליצנים הללו הם לא אותם אלו שנעדרו מההצבעה האחרונה על ההצעה שאומרת שזוגיות הומולסבית תדון בבית דין לעיניני משפחה? כדאי להזכיר גם את זה וגם את הבחירות?!?

אימייל חדש:

ח"כ נכבד/ה אני חבר/ה בפורום הורות הומולסבית ב"תפוז" - רשת הפורומים הגדולה בישראל. 25,000 איש יקראו את מכתבי זה - ואת תגובתך לו. הצעת החוק המונחת על שולחן הכנסת קובעת כי: "כל אדם זכאי להינשא ולהקים משפחה. הזכות להינשא תכובד ללא כל הפלייה, ולא תוגבל אלא בחוק, שנועד לתכלית ראויה ובמידה שאינה עולה על הנדרש." אשמח לקבל ממך הבטחה כי תצביע בעד החוק המוצע. בברכה -

ציבונה

New member
שאלה - או כמה אנחנו מוכנים להיחשף?

האם כששלחתם את המכתבים לח"כים חתמתם בשמכם האמיתי או בניק? האם שם מלא (+משפחה) או רק שם פרטי? אני הזדהתי בשמי האמיתי אז עכשיו יש 54 ח"כים שיודעים מי זאת ציבונה

אבא גאה

New member
אה, איזו הצטרפות מקרים

גם אני חתמתי: ציבונה!
אני חתמתי רוני.... כי מה זה באמת משנה להם אם חתום "רוני" או "בת שבע" (שזה שמי האמיתי)....

שפנפן הומופובי שכמוך...

הנה "מבחן קובי ניב" בשבילך: אתה כותב מכתב למערכת "הארץ" על האלימות בבתי הספר - בסופו אתה חותם... ציבונה? אתה כותב לחברי בכנסת ומעודד אותם להצביע נגד החוק האוסר מכירת קרקעות לערבים... חותם "רוני"? "הצטרפות מקרים" או חריקת צירי דלת הארון הנסגרת עליך?

MARMELAD

New member
אני גם כתבתי את שמי

א. כי אני לא בארון ב. למה לא ג. כי זה חשוב שהם ("הנבחרים") יראו שאנחנו ממש אנשים.

אבא גאה

New member
מילא שפנפן, אבל הומופובי?

ולעיניין: כן כן ו...כן. אני לא חותם בשם מוזר כמו "בעל הורמונים" או "מחפש זיון".... אני חותם בשם רוני! כיוון שגם המייל שלי נושא את השם רוני, וכיוון ששמי האמיתי (בת שבע) לא הרבה יותר מרשים, אני לא מבין מה הבעיה לחתום בשם רוני.

חשבתי שהיו 74 ברשימה...

ו- איזו מקריות... עכשיו הם גם יודעים מי זו ערבה...ומהו איןקץ... את חושבת שהם יקפצו לבקר?

תגובות לפניה שניה: ../images/Emo21.gif

---------------------------------------------------------------- "לערבה שלום, זהו חוק של סיעת מרצ ולכן כל חברי ובכללם ח"כ רן כהן יצביעו בעדה. תודה גיא דורון עוזר בכיר לח"כ רן כהן" ----------------------------------------------------------------- "מר ערבה איןקץ שלום ובוקר טוב! ח"כ איתן כבל מבקש להודות לך על פנייתך זו אליו. כמו כן, איתן יביע תמיכתו בהצעת חוק נכונה וראויה זו כשתעלה היום לקריאה במליאת הכנסת. בברכה, ורד- ע.פרלמנטרית ח"כ איתן כבל" -------------------------------------------------------------------- " ערבה, היי סמוכה ובטוחה שכך אעשה. בברכה ח"כ אבשלום וילן" -------------------------------------------------------------------- "בוודאי שאצביע בעד, ועמי - סיעת שינוי כולה. בברכה, יהודית נאות" ---------------------------------------------------------------------

ו- עוד אחד:

"ערבה שלום רב, מכבתך התקבל בלשכתה של ח"כ זהבה גלאון והועבר לעיונה. ח"כ גלאון תומכת בהצעת החוק לנישואין אזרחיים ואף חתומה עליה. חשוב לציין שסיעת מרצ כולה תתמוך בחוק החשוב הזה. אין ספק, שאם הצעת החוק תעבור יהיה זה הצעד הראשון בדרך לחברה אזרחית וחופשית מכפייה דתית. זאת ועוד, כמוך, אני מאמינה, שיש לשים קץ לאפליה ולדיכוי ארוכי השנים בישראל, ולאפשר לכל איש ואשה את החופש לבחור את בן זוגם/בת זוגם, החופש לאהוב ובעיקר את החופש לבחור להינשא על פי השקפת עולמם. אני תקווה שהכנסת תצביע היום בעד הצעת החוק. מודה לך על מכתבך ומברכת אותך על היזומה. שלך, בברכה, מיה בנגל ע.פרלמנטרית לח"כ זהבה גלאון"

ו- עוד אחד... קצת אחר :

"אני ממש לא אוהבת את הפניה המאיימת הזו, למרות שאני עצמי לסבית גאה ומוכרת, והנני עוזרתה של ח"כ תמר גוז´נסקי. עצתי להבא, לפנות בצורה דיפלומטית יותר. לעיניין, תמר תצביע בעד. חיה שלום, ע"פ ח"כ תמר גוז´נסקי"

ו- עוד שניים:

"שלום ערבה, אני מאמין כי לכל אדם נתונה זכות טבעית להקים משפחה. אסור שזכות זו תפגע בשל נטיה מינית או אמונה כזו או אחרת באלוהים. בכוונתי לתמוך בהצעת החוק. בכבוד רב, ח"כ יוסי פריצקי-שינוי" ------------------------------------------------------------------- ערבה שלום. ח"כ הרב יהודה גלעד קיבל מכתבך והרי תגובתו: מתוך הבנה לבעייתיות שתהליך הנישואין גורם במקרים מסויימים ותוך רצון ומחוייבות לשמר את חשיבות היהדות כמעצבת את חיינו , עמדתנו היא בעד נישואין אזרחיים במסגרת אמנה חדשה ליחסי דת ומדינה אך לא כמהלך חד-צדדי שיתפס כמחתף ורק יקשיח את הקיטוב והפער בין דתיים לחילונים. מהלך שכזה חייב לבוא בהסכמה, בה יוסדרו יחסי דת ומדינה ברוח אמנת מימד: "יותר יהדות, פחות כפיה". תגובה מפורטת יותר תוכלי למצוא בעתון מעריב של אתמול (עמוד 7). בברכה אלי ליפשיץ עוזר פר´ לח"כ הרב יהודה גלעד "

אחד שעונה באיחור, אבל פועל בזמן...

"ערבה שלום, אני תומך בנושאים אזרחיים והצבעתי בעבר בעדם השבוע , לצערי , לא יכולתי להשתתף בהצבעה עקב שירות מילואים ולכן התקזזתי עם ח"כ אלי כהן. בכבוד, ח"כ מוסי רז"

MARMELAD

New member
שמעון פרס!!!

לא ענה לי. וכמוהו לא ענו לי גם השרים האחרים (לא שלחתי לח"כ, רק לשכבה השמנה שלמעלה). בכל אופן אני מקווה שההצבעה תלך כמו שצריך.

שמנתולה

New member
שונאת להיות משביתת שמחות

אבל... אתם זוכרים שאנחנו חיים פה בישראל, המדינה בה ח"כ נבחר רק על מנת לקבל משכורת ולרפד כסא... לדאוג לאזרחים?! לא בבית ספרנו!

למעלה