כל ההודעות בנושא הבגרות

aviol

New member
איך שאני מבין אותך!!!!!

והקטע שמעניין לעשות את הבחינה האמיתית ולא בבית, כי בבית זה לא קובע כלום. שם זה הmoney time... צודק צודק

כל ההודעות בנושא הבגרות ../images/Emo5.gif

שורשרו לכאן. ולהבא, חבר´ה, בואו נימנע מלהפוך את הפורום למקום מפגש של תיכוניסטים כדי לדבר על בגרויות - זה ממש לא המקום וקיימים פורומים אחרים לשם כך. מטרת הפורום הזה היא מתמטיקה, חידות מתמטיות, שאלות, תשובות ונושאים מתמטיים, ובהחלט לא מקום לדבר בו על החומר לבגרות, על התאריך והשעה, על ציונים, וכו´ - אנא קראו את מכתב המנהל, ובבקשה הקפידו לא להציף את הפורום בהודעות קהילתיות שאינן קשורות אליו. תודה ובהצלחה לכולכם בבגרות!

Deathatred

New member
תרגעי

מחר בערב כולם ישוו כאן תשובות ואז לא ידברו יותר על הבגרות (עד מועד ב´, כמובן). אין בעיה שאת כל ההודעות המנהליות (מתי הבגרות, מה החומר, מה ירד במיקוד וכו), תשרשרי לכאן - זה ייצור כאן הרבה סדר.

נטלי ב

New member
רק רציתי...

לאחל בהצלחה לכל מי שעושה בגרות מחר!!!!! יאללה ביי נטלי

התרנגול

New member
שאלה על המיקוד

במיקוד של 5 רגילה כתוב שירד אליפסה והיפרבולה. זה אומר שגם במקומות גאומטריים אי אפשר לשאול על נקודות, שיוצרות למשל, את הצורות האלה??

ofirgaon

New member
נכון

לדעתי יתנו מקומות גאומטריים שזה יוצא פרבולה.

מועד ב´../images/Emo70.gif

שאלה. מישהו יודע עם זה נכון שמי שעשה בגרות חורף לא יכול לעשות את הבגרות מחר וצריך לחכות למועד ב´?

Arie17

New member
טוב... בררתי לך

אמא שלי מורה ללשון, אז אל תסמוך עליה אבל היא אמרה לי שאין שום בעיה לגשת

תודה

אני עשיתי 3 מתוך 4 החורף, ואני רוצה לגשת ל-3 וגם ל-1 מחר. עברה אצלנו שמועה שזה אסור.. מקוה שזה בסדר!

למעלה