כל ההודעות בנושא הבגרות

לאיתן

האם שמעת על פורום לימודים ושיעורי בית ? ההצעה שלך מתאימה לפורום ההוא, למרות שהיא כבר נעשתה שם מספר פעמים. אתה מוזמן להיכנס ולקבל עוד הרבה רעיונות, הצעות ושאלות בהקשר לבגרות הקרובה. כאן אנו עוסקים רק במתמטיקה עצמה. בהצלחה ביום שני,
רון חשבון α•βƒ²(Δ)³+πº∑Ǿ ℓim(x→∞)ε∫¼±

Arie17

New member
תגובה

מתאפסת, היי.... זה לא הוגן את למדת ואת צריכה לקבל ציון על זה, את לא באת בלי להתכונן זה לא הוגן שזה קורה ואם יש לך שאלות אז אני אשמח לעזור

Arie17

New member
אתה גורם לי לרצות לא לגשת השבוע...

חיחי...
סתם בצחוק, אבל ברוך ה´ נשארים לי עוד 2 יח"ל לחגוג אני מ-ת על המקצוע הזה תשאל את כל האלה בקבוצה אצלי - הם יגידו לך שאני מטורף עם זה יש לי 15 מחברות ואמרתי שהשבוע אני הולך לחרוש על איזה אתר ולעזור לאחרים במתמטיקה - זה השיגעון שלי לפני הבגרות

yontanbn

New member
לילה טוב אריה

אם לא תצליח לישון, תספור נקודות קיצון...

Arie17

New member
כן... המורה שלי אמר שמורידים על זה

מורידים על טעויות חישוב אבל אמרו שיקלו קצת עם התלמידים מה שכן.. אם לא רשמת למשל צ"ל ליד זהות וכאלה דברים - גם יכולים להוריד לך על כאלה דברים כנ"ל חוסר הסבר

MsPiggy

New member
אבל אין לי דברים כאלו...

זה כנראה נורא אנוכי - אבל אני צריכה טעויות ספציפיות לנושאים של 2 יחידות מתוך 5.... דברים שיכולים להוריד לי עליהם נקודות למרות שהגעתי לתשובה סופית נכונה...

Arie17

New member
כן... המורה שלי אמר שמורידים על זה

מורידים על טעויות חישוב אבל אמרו שיקלו קצת עם התלמידים מה שכן.. אם לא רשמת למשל צ"ל ליד זהות וכאלה דברים - גם יכולים להוריד לך על כאלה דברים כנ"ל חוסר הסבר

טריגו-גיאומטריה?

מה זה טריגו-גיאומטריה ? יש טריגונומטריה וגיאומטריה . אין כזה דבר טריגו-גיאומטריה. התכוונת לטריגו במישור. אני יודע שזה היה ברור פשוט זה מעצבן אותי שאנשים ממציאים/מתבלבלים במושגים....... בהצלחה

MsPiggy

New member
שאלה על מקומות גיאומטריים

זו שאלה כללית - כשנתקלתי בבעיות עם מעגל שביקשו בהן למצוא את המקום הגאומטרי שעובר דרך אמצע שלי מיתר כשנקודה אחת נתונה אז סימנתי את אמצע המיתר ב x,y ואת הנקודה האחרת ב x1,y1 ואז הגעתי לקשר בין y ו y1 וקשר בין x1 ל x ועכשיו ללכת ולנסות להביא את y1 דרך x1 זה נורא מסובך אז עשיתי משהו כזה: הצבתי במשוואה של המעגל את x1 ו y1 כי זו נקודה על המעגל. ואז משתי הקשרים שמצאתי למעלה בודדתי את x1 ו y1 והצבתי את מה שיצא לי במשוואה של המעגל וקיבלתי תוצאה נכונה.. אני יכולה לעשות את זה? ובהנחה שכן, אני צריכה לרשום משהו? להסביר את עצמי?... זה פשוט נראה לי שאני עושה משהו לא טוב בדרך.

זה בדיוק מה שהיית אמורה לעשות...

ממש לפי הכללים היבשים של תרגילי "מקומות גיאומטריים". פייד!

inkydinky

New member
אז יש לך עוד 2 יחידות? איזה כיף!!!

רק חבל שאתה מסיים אלגברה עכשיו... אלגברה זה כיף... אבל יש לך עוד לוגריתמים לפניך... גם כיף... ואנליטית... ועוד שנה שלמה של כיף... אני שמעתי שבאוניברסיטה זה כבר משעמם... אבל אולי מי ששמעתי ממנו לא אוהב את זה כמוני... אולי יהיה לי זמן להגיע לבי"ס למועד ב´ שיש השנה (הייתי בא ביום שני... אבל יש צבא... בערך...) ... אני אקח איזה טופס בגרות בשביל הכיף ואשב עם כמה ספרים (אני כבר לא זוכר את כל הנוסחאות והנושאים... חבל...) אוי... נזכרתי שרציתי לחשב נוסחה לחישוב שטח של אליפסה... זה לא אמור להיות קשה... לא אמור להיות... אמור... אבל זה כן אמור להיות מעניין... טוב... אבל לא עכשיו... IDD

CremboMan

New member
תשמע

אני לא יודע אם מה שכתבת פה היה בצחוק או לא, לא האמנתי שיש אנשים כאלה, ואם יש שנותנים להם להסתובב חופשי. בכל אופן אתה מוזמן לשנה הבאה (לא תהנה השנה אנחנו כבר לא לומדים ממש) לעשות לי שעורי בית/מבחנים/בחנים/סנדביצ´ים בבוקר...

Ouri_s

New member
מצטרף לדבריו של קרמבומן.

אני מקווה שזה היה בציניות... ואם אתה רציני אז חבל..... תראה....אין לי שום דבר נגד מתמטיקה..לפעמים זה אפילו נחמד. אבל דיר באלאק אתה פסיכי תגיד לי???????? יש לך 95 ואתה עושה מועד ב לשפר ל-99 כי זה כיף???????!!!!!!?!?!?!!? מה עובר עליך לעזאזעל.....

מתאפסת.

New member
נכון..

זה לא הוגן..אבל לצערי זה קורה. נותר לי רק להתנחם במועד ב´. תודה על הכוונה הטובה אריה.. :)

Arie17

New member
אני מתכוון לחגוג

ולא... לא מה שאתם חושבים, לא לחגוג אחרי, למרות שזה גם... אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מת להבחן כבר, פשוט רוצה לקבל קצת כמה שאלות להתמודד איתם

למעלה