כל אחד יותר דפוק מהשני!!!

אתה איש מכירות גרוע. אתה מנסה להפוך

את הפורום לזירת מכירות של CMA ולא למטרה הזו הפורום נועד. עכשיו תן איזה תשובה חכמה...

זה לא קשור ל CMA בכלל....

CMA זאת שיטה שמשלבת קראטה אגרוף תאילנדי.... אני מדבר על האיגוד הישראלי לאגרוף מקצועני - אגרוף בלבד... - שמאמנים גם שלא קשורים CMA ירשמו באיגוד.., והעובדה שהם לא קשורים לאיגוד זה אומר שהם יעלו תחת שם המכון שלהם אבל תחת ובפיקוח האיגוד.. בדיוק כמו שקורה בחובבני... אנשים שיעלו לקרבות אגרוף בעולם יעלו מטעם האיגוד הישראלי לאגרוף מקצועני ולא מטעם CMA אלה מטעם המכון שלהם.... אני מקווה שעכשיו השיווק שלי מניח את הדעת שלך.. יניב

אל תזלזל באינטיליגנציה של הקוראים

כולם מבינים טוב מאוד מה אתה מנסה לעשות אז תפסיק לחרטט.

joker89

New member
מה שאני חושב

פה בפורום מעט מאוד אנשים מהחובבנים נחספים לזה..ככה שפה זה בקטנה.. הרעיון שלך לפי דעתי הוא טוב אבל קשה יהייה להביא אנשים מהחובבני להירשם לפי דעתי..

../images/Emo13.gifגוקר כנס.............

אתה צודק.... אני לא מאמין באיגוד לאגרוף חובבני SORRYֱֱ!! אני לא מאמין בעשייה שלהם, אני לא מאמין באופן הקידום של המתאגרפים שם למרות מאה אלף התחרויות שהם עושים... - לא רואים תוצאות כפי שצריכים להיות תוצאות ויש שם המון המון מתאגרפים מוכשרים שנופלים בן הכיסאות. וזכותי להציע לאנשים תחליף, וטוב שיש תחליף...... ושוב אני מציע למתאגרפים חובבנים לבוא ולהתנסות באגרוף מקצועני!, אני בטוח שהסיכויים להצליח הם יותר גדולים מלהגיע לאולימפידה בניהול של האיגוד החובבני!- אני בטוח שאפשר יותר לקדם את אותם מתאגרפים בתור מקצוענים, והם יקבלו עמל- כסף על זה שהם עולים להתחרות בזירה! אין בזה פסול !! מי שלוקח את דברי ומעוות אותם... שיבושם לו... שידעו שיש להם את האופציה הזאת פתוחה. יניב

joker89

New member
יניב..

אני מבין את צורת המחשבה שלך ואין בא כל רע..אבל זה כמו לבטל מנהג עתיק שיש למאמנים והחניכים ליהיות בחובבני ,זה כמו מהפכה שיהייה קרשה להם לקבל..לצאת מהזרם...יש כאלה שזה פשוט חלומי בישבילהם והם לא יעזבו (נדמה לי הערבים) ןיש כאלה שרוצים להחזיר את השילטון למרכז.. עכשיו בטוח יש כאלה שלא בונים על האולימפיאדה עכשיו התפקיד שלך זה שהם יחשפו לרעיון שלך...יש לך דרכים כדי לפרסם את מה שאתה אומר בלי לפגוע בהנהלת החובבני? זה אולי יעשה כאוס (חח) ..בקיצור יניב אתם צריכים דרך טובה כדי להציג את עצמכם ליפני אנשים חשובים בחובבני..כאן אין כאלה (בלי לפגוע באף אחד) אתה צריך לבדוק אנשים שיש להם השפעה ולא יהייו מלשנים.. בהצלחה..

garey

New member
יניב פישר דואג בטח שלא אין מימה

אני לא מאמן שצריך לדאוג כלל וכלל ,אתה יכול להזמין את כל העולם , הבעתי דעה ,והבעת דעה לא אמורה להדאיג כלל וכלל ,מחטף זה כן ,ניגוד אינטרסים למאמנים העוסקים באיגרוף אולימפי וחובבני שנותנים מעצמם את מלוא ההשקעה בידיוק כמותך וכמו מאמנך , ,זה כן מחטף , על" חטיפה תקבל 15 שנה בעצם היום מעצר בית "{זה בצחוק}ההבדל בין התחרויות ופירסומם זה לגיטימי ביותר, ההבדל הוא עצום ,אין פגיעה במאמנים ובפרנסתם ,הסר דאגה מליבך כל מה שתעשו לא מזיז לי כהוא זה בכלל,הבחירה בידיים של המאמנים שלהם שנתנו את הכל לבנות אותם שעות ימים ולילות ,אין לי בעיה שהמכון שלכם יעבוד נון סטופ 24 שעות ביממה , כלל וכלל, עיני לא צרה באף אדם שפותח דלת ועובד חוקי אני תמיד מאחל את הטוב ביותר, לכן אמרתי לך כדוגמא רועי הייזלר פתח מכון לתיפארת באשדוד, תחשוב שהוא יתחיל לקרוא לחניכים מעל גבי פורומים לבוא אליו להיתרשמות , לי זה לא ניראה אתי ,מה פסול בתשובה שלי אלייך ,ובטוח שמאמנים חושבים כמותי ,מכל הענף לא מהליגה ולא ממשולבת אלה בכלל, ג'רי מזרחי

