כל אחד והסטיה שלו..

THE WIZARD 55

New member
קבל תיקון לחתימה שלך..

שונה מאחרים, אחר מהשונים יחיד ומיוחד, כל השאר הם בבונים אם את כמוני שמחה ומאושרת תשירי לי בחבק יא חמאר, אני ארגיש כמו בסרט אומנם אני מפגר, אבל חייב אהבה בואי תכפכפי אותי, תבעירי בי את הלהבה הרי שום דבר לא חשוב בחיים חוץ מלהיות מאושרים אז תרשי לי פעם איזה בת יענה להרים.. ואם לא נהיה שלווים אז מה נשאר.. אל תלכי, שלא יהיה מאוחר אז מה הפלא שאני אותך כל כך אוהב אני הרוס שבור, כואב לי בלב תני חיוך הכל לטובה בואי נלמד את כולם מה זאת אהבה.. טעמים, מרקמים חדשים שרק איתך אוכל להגשים..

KingTino

New member
זה שיר או חתימה

כי אם זה חתימה מזל שאת לא חותמת על חוזים ויז

THE WIZARD 55

New member
אצלי הכל בשירה

משוררת מלידה... זוכר את השרשור שעשינו של החריזה...גדול היה!! תחרוז תינו...חחחח

KingTino

New member
תחרוז תינו

תחרוז לי תינו ותביאי אותה בחריזה אני עליך כמלך מכריזה אתה הגדול וכולם כאן צופים איך אתה מביא אותה לויז החרוזים ויז יא מלכה אוהבת מלכים אוכלת שווארמה בהרבה מאוד שקלים את אדומה ומיוחדת מביאה אותה במקלדת את משגעת את כל העולם וירטואלי למרות שכולם מולך במערך בנאלי לי לי לי ויז יא דומה, את כבר לא ילדה, תורדי את הקוקיות ואת השמלה תתני אותה במכנס הצמוד תפלי את האור והעמוד

KingTino

New member
מביא אותה בעוד אחד

ויז תקחי את הזמן ולא למהר את השיר חרוזים שלך לא לשגר לפני שאת פונה אלי בחרוזים תראי אם אין בסביבה מעתקנים תחרזי לי בחרוזיידה דה דה את יכולה לעשות מהפכים, אפילו ראפרים ממך מעתקים אנו כאן בעולם מוזר ווירטאלי אני כאן עושה מה שבא לי לא רואה ממטר את הקטנים, אבל אני סופר גדולי שלא ישלחו אותי להתאגרף בקטנים יאללה בחרוזים, איפה זורקי האבנים בפלסטין הם חיים, וצה"ל בהם יורים יורים יורים יורים

THE WIZARD 55

New member
אז ככה, כתבתי לך פעמיים..ותפוז

ירה לי בשיר...פעמיים אני עומלת וכותבת ואני לא זוכרת כלום ממה שכתבתי
אבל יפה אחשלו

junior gong

New member
תודה רבה

אבל אני מעדיף להישאר עם שלי
ללא עיבודים מיותרים של אלה שרוצים להכניס לי מילים לפה, פה זה בישביל להוציא משם מילים, לא בישביל להכניס אותם.

THE WIZARD 55

New member
זה לא להכניס לך לפה..

פשוט חתימה כזאת תגרום להרבה אהדה מהמין הנשי... עכשיו אתה מרגיש טוב יותר? תהיה בריא..

junior gong

New member
אהדה?

לכל אחד יש את אלה שאוהבים אותו איך שהוא, עם כל הפיגור וכל השטויות, לא צריך להנדס מכתבים ודברים שאתה לא מתכוון אליהם בישביל לזכות באהדה, האהדה הכי כייפית זה שאתה מרגיש עצמך ובכל זאת אוהבים אותך, אם אכתוב משהו שאני לא מתחבר אליו רק בישביל אהדה אז מה זה שווה? זה לא יהיה שווה בכלל, מעדיף להיות נאהב בגלל מי שאני ולא בגלל מי שאני מתיימר להיות, פשוט לא? וכן מרגיש יותר טוב התה צמחים שהמליצה לי עליו המלצרית כמעט העלים את הכאב ראש, תודה ששאלת, תהיי בריאה
נו עוד לא מצאת חתימה מקורית ? שמישהו ימציא לה חתימה מקורית לפני שאני הופך שולחנות פה !

THE WIZARD 55

New member
תמציא לי אתה

או שעדיף להשאר בלי, גם ככה אין לי על מה להצהיר קבל עד ועידה אתה צודק מייק, לא צריך לייפות דברים, מי שרוצה יקח איך שאתה וטוב שאתה מרגיש טוב, כי אני מאז השיר שבו אחלת לי רק טוב נעשה לי רע.

junior gong

New member
למה מאמי?

