כל הוותיקן על הז

אתה בא איתי לסיור?

יקירי, בוא ואכיר לך את בני דמותם של אותם מגיבים. אני כבר פגשתי אותם ושמעתי שצריך לשרוף/לסרס/לאשפז/לכלוא אותי...

איפה לא?

תחנות מרכזיות למיניהן, שכונות דרומיות וטחובות, עיירות שאף אחד לא שמע את שמן ועוד ועוד...

נועה רז

New member
אתה רומז שאתה לא בא לתחנה המרכזית?

יוווו נעלבתי

ניראות

New member
מענין שהשנאה הזו

שצועקת החלה עתה מהותיקן. אני מכירה לפחות כומר אחד שמשרת בותיקן והיה בן זוג למשך 15 שנה, לא פחות ולא יותר ליהודי טוב (בן-דודי). אז אולי צריך לעשות קצת outing כמה שאני נגד זה, בותיקן...

ניראות

New member
אצלנו...

באמת יש מכל המינים