כל אדם זכאי להינשא ולהקים משפחה

ילו

New member
ואני שלחתי מכתבים אישיים לכל אחד

ואחת מחברי הכנסת והשרים הנכבדים ולא קיבלתי עדיין אף תשובה !!!
מה זה אומר?

חתמת ילו???

... הם נזהרים מ- "צהוב" ! שלחת בדאר ישראל? ... הם יקבלו בשבוע הבא ! שלחת רק היום? ... נמאס להם מאיתנו
נסי לשלוח את הנוסח החדש! אגב: אני הכנסתי את כולם לתיקיה אחת ב"ספר הכתובות" שלי... כן... הקלדתי 200 פעם... אבל : אני מוכנה מעכשיו לכל הקפצה !!!

ילו

New member
אכן כן

קיבלתי את המייל לכתובת של ילו ומשם שלחתי גם את כל המכתבים היום בבוקר... אולי מבול המיילים יעשה את שלו ויזכיר להם לבוא לדיון לפחות, אפילו אם הם או עוזריהן הפרלמנטריים לא טורחים לעניות למיילים שנשלחים אליהם. ... ואפילו העוזרות של זהבה גלאון לא ענו לי...
מה - כשצובטים אותי אני לא מצתבט?...

MARMELAD

New member
יופי של רעיון. (וטיזר)

זו תיקיה של אאוטלוק אקספרס? תשלחי לי אותה....!! (למה לעבוד כשיש את ערבת בסביבה) וטיזר קטן: זה קורה בעוד שבועיים. היא - לסבית. הוא הומו. ההבדל של 15 השנים ביניהם הוא עוד קטן יחסית להבדלים התרבותיים ("מי זו קיילי מינוג"). בעוד שבועיים הם יתאחדו, לראשונה, כדי לחנך את הדור הבא. היכונו.

miku

New member
עכשיו, עכשיו -ההצבעה

למי שבבית, ערוץ 33 שידור ישיר של הדיון ואח"כ הצבעה.

אבא גאה

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif נדחתה הצעת החוק ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

"... הכנסת דחתה היום הצעת חוק לאפשר נישואים אזרחיים בארץ. ההצעה, שיזמו חברי הכנסת אופיר פינס (עבודה), יוסף לפיד (שינוי) ונעמי חזן (מרצ), נפלה ברוב של 46 מתנגדים לנישואים אזרחיים מול 34 תומכים. 4 חברי כנסת נמנעו. ..."
השר היחידי שהצביע בעד החוק היה וש"ס קראה לרה"מ לפטר אותו !!!
איזו תענוג של דמוקרטיה.
(רוני שהולך לשגרירות ארה"ב לקבל טפסי הגירה)

urizv

New member
מרגיז

מה שהכי מרגיז אותי זה לא שההצעה נפלה מכוון שלא האמנתי שיש סיכוי לכך, אלא שבראיונות לגלי צה"ל די הרבה רבנים הסכימו עם החוק. כלומר הוא לא עבר בגלל פוליטיקה ולא בגלל אידיאולוגיה.

שמנתולה

New member
בראיונות בגל"צ

אמרו הרבנים שיפילו את החוק כיוון שאינו עובר בהסכמה, הם אמרו שנכון שצריך לעשות משהו בעניין מונופול הרבנות על נישואין, אך חוק כזה צריך שיוגש בהסכמה, לאחר דיונים ולא כחוק הנכפה על הסיעות הדתיות...

galgil

New member
שילכו לעזאזל!

למה זה מרגיז למרות שידענו שכך יהיה?

שילכו לעזאזל !!!

אנחנו אולי נלך (נטוס?) ל- קנדה !!! בית משפט בקנדה קבע שהמחוז חייב לרשום ולהכיר בנישואיהם של זוגות הומולסביים !!! לקרוא - ולהתנחם... (או: לקרוא ולקנא?)

אבא גאה

New member
שלום

א נ י - נ ו ס ע ת . ואתם יודעים שהאישת"י שיחיה שקורא עיתונות באינגליש... קרא גם שהחוק החדש בקנדה אמור לא להפלות כלל בשום תחום בזוגיות הומולסבית.. יעני - גם בחוקי הגירה - במידה ואחד מבני הזוג הוא קנדי אזי האישת"ו יכול לקבל אזרחות אוטומטית כמו זוגות סטרייטים. למה האישת"י לא נולד במקום הנכון
מה לי ולמסצוסטס?? אפילו לכתוב את זה אני לא יכול

אבא גאה

New member
לאלף אלפי עזאזל../images/Emo70.gif למה זה מרגיז?

כי זה לא נראה הגיוני שמדינה "נאורה" לא תעביר חוק כזה. לא מדובר על נישואין של מזדיינים בתחת חס וחלילה. או של לסביות שורפות חזיות רחמנא ליצלן. מדובר על כך שזוג שאינו דתי (הרוב?) רוצה להינשא ובוחר לעשות זאת בדרך שמכבדת את עצמם ואת בני הזוג שלהם ולא שאיזה רב יבוא ויקבע את מחיר הכלה תוך שבע ברכות וכוס אחת שבורה לרסיסים. לא הגיוני! פשוט לא הגיוני!

אבא´לה...

לאלף אלפי עזאזל... עוד לא התרגלת? לא. אנחנו לא מדינה נאורה. לא. אנחנו לא מדינה דמוקרטית. זה היה כל כך ברור מראש. את הרשימה המלאה של הצבעת חברי הכנסת, כבר יש לכם?

miku

New member
עוד מעט בחירות-ויש לי זכרון ארוך...

רשימה חלקית (בערך חצי) לצערי ממה שהספקתי לרשום בזמן אמת. נדמה לי שכל חברי מרצ תמכו, איפה היה מוסי רז? כמובן יעל דיין ותמר גוז´נסקי. טומי לפיד, פריצקי, יהודית נאות,מודי זנדברג, נחמה רונן, אופיר פינס. הנעלמים למינהם- אברהם פורז, דליה איציק, דליה רבין פילוסוף, מוסי רז, דן מרידור, יוסי כץ, חיים כץ, אבי יחזקאל, יחיאל לסרי, מיכאל מלכיאור, יהודה גלעד, אורי יהודה, עמיר פרץ, שמעון פרס, אפרים סנה, נתן שרנסקי, בייגה שוחט, שלמה בן עמי, צחי הנגבי, מיכאל איתן, שלום שמחון. חיים רמון ובינימין בן אליעזר שרוצים להיות ראש ממשלה לא טרחו לבוא ולנקוט עמדה. ראש הממשלה המכהן התנגד. ואגב ברית המיעוטים- טאלב א סנע נמנע, דהמשה התנגד, האשם מחמיד נמנע עוד כמה ח"כים ערבים התנגדו חלק הצביעו בעד. סילוון שלום, מאיר שטרית, נעמי בלומנטל, דני נוה התנגדו. הרשימה הטיבעית של המתנגדים, התנגדה כמובן, חוץ מבניזרי שנעדר. ושימו לב, שוב מי שמדבר בעד הקהילה מצביע נגדה- ציפי ליבני התנגדה זו הפעם השניה, למרות שקבלה תגובות (אולי לא נזעמות מספיק) על הפעם הקודמת.(הכוונה להצעת החוק של מוסי רז בעיניין בית המשפט לעינייני משפחה-אפשרות חוקית לדון בו זוגות בני אותו מין) גם וויצמן שירי לא היה נוכח (בפעם הקודמת התנגד). ואני אומרת עוד מעט בחירות, נראה אותם מתחנפים שוב. הפעם חברים תצטרכו להראות קבלות כי למילים שלכם כבר מזמן אי אפשר להאמין. אתם מוזמנים לשלוח מייל לכל אחד מהם ולהזהיר. רשימת מיילים מלאה יש באתר הכנסת.

אני כאן על תקן המתרץ...

ח"כ מוסי רז נמצא במילואים בחברון. ח"כ אברהם פורז מאושפז בבית חולים כבר כמה ימים...

למעלה