זה לא שיר שעושה רע, פשוט הכרזה שמה שביננו היה טוב זה הכל, באמת באהבה שמתי את השיר הזה, שמעתי אותו היום באוטו והתאהבתי בו, מה את רוצה שאפסיק לחשוב שאת משהו טוב? לא, נכון? אז תשתקי את הפה שלךךךךךךךךךךך בקשר לחתימה הממממממ......הרי זה לא יהיה כל כך מקורי אם תעתיקי את זה ממני....... אני ויז אני ויז, מפציצה כמו חזיז אם תתחצף, בעיטה תקבל בטיז אל תקל ראש אני כמו כריש לבן מצוי אוכלת את כולם ולא לוקחת שום שבוי להיות מקום ראשון אצלי זה תמיד תמיד צפוי תנסה להתחכם, אופס, איתי אין סיכוי אני תמיד סרגל ואתה כל כך כל כך רפוי תנסה אותי לשרוף את עצמך תמצא קלוי חפיף......לא רואה אותך ממטר........ אתה עוד כבשה שכלואה אצלי בעדר.......PEACE YA MAN

THE WIZARD 55

New member
פשוט המילים של השיר

והכותרת, נגמרו הימים הטובים.. חשבתי שאיחלת לי שיגמרו לי הדברים הטובים בחיים... ואתה יודע מה, אני אאמץ את החתימה
היה טוב היה..... שים לי שיר שמח, השיר הזה הכניס אותי לדכאאון

junior gong

New member
חס ושלום קבלי כאפה תתעוררי מהר

אני רוצה שיגמרו לך הדברים הטובים? ינען שיקלק יא פוזלת אחת, אם יש משהו שאני רוצה בישבילך זה דווקא שהעולם יציף אותך בדברים טובים, שתהיה הכי מאושרת בעולם שהחיוך לא ירד לך מהפנים היפות שלך, ויזי......הלו.......זה אני מייק......זה שתמיד אהב לדעת שאת מאושרת וצוחקת ככה : חיחיחיחיחיחיחיחיחי.......מה קרה מי העציב אותך? נלי פורטדו? אמן תעלה לבמה ובאמצע השיר תיחנק ובמקום מים יתנו לה בנזין לשתות, תני חיוך יפה שלי, חיוך אחד שלך וכל העולם נהיה מואר. ובקשר לשיר שיעשה אותך שמחה? אני לא חושב שצריך.......זה שקראת את מה שכתבתי עשה אותך שמחה. יאללה לילה טוב כפרוני, ומספיק מחשב כבר, אלה שפה חסרי חיים משועממים 24 שעות שורצים פה, תראי את מוחה, מצא חיים נעלם
יאללה חלומות נעימים וורודים.

THE WIZARD 55

New member
ברגעים אלה, אלפי זוגות עיניים

מחכים לראות מה תגיב וויזארד לגוניור גונג..הרומן המתוקשר ביותר במערכת תפוז...(לדברי פספורט) קבלתי מסרים רבים, שרצו שנמשיך את הטלנובלה המצליחה יש גם הימורים, לאן זה ילך..איך זה יסתיים.. אז אני אגיד לך מה שכולם יודעים..למרות שאני יודעת שכולם צופים. (תוציאו ממחטות, הנה בא רגע מרגש).. אני אוהבת אותך מייק, אתה הבן אדם היחידי שינסה להצחיק אותי ובמקום זה הדמעות זולגות, אתה היחידי שאהבתי, שחדר את כל החומות היחיד שהכיר אותי, שהיה איתי גם ברגעים הכי קשים. וזה לא דבר שבמהירה שוכחים. למרות כל הכעסים. טוב, תהנו לכם...אני הייתי חייבת להוציא...

KingTino

New member
זלגו לי דמעות

איזה סיפור עצוב יש לטנובלה הזאת מזכיר לי את אנטונלה

junior gong

New member
המממממממ.....

