כל אחד והסטיה שלו..

מוחמד5

New member
חחחחחח מייק

האהבה צריכה להיות בכל פינה ובכל מקום. איפה שיש אהבה תמיד יצמח עץ רענן ,מפירותיו כולנו נהנה. מרת כאלק , הכל סבבה אצלה , מתעגלת (אני מרשה לה ), רוצה שתהנה מההריון כמה שיותר ..עשינו כבר כמה קניות , אנחנו בשלבי ההכנות . אינשאללה באמצע דיצמבר יבוא לעולם הבייבי. היא קוראת את מה שקורה בפורום, היא יכולה לכתוב מתי שבא לה . שיד חאלאק .. מא פי אחלא מין אל ג'יזי יאללההההההההה
, איזא בידק בינג'י מעק ג'אהא

KingTino

New member
יש לי סטיה מוזרה

באמת אני לא יודע אם זו סטיה או זה הרגל או זה פאק גנטי ואני רציני אני לא יכול לשבת במקום שיש בו משהו שכואב בלי להתחיל לדפוק חיוכים , בהלוויות במיוחד את תראי את כולם בוכים צורחים וכואבים ארק אותי מחוייך כמו אהבל כאלו שנתנו לי גז צחוק, לפעמים זה מחמיר עד שזה נהיה להתקפי צחוק, ואני רציני ולא צוחק, בהלוויה האחרונה של קרוב משפחה שלנו אני ובן דוד שלי עשנו פדיחות , באמצע הלוויה בבית קברות , הכומר מתפלל ואני מישהו מהמשפחה שזה דוד שלו שנפטר דפקנו צחוקים מטורפים , כי האח של המת היה לו צלצול בטלפון של השיר( יא אנא יא אנא וייאק) וצלצל הטלפון, זו היתה הפדיחה של החיים איך כולם הסתכו עלנו , ועוד בערב בלנחם אבלים הלכנו עם מכנסי 3/4 ואוכלים גלידה שנינו ומחוייכים זו סטיה שלי שאני לא יכול לצאת ממנה

junior gong

New member
אני עד לזה

בהלוויה של דוד שלי, תינו העמה הזה היה, כולנו יושבים שותים קפה מקשקשים, פתאום אחד שהיה חבר בכנסיית האוונגליסטים פתאום בא לו לקום ולהתפלל, העמיד את כולנו, והתחיל להתפלל, ואני בזווית העין קולט את הייצור הזה שקוראים לו תינו מתחיל לחייך ולשים את הראש באדמה, אני מזעיף פנים לעברו שיכבד את המעמד, אך אין איש ואין עונה, הבן אדם מתפלל תפילה מרגשת ובראש של תינו מסתובבים סקצ'ים של סדרות מצויירות על טוויטי ודולנד דאק והיען הזאת שעושה ביפ ביפ, הכומר מסתכל עליו תוך כדי תפילה ונותן לו מבט שלא מתפרש לכיוונים אחרים " תכבד את המעמד ותפסיק לחייך, אתה בלוויה לא במופע של שלום אסייג " ואין......נאדא, כלום, הוא המשיך לחייך כאילו הוא היה ביל קלינטון מאחורי דלפק בזמן שמוניקה לווינסקי מתחבאת בתוכו, אני לא לוקח אותך להלוויות יותר ! עונש !

THE WIZARD 55

New member
גם לי זה קרה האמת, פעם אחת

אבל לא בהלוויה. זה היה כשהודיעו על סבא שנפטר הייתי קטנה, לא הבנתי, אבל ראיתי את כולם בוכים וצורחים, ואני פשוט צחקתי, זאת גם דרך להתמודד.. פעם ראשונה ואחרונה שלא נדע מצרות.

למעלה