כל ההודעות בנושא הבגרות

MajorGad

New member
תשובות

א. על השעה של הבגרות הכי פשוט להרים טלפון לבית ספר ולברר ב. תהיה חצי שעה לפני ג. לגבי נוסחאות די קשה לענות, נותנים את רוב הנוסחאות שתזדקק להם במהלך המבחן, תוכל בבוקר להיכנס לחנות ספרים ולבקש להסתכל בספר בגרויות ושם כנראה יהיה כתוב דף הנוסחאות , הסתכל בדף והחלט מה אתה צריך ללמוד ומה לא. ד. מועד ב זה המבחן החוזר ביולי, לוקחים את הציון הגבוה מבין שני המבחנים, ללא קשר למה שקיבלת מבחן ראשון, זאת אומרת אתה יכול לקבל 95 להחליט שאתה יכול יותר ולגשת מועד ב. ה. נגזרות של פונקציות טריגונומטריות מהצורה (באופן שרירותי בחרתי את פונקצית סינוס, אך זה תופס לגבי כל פונקצהי כלשהי) נגזרת של הפונקציה sin^(n)x היא n*sin^(n-1)x*(sinx)`=n*sin^(n-1)*cosx לדוגמא..מומלץ לזכור זאת בעל פה

בגרות 4 יח´

אם עושים את כולה אז היא מתחילה ב-14:30. אם עושים רק את היחידה אז ב-18:00 אגב יש לך מושג אם אני יכולה לעשות את הבגרות שוב אם כבר עשיתי בחורף?

ואם מישהו פתר את זה בדרך של

אני במקרה לא פתרתי אבל חשבתי על זה ותהיתי אם אפשר לחשב את q בחילוק שני מספרים מרוכבים a2/a1 לא בהצגה טריגונומטרית אלא בהצגה של a+bi כפי שהיא נתונה בשאלה,ולאחר שמוצאים את ה-q אפשר או למצוא את a3 ואז לעשות a1+a2+a3=0 או להציב בנוסחה s כאשר n=3(ואז יוצא שצריך לעשות q בשלישית). הדרך הזו גם נכונה?

לירון86

New member
יום שני זה נגמר...

מי ניגש יום שני לבגרות???? מי שניגש מוזמן להתאבל איתי יחד

Uteam

New member
יש לי רעיון

בוא נכין הודע שבשירשור שלה יהיה את כל החומר ל-5 יחידות מת"מ לרווחת כולם. לפי הנושאים של המבחן. יש שותפים? האם אפשר לשים את ההודעה בטאג ליין? תודה איתן

KING OF POP

New member
חייב לעבור את הבגרות

אני לומד 3 יחידות מתמטיקה שזה המקצוע הכי דפוק בעולם כמובן היחידה הראשונה דיי קלה ויש לי בה 100 היחידה 2-3 דיי קשה ויש לי בה 60 למישהו יש טיפים איך אוכל לעבור את הבגרות בשלום??

Arie17

New member
אני אשתדל להיות כאן כל היום ולעזור

היי כולם משעמם לי ואני מרגיש די מוכן לבגרות בלי עין הרע בעזרת ה´... (כן... אני דתי מאמין או לפחות משתדל לעשות את המיטב) בקיצור, ממש משעמם לי אז מי שנבחן על 3 יח"ל מתוך 5 או 3 מ 4 או 3 בכלל יכול להשאיר לי כאן שאלות אני אשמח לפתור אותם אפשר גם בפלאפון... אבל תשלחו לי פרטי, אני לא יכול לפרסם אותו כאן, וזה רק לשאלות, לא לדברים אחרים או הכרויות,אין לי ראש לזה וחוץ מזה הכרויות זה דבר אסור מבחינת ההלכה טוב, אז ביי לכם

מתאפסת.

New member
הגעתי למסקנה

שכמה שקרעתי את התחת במשך שלושה חודשים בשביל הבגרות הזאת אני הולכת להיכשל בה! ועצוב לי. כל כך עצוב...

