כל אחד יותר דפוק מהשני!!!

cronic1

New member
חס וחלילה יניב

אני לא מעורר מריבות. רק אני רואה שהמחלוקות לא נגמרות,אני כאן בתפוז כמעט שנה ושום דבר לא השתנה. תפרסם כמה שבא לך מי שלוקח את זה קשה ונפגע זו בעיה שלו.

mikiz123

New member
חחח מה אתם בכלל מתייחסים לכל

המריבות האלה?! אנשים פה חושבים שדברים שנאמרים הם נגדם, ומכאן מתחילים הויכוחים והמריבות. פשוט תפסיקו להתייחס לזה... שכל אחד קטנוני ימשיך להתבכיין ולחשוב שמה שנאמר בפורום זה נגדו ונגד האינטרס שלו (אני מדבר בעיקר על המאמנים).

joker89

New member
נקודה למחשבה

אם לא היו מריבות לא היה ממש מעניין...הלא כן? אם כולם היו זורמים על אותו גל גל לא היה פלורליזם (ריבויי דעות)

razcoren666

New member
ג'וקר, לדעתי יש הבדל

בין שיחות וויכוחים על האומנויות לחימה עצמן או על קרבות ואירועים, לבין "המאמן שלי יותר טוב" ושירשורים שמתאימים לגילאי 10. אני לא מתאמן לא בCMA ולא במשולבת, ואין לי שום קשר לאף אחד מהמאמנים שכותבים כאן או למועדון מסויים, ולמען האמת קצת נימאס לי שכמעט 70-80% מהשירשורים כאן מתעסקים בקטנות כאלו.

razcoren666 תשמע....

אני שומע מעוד ועוד אנשים שזה בכלל מיותר לכתוב בפורום הצעות, פרסומים וכו...- כפי שאתה רואה את התוצאות תמיד יש כאלה שמעוותים נאמר. מנסים לעורר ויכוחים מסיבות השמורות עימם. וזה למעשה לא משיג כלום. אתה חושב שהאנשים שאני שומע את זה מהם צודקים? יניב

razcoren666

New member
אני לא מדבר על הודעות מסוימות

על פירסומים כאלו או אחרים, כמו שציינתי, אני לא מכיר אישית אף-אחד פה, ואין לי שום עניין של אגו או יוקרה כאן. אלא שכמעט כל השירשורים פה, בלי קשר מה היה הנושא המקורי שלהם, איכשהוא מידרדרים לוויכוחים אישיים, על "המאמן הכי טוב" ה"מכון הכי מושקע" ו"אבא שלי יותר חזק" וחבל. סה"כ הפורום, כמו כל פורום, נועד לאפשר לאנשים עם תחום עניין משותף כלשהוא, אפשרות לדבר ביניהם בלי שום היכרות אישית. ומסיבות מסויימות, רוב השירשורים נופלים לתחום אישי וחבל. שכל אחד פה ייקרא יגיב ויעקוב אחרי השירשורים שמעניינים אותו, וישאיר לאחרים את השירשורים שלא מעניינים אותו.

למעלה