go man1111

New member
אני חושב שמה שיניב עושה

אינו פסול ובטח שלא נועד לזילזול והופה יצא לי חרוז הוא מציע את המכון שלו מה רע בזה? אם הוא חושב שזה המכון אם הכי הרבה רמה אז אולי כדאי באמת שאנשים יבואו להתרשם ואם אחרים חושבים שהם מתאמנים במקום הכי טוב הם גם יכולים לפרסם אין כאן . אין כאן שום סתימת פיות לאף אחד להפך ואני לא מ-C.M.A אומנויות לחימה אז לא כל כך אכפת לי אכפת לי שלא תכנסו לפוליטיקה ולא תריבו בפורום. רענן (לא רענן טל!!! חחח)

עוד יחשבו עם השם שלך שאתה...

רענן ... טל.... קודם כל סחטיין על השם כבר יש כבוד
מה שיש כאן זה ויכוחים לא מריבות, ומהות הפורום זה שאנשים ידונו על הסכמות ואי הסכמות, ככה גם נוצר בסוף סדר.... הם לא ישנו את הדיעות שלי ואני לא אשנה אותם- מצד שני אני בכלל לא פניתי לאלה שהתווכחתי איתם שמשוייכים בכלל לאגרוף התאילנדי, אני פניתי לחובבנים, ואת המסר שלי העברתי...! יניב

cronic1

New member
מה שיניב עושה בסדר גמור

רק עכשיו נפל לי האסימון מדוע פרש מניהול הפורום. נכון:כדי שיציף את הפורום הנהדר הזה בפרסומות,דבר שהינו פסול כמנהל אך כעת תקף תקף תקף. מה אני אגיד קנאת סופרים,עצוב כמה קשה להתפרנס בארץ שכל פרסום של מכון מסוים מקפיץ את המכון האחר. אני כתלמיד בחיים לא ילך למאמנים קטנוניים,חסרי בטחון ויהירים. עד היום למזלי נפלתי על שני מאמנים ברמה שוקרון ואיגור אין עליהם-אופס פרסומת. מהנדל למחוקקקקקקקק

כל אחד יותר דפוק מהשני!!!

גם הליגה גם סי אמ איי, שתי ילדים דפוקים:) עזבו אותכם שטויות, תתאמנו בשלוש בסבוקר באיזה מקלט בשכונת פשע.ץ.. אוהב אותכם:) רק נשיקות לשני הצדדים!

go man1111

New member
צודק צודק צודק

מהמעט שאני נמצא בפורום (אחת לכמה ימים) אני רואה מריבות נימאס לי!

eladי

New member
כל מלה בסלע ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

חוץ משכונת הפשע... לא חייב מקלט בשכונת פשע. אפשר גם סתם מקלט.

cronic1

New member
אכן שכונת פשע

רק שלא בוחרים מאמן לפי השכונה אלא לפי השכנה ואוי איזה שכנות יש בשכונה ה' .

cronic1

New member
תעזבו אותנו בשקט באמשלכםםםם....

די לריב כמו רקדניות קאן קאן. אין פרנסה תמיד אפשר לעשות הסבה לבודי גארד,רקדנית בלט או תראפיה באמנויות לחימה. מי שטוב לא צריך לפרסם בלי הרף,זה עובר מפה לאוזן. לילה טוב ילדים מחר בית ספר(קיטנת כיף ישראלי)

cronic1 זה לא היה בשביל פרנסה...

תאמין לי שאפשר להתפרנס טוב מאוד מפתיחת קבוצות ח-ד-ש-ו-ת של ילדים/נוער/בוגרים שיתאמנו בCMA אומנויות לחימה.... גם מבלי לפרסם בפורום. שממילא הפורום הזה לא פונה לילדים//נוער/בוגרים....- אל תשכח שקוראים לפורום אומנויות לחימה בזירה! מה שהעלתי היה במטרה אחת לקדם את האגרוף המקצועני. והפורום כן פונה לאוכלוסיה הזאת ולכן מלאתי את זכותי לעשות כך. יניב

השכנה שלי היא הכי יפה!!../images/Emo6.gif

זה היה שוב בשביל לעורר מריבות... אנשים כאן אוהבים את זה... יניב

למעלה