Arie17

New member
אני מתחנן... תשאלו אותי שאלות!!! ../images/Emo122.gif

פליזזזז ישנתי כל השבת אין לי כח לישון ואני רוצה לעזור לאחרים מ-ש-ע-מ-ם ל-י אין לאן לצאת בשעות כאלה נו... איזה עוד תירוצים צריך בשביל לעזור לאחרים פליזזזז

inkydinky

New member
איזה כיף לאלו מכם שעדיין בי´-י"ב...

אני סיימתי ללמוד בשנה שעברה וכבר היה לי עצוב אחרי הבגרות... אני כ"כ מקנא בכם תוך כדי שאני קורא את השאלות האלה ואת התשובות... ואת הפאראדוקסים... וגם לכם זה יגמר ביום שני... אז תהנו מהבגרות... במיוחד לאלו מכם שעושים את כל ה-5 יח"ל ויש להם הארכת זמן... יותר מ-6 שעות של בחינה... איזה כיף... ועוד יש מועד ב´ (אני עשיתי... אפילו שהיה לי 95... אבל שיפרתי ל-99... אז גם נהניתי שוב וגם שיפרתי...). אז בהצלחה לכם... תהנו מסוף של עידן... IDD (בעוד רגע של נוסטלגיה... אוי...)

Arie17

New member
טוב... נראה לי אני אלך לישון

באסה, לא שאלו אותי היום הרבה שאלות כבר 2 בלילה ואם ב 5 דקות הבאות אני לא מקבל שאלות אני פשוט הולך לישון... לא יודע כמה זמן יהיה לי מחר (יום לפני יום הדין) לענות לאחרים, יש מחר שיעור פרטי אחרון לפני הבגרות - נשמע סתם מיותר... וואי, המורה שלי יראה אותי כותב כזה דבר ו... אז רונן, אם אתה מסתכל בהודעה הזאת אל תיקח ללב, אני ממש משועמם ולא ממש עייף וחוץ מזה יש מחר פעולה, ויש מחר ויש מחר... אוף עם ה"יש מחר" הזה טוב, אז תשאירו לי שאלות, אני מתחנן, אני רוצה רק לעזור ולהשתגע קצת עם מתמטיקה לפני יום הדין

נגה84

New member
אתם קולטים שהבגרות מחר ב-6 בערב?

תחשבו על זה, אנשים שעושים 5 יחידות ויש להם הארכת זמן, יכולים לסיים את הבגרות ולהגיד לילה טוב....זה יוצא להם 10 בלילה לא...?

maayangad

New member
צפי במתמטיקה?

מישהו יודע איפה אפשר למצוא צפי לבגרות במתמטיקה?

Arie17

New member
טוב... אני זז ומקוה לחזור בערב

זהו, הצלחתי להשאר עד לצהריים אני מקוה בע"ה לחזור בערב ושיהיה כאן בפורום הרבה הרבה שאלות... אז ביי לכולכם, ורון - יש לך הרבה שכר בשמיים עד העבודה שאתה עושה כאן אז תהנו ממה שיש לכם - גם ממתמטיקה, ומהמונדיאל (מי שרואה) ומוזיקה, והחברים שלכם וכל מה שיש לכם ביי

MsPiggy

New member
שאלה כללית בקשר לבדיקה של בגרויות

במתמטיקה בבגרות של שנה שעברה קיבלתי 93 למרות שכל התשובות הסופיות שלי היו נכונות (חוץ מאחת, אבל זה בגלל שהתבלבלתי ממש בסוף ולא מורידים על זה 7 נקודות). אז יש לי שאלה - לפחות לבגרות השנה( השלמה של 2 יחידות מתוך 5) על זה דברים ששכחתי לכתוב הם יכולים להוריד לי נקודות, חוץ מטעויות חישוב ודברים כאלו..

Arie17

New member
ח-ז-ר-ת-י ! ! !

היי כולם!!! זהו, הפעולה היום הייתה אחלה, השיעור האחרון שלי כנ"ל אני רואה שיש פה הרבה שאלות אבל ל2 יח"ל השלמה מ - 5 אז תתחילו לשרשר שאלות... גיאומטריה, חקירת משוואה ריבועית, אינדוקציה, קומבינטוריקה, חקירת פונקציה, בעיות מינימום-מקסימום, אינטגרלים, זהויות טריגונומטריות וטריגו-גיאומטריה ו... בהצלחה לכ-ו-ל-ם

למעלה