כל אחד יותר דפוק מהשני!!!

../images/Emo41.gifהצעה למתאגרפים חובבנים../images/Emo41.gif

מתאגרפים חובבנים מוזמנים להגיע למכון בת"א בכדי לקבל מהצוות של המכון ייעוץ והכוונה בנוגע להסבה לתחום האגרוף המקצועני. הנכם תתקבלו ביחס חם!! ואוהד וכל שאלותיכם יענו. לתיאום פגישה עם רענן טל יש ליצור קשר עם יניב פישר 054-7907979 יניב

הקפצה../images/Emo105.gif

שאלה...

אבל שלא תתחילו שוב לריב ולקחת קשה.. אממ לפי מה שקראתי באתר סי אמ איי רענן טל התעסק הרבה בקארטה אז עבר לאגדרוף תיאלנדי.. ובכן השאלה מית יצא לו להתנסותב גרוף קלאסי? ועוד להדריך ולתת עיצות? שאלה תמימה באמא שלי בלי כוונות זדון!

אתה מדבר על הזמן שהיה אלי אלימלך...

אלי אלימלך רשם דיאז את כל אלופי לחימה משולבת אז באיגוד אגרוף החובבני והם התחרו שם באליפויות ישראל אם זה היה אורן רצון, איתי פרנסיס וכו... לא פעם ולא פעמיים רענן טל זכה לקבל את שלמה ניאזוב בקרבות שעשה בקיקבוקס וכו.. כאיש פינה שנתן לו עיצות איך להתאגרף ואימן אותם ביחד עם אלי אלימלך.. אלי אלימלך ייחס חשיבות רבה לאגרוף... היסטוריה גבר... מה שחשוב היום זה לא להסתכל על מה שהיה - צריך להסתכל על מה שקורה עכשיו... ומה שקורה עכשיו זה מה שחשוב. יניב

פישר?...

אתה יודה הסבה ממתאגרף חובבן למקצוען מדובר בכסף האם גם זה כלול בתוכנית אימונים לאחר פרק זמן מסויים?

תשובה.........

ברגע שאותו מתאגרף מתחיל להתאמן אצלנו הוא אוטומטי הופך להיות באגרוף מקצועני. במידה ואותו מתאגרף יחתום חוזה עם האיגוד הישראלי לאגרוף מקצועני הנ"ל יזכה להטבות לא רק של כסף אלה, יקבל גם ציוד בחינם , נסיעות לחו"ל, סימנרים וכו....- הכל תלוי בשאיפות של אותו מתאגרף, בכישרון שלו, ובהתמדה, אמצעים יש, כוונות טובות יש, עכשיו רק צריך חומר איכותי, אנשים שרוצים להשקיע ולנסות להגיע לטופ. אנחנו לאט לאט נגייס אנשים כאלה, ונבנה נבחרת גדולה מגובשת ואיכותית. יניב

garey

New member
יניב פישר לא דרך מכובדת כלל וכלל

ברגע שאתה מזמין חניכים מאיגרוף לבוא אלייכם למכון לראת להיתרשם , מה זה אומר יניב ידידי,מחטף בעיברית צחה , ומחטף שכזה לא נהוג ומקובל ,אתה יכול להזמין מאמנים וחניכים לפתיחת מכון איכס בצורה מסודרת למען שיתרשמו , אבל ליקרוא לחניכים בלבד........ לצערי לא מכובד,אני יודע שעכשיו תגיב, אבל תאר לך את ארז לוקוב או רועי הייזלר שפתח מכון חדש קורא מעל גבי הפורום לחניכים מcma או חובבני או מיקצועני לבוא למכון החדש באשדוד , לאיגרוף תאילנדי ג'ודו ג'יו ג'טסו איגרוף ועוד נושאים, אייך זה היה מיצטייר בעינייך, יש דרכים נאותות כגון פירסום בעיתונות וכו"לי ....... את הדרכים היפות והנכונות אתם בוודאי יודעים, ג'רי מזרחי

הבחירה בידים שלהם....