עכשיו הבנתי את פשר ה-SMS של אתמול ! תקשיבי לי, לא רואה אף אחד ממטר, מצידי שכולם ימותו, שילכו כולם ביחד ביחד יד ביד, ופתאום יפול עליהם מטאור וימחץ אותם למוות, אני אסתכל רגע לצד, בטח אצלם במצלמת וידיאו, אחרי רבע שעה אני אשתעמם מהמחזה ואכנס לבית להמשיך לשמוע מוסיקה ולראות סרטים בכייף שלי ! איטפוווווווווווו על כולם, מצידי הם מפגרים, חסרי חוליות, וסתם נדחפים, בועט בהם אחד אחדוכמו שאת יודעת, אם אני מקטלג מישהו, מבחינתי הוא נכנס לכלא שלא ייצא ממנו בראש שלי, וככה זה יישאר, אין שינוי דעות ! רוצה לרגש אותם? בואי נרגש אותם .....טוב רגע ניתן להם להשתחרר קודם מהמחשבה של " מי הוא חושב שהוא " אחרי שקראו את מה שכתבתי למעלה.......הנה זה נעלם להם לאט לאט.......אבירת חלומותי....סבלנות........הנה הם מתחילים להיכנס למוד של אהבה קורעת עורקים..........הנה.....עוד קצת........או.....זה המוד המתאים, ויזי, מת עלייך, את יודעת כמה אהבנו וכמה היינו ביחד, כמעט 24 שעות ביממה, לא היה יכול לעבור יום מבלי שאני אשמע את הקול שלך ואראה אותך, כל מה שיהיה ביננו, בין אם טוב ובין אם רע, אל תשכחי לעולם, שיש בעולם הזה בחור שקוראים לו מייק, שאוהב אותך יותר משאי פעם מישהו יכול היה לאהוב אותך, יחד עם זאת, יש דברים שכדאי להשאיר אותם כמו שהם ולא לנסות לשחק איתם, לחיים יש תכנון משלהם לי ולך, אין יד בזה, כל אחד הלך לכיוון אחר ( קורע נכון? ........רגע...טישיו ......) אי לכך ובהתאם לזאת, על קהל הרגש הזה יפרוט על מיתרי הגיטרה וינגן על קלידי הפסנתר, הזמר מרואן חורי, מרואן.....שב על הרגש הזה כמו שיושב מלך על כסא.......ותבטא את הרגש כמו שאתה יודע..........WINE THEM ALL SELECTOR
Kel Qasayed by Marwan Khoury http://youtube.com/watch?v=tI6cyBWMnXs

KingTino

New member
מייק נתת לי רעיון גדול

שאני ארצה לחזר אחרי מישהי , אני אפנה אליך שתכתוב לי מכתב כזה , חלאס נפלת בפח מותק ראה את תפקידך כחדש ומחודש

THE WIZARD 55

New member
כן, בגלל זה, אולי אם היה באפשרותי

הייתי מוחקת. לא בגלל שלא הרגשתי ככה, אלא בגלל שאלה היו מילים כל כך פרטיות, אישיות, ואני עוד הייתי מאוד מאופקת. ולא יודעת אם קרעת אותם, אבל אותי כן, כל הודעה שלך גורמת לי לבכות אפילו אם היא מצחיקה. אני שומעת אותך אומר לי את זה ובוכה. אז לא מעניין אותי שידעו שאני בוכה, אני מזילה דמעות על הדבר הכי יקר שהיה לי בחיים, שכל כך אהבתי ואוהבת. מייק אמרתי לך כבר אהבה ראשונה ואחרונה, והתכוונתי, בחיים לא אמצא מישהו שהתאים לי כמוך..שאהב אותי כמו שאתה אהבת, בן אדם שהייתי מוכנה לעשות בשבילו הכל... אתה חושב שלא בא לי לשמוע אותך עכשיו צורח לי פיצצצה באוזן ובובולובסקי ומספר לי על המצאה חדשה שלך...מפגר...התגעגעתי אליך. בחיים לא הרגשתי ככה, וזה מתגבר כל יום שעובר במקום לדעוך.. והנה אני שומעת את השיר, עוד שיר לאוסף השירים שלנו..

junior gong

New member
כפרה עלייך מתוקה אחת

אני דווקא אוהב אותך ככה, עדינה רגישה ופגיעה, שיא הנשיות, להבדיל מהפעמים שהיית צועקת עלי...יא מפגררררררררר תסתום כבר חחחחחחחחחח טוב יאללה די, לכל מקום שאנחנו הולכים אנחנו הופכים את המקום להפגנת רומנטיקה ועוד, די חאלס, זה לא מכובד, מוחה פתח את הפורום בטח עכשיו אומר לעצמו " ינעל דינו, פתחתי את הפורום בישביל הבני דודים שלי הפלסטינאים, ומייק וויזארד הפכו לי אותו לסרט דרמה קומדי " די נו הוא לא יודע איך להגיד לנו את זה בטקט לכן הוא שותק ושובר עפרונות מעצבים בפינה, חאלס, לחזור לפרקטיקה
יאללה מוחה בוא בוא, סיימנו לאהוב, תגיד.....מה עם מארת כאלי? מתי היום המיוחל? ומתי היא קופצת לפורום להגיד לנו שלום? ( תוריד את האלה לא צריך אלימות )

THE WIZARD 55

New member
מוחה דווקא מאושר

שאנחנו כאן..מה שווים קירות דוממים בלי אהבה בכל מקום שיש אהבה המקום הופך לבית חם... אי אפשר לסיים לאהוב.. עכשיו יא מפגר, תסתום כבר..לא מסוגלת להגיד את זה אפילו

למעלה