עוד מעט בחירות-ויש לי זכרון ארוך...
רשימה חלקית (בערך חצי) לצערי ממה שהספקתי לרשום בזמן אמת. נדמה לי שכל חברי מרצ תמכו, איפה היה מוסי רז? כמובן יעל דיין ותמר גוז´נסקי. טומי לפיד, פריצקי, יהודית נאות,מודי זנדברג, נחמה רונן, אופיר פינס. הנעלמים למינהם- אברהם פורז, דליה איציק, דליה רבין פילוסוף, מוסי רז, דן מרידור, יוסי כץ, חיים כץ, אבי יחזקאל, יחיאל לסרי, מיכאל מלכיאור, יהודה גלעד, אורי יהודה, עמיר פרץ, שמעון פרס, אפרים סנה, נתן שרנסקי, בייגה שוחט, שלמה בן עמי, צחי הנגבי, מיכאל איתן, שלום שמחון. חיים רמון ובינימין בן אליעזר שרוצים להיות ראש ממשלה לא טרחו לבוא ולנקוט עמדה. ראש הממשלה המכהן התנגד. ואגב ברית המיעוטים- טאלב א סנע נמנע, דהמשה התנגד, האשם מחמיד נמנע עוד כמה ח"כים ערבים התנגדו חלק הצביעו בעד. סילוון שלום, מאיר שטרית, נעמי בלומנטל, דני נוה התנגדו. הרשימה הטיבעית של המתנגדים, התנגדה כמובן, חוץ מבניזרי שנעדר. ושימו לב, שוב מי שמדבר בעד הקהילה מצביע נגדה- ציפי ליבני התנגדה זו הפעם השניה, למרות שקבלה תגובות (אולי לא נזעמות מספיק) על הפעם הקודמת.(הכוונה להצעת החוק של מוסי רז בעיניין בית המשפט לעינייני משפחה-אפשרות חוקית לדון בו זוגות בני אותו מין) גם וויצמן שירי לא היה נוכח (בפעם הקודמת התנגד). ואני אומרת עוד מעט בחירות, נראה אותם מתחנפים שוב. הפעם חברים תצטרכו להראות קבלות כי למילים שלכם כבר מזמן אי אפשר להאמין. אתם מוזמנים לשלוח מייל לכל אחד מהם ולהזהיר. רשימת מיילים מלאה יש באתר הכנסת.