מחטף ידידי ג'רי זה שאני חוטף משהו בניגוד לרצונו.... כאן מדובר להזמין מתאמנים מתחרים מרצונם החופשי לבוא להתרשם ולהחליט אם הם רוצים לעשות מהפך בחיים שלהם ו/או לנסות לעשות משהו חדש. כאשר אותם אנשים יקבלו תמורה מליאה וסיפוק מהמאמץ שישקיעו. וזה לגיטימי להזמין אנשים דרך פורום שהוא גם מעין מידיה פרסומית (כפי שמפרסמים תחרויות ומזמינים אנשים לבוא ולצפות- זה על אותו עיקרון) לבוא ולעשות הסבה מחובבני למקצועני. מרצונם החופשי .... ויהיו גם פרסומים אחרים. אתה נשמע לי דואג... זאת רק ההתחלה... יניב

פישר, אתה מיתמם ממש גרוע

תמשיכו כולם בפוליטיקה המכוערת הזו שמשאירה את הספורט שלכם על הקרשים.

אוהד אתה טועה...........

אין כאן שום פוליטיקה מכוערת כלל וכלל... יש כאן רצון לעשות סדר באיגוד מסודר: להביא מתאמנים/מאמנים/ חניכים להרשם ובכך לנסות ביתר קלות לקדם את הענף... בכבוד רב יניב

אני מאוד מקווה

אני לא מבין כלום באיגרוף, פייר זה קצת משעמם אותי, אבל ככל שהימים עוברים מתגלים פחות ופחות פרגון ויותר תחרות, גזענות וחוסר סובלנות וסבלנות. בדיוק אותם הדברים שבגללם קראו אנשים את השרשורים שלכם בפורום הראשי ואז אמרו "מה זה, מגעילים, שילכו לפורום משלהם". אל תצדיקו את הסטיגמה! עוד יותר מצחיק(?) זו העובדה שהקולות השפויים החזקים הם של בני נוער כמו "royce gracy" ולא של המאמנים המבוגרים! שוב, אני לא מבין בזה אפילו פיפס. אני רק מקווה שכל המשתתפים יהיו יותר חכמים מזה.

אוהד יקירי...........

הצעתי דבר תמים.. שאנשים מהחובבניאם זה מאמנים/חניכים ירשמו לאיגוד אגרוף המקצועני..., זה דבר לגיטימי...!!! אנחנו ניתן להם את כל התנאים והצופרים בחוזה מוסדר והמאמנים יצטרכו לאמן אותם בהתאמה למקצועני והחניכים יאלצו להתחרות בסגנון הזה... זה שיש אנשים שקופצים פתאום אלו אנשים שנוח להם שיש בלאגן כי זה משרת את האינטרסים שלהם, כי רק בבלאגן הם מתפקדים... אני מקווה שהחכמים באמת ידעו לנפות את כל המלעיזים, ולהגיע ולהתרשם ממה שיש לנו להציע! יניב

אוהד אל תתבלבל...

אני מדבר על האגרוף המקצועני............- באגרוף המקצועני יש כבר איגוד מוסדר... כל מה שצריך לפתח אותו. לא על האגרוף התאילנדי...... יניב

garey

New member
יניב פישר הבנת למה התאילנדי לבד

כי אתם רוצים לפתח את האיגרוף המיקצועני ,והליגה לאיגרוף תאילנדי רוצה לפתח את התאילנדי ,וזו הסיבה למישקעים ביניכם הם ראו הפנימו ,ועשו מעשה לעזוב לינטוש וללכת בדרך שלהם, ודרכם היא לעלות למעלה לאט לאט אבל בטוח ,כפי שאתה רוצה את האיגרוף למעלה ,כך הליגה בונה את דרכה כמותכם בתאילנדי בלבד ,ובארועים להוסיף תוספות למען השואו והחברות הטובה בין מכון למכון , ואיפה רשום איגוד מסודר במיקצועני ???? אני עוד לא ראיתי אחד כזה , אולי אני טועה תקן אותי ,עם טעיתי סורי בכייף ג'רי

דרך אגב אוסיף ואומר.....

אותם מתחרים לא חייבים להתאמן אצל רענן טל.... מאמן זה מאמן והם בהחלט יכולים להיות חתומים באיגוד הישראלי לאגרוף מקצועני בחוזה מיוחד של מנהל/מקדם, מאמן/מתחרה.... יניב

נכון זה מה שאני מנסה לעשות...

לגרום /אנשים חדשים /למתחרים/מאמנים מהחובבני/מקצועני לבוא ולהרשם לאיגוד האגרוף המקצועני.... אם זה פשע..... אז אני מודה באשמה יניב

למעלה