כל אחד והסטיה שלו..

THE WIZARD 55

New member
כל אחד והסטיה שלו..

אז מה הסטיה שלכם..?.. מעניין אותי אם לכל אחד מאיתנו יש איזה סטייה.. מה נחשב בעינכם כסטייה? אתם חושבים שיש לכם אחת כזאת...ובכלל איך אתם מקבלים סטיות אצל האחרים?.. איזה משהו יראה מוזר בעיני אחרים, אבל בעינכם טיבעי לחלוטין... מקווה שיהיו כאן וידויים מסעירים...

THE WIZARD 55

New member
אני אתחיל באיזה משהו קטן..

יש לי סטייה, אני מודה..זה הפך לחריג, כי אני יכולה להשקיעה המון המון כסף על זוג נעליים ולא לנעול אותו אפילו פעם אחת.. התגברתי על הסטיה. עוד אחת שקשורה בסטריליות יתר. לא יכולה לשתות או לאכול אצל אחרים מגבונים סטירליים אחרי שמקבלת עודף מאנשים..אפילו את כרטיס האשראי מנגבת אחרי הקניות

junior gong

New member
חכה תשמע את הקטע על הנקניק

כשהיא הולכת לקנות נקניק היא מבקשת מהמוכרת ש........טוב נו, היא תספר לך.

junior gong

New member
טוב נו....הנה הדו שיח של ויז עם מוכרת הנקניק

וככה זה מתנהל : ויז : שא-לום, אני רוצה מאה גרם פסטרמה בבקשה !! המוכרת ( במבטא רוסי כבד ) : כיין, בווקשה בלאד, זה פסטרמה ? וויז : כן זה, הודו בדבש ! המוכרת ניגשת למקרר ורגע לפני שהוא מושיטה יד לעבר הנקניק נשמעת צעקה מקפיאת דם ! וויז : עצרייייייייייייייייייי בלאדדדדדדדדדד ! שימי כפפות גומי בבקשה לפני שאת נוגעת בנקניק וחותכת ! המוכרת ממלמלת לעצמה : ( אוי יופ טפויומט הייתי צריכה להישאר ברוסיה שם הייתי מדענית אטום, במקום לבוא לפה ולשמוע ילדה קטנה מבקשת ממני לשים כפפות בלאד ! המוכרת ( בכניעה מוחלטת וחיוך מאולץ ) : כיין בבקשה, אני לשים כפפות ! וזהו.......כן כן, וויז עד כדי כך סטרילית שהיא מבקשת מהמוכרת נקניק לשים כפפות לפני שהיא חותכת את הנקניק, לדעתי, להיות איתה בזמן שזה קורה תהיה חוויה לא נשכחת ! טוב כואף לי ראש, לקחתי אדוויל, שינוי בתוכניות, פתוש יותר מאוחר, עכשיו גראנד קניון, סעמק, אני עוד שתי דקות נרדם. עייףףףףףףף

KingTino

New member
חחחחחחחחח הבנתי

יענו אם אני אמכור נקניק מתי שהוא , ותבוא לי אחת כזו מטורפת אני אנחש שזו ויז,

junior gong

New member
מילכדתי אותה !!!!

עכשיו כל מוכרי הנקניק כאן ( יובל איש מרכז.....גידעון....ריספקטה ועוד ) בכוננות גבוהה, מעדכנים אחד את השני במכשירי קשר, שאם מישהי תבקש כפפות גומי ידעו שזו וויז, ו-וויז חכמה מה תעשה עכשיו? היא במילכוד, אם תבקש כפפות ידעו שזו היא, אם לא תבקש כפפות היא לא תוכל לאכול את הנקניק היות והיא סטרילית, מה תעשה וויז? מה יעשו המוכרי נקניק? והאם אחמדינג'אד סוף סוף יתאבד? הישארו עימנו לפרק הבא של עלילות וויז בארץ הנקניק ! יאללה אני יצאתי !

junior gong

New member
נדלק מבנות יענה

לא יודע מה יש בהם, אולי הרגליים הארוכות והירכיים הבשרניות, האצילות שבה הן הולכות והצמרמורת שאתה מרגיש ברגע שהן מתקרבות אלייך. מת לתפוס בת יענה אחת, למשוך אותה לאיזה פינה חשוכה לצלוב אותה לקיר לפשק לה את הרגליים להרים לה את הזנב ו.....להסביר לה שלא טומנים ראש באדמה כשפוחדים ! סוטים ! המממממ....סטיה שלי ?! אם אני נמצא במקום ויש בו תמונה עקומה על הקיר אני חייב לקום ולסדר אותה שתהיה ישרה, אם יש משהו בשולחן שאני מרגיש שהוא לא נמצא במקומו אני מושיט יד ומזיז אותו למקומו בישביל שלא יחסום את זרימת הפאנג שואי, האובססיה על האקוואריום זו גם סטיה, אוהב מאוד גדג'טים ושיכלולים, פעם הייתה לי סטיה לגולגולות ושלדים אבל היום כבר לא, ו.......זהו ! טוב, הודעותי אט אט יתחילו להצטמצם בפורום עד להעלמה מוחלטת, בינתיים, מקלחת חמימה, קצת בושם, קצת סטייל, ויאללה לפתוש ! המשך ואנדרפול ערב.

THE WIZARD 55

New member
משנה את הברכה מאתמול..

מי יתן ותמצא בת יענה מושלמת שתביא לך צאצאים מושלמים. ושתהיה בריא.

junior gong

New member
מה הקטע עם התהיה בריא הזה?

כל פעם שאומרים לי תהיה בריא אני מרגיש שאני חולה או משהו תהיי בריאה !

junior gong

New member
מה נסגר?

תודה לך רק בריאות ואושר? אני מרגיש שהגעתי לסדנת וויפסנה, מתי הדאלי לאמה עולה לבמה? מה קורה איתך וויזי? תשתחררי הלוווווו, PEACE AND LOVE

THE WIZARD 55

New member
מה אתה רוצה שאני אגיד לך מייק?

מה שתבקש, אני אגיד.. PEACE AND LOVE ולא הבנתי, אם כועסים למה לכבות את המנורה?

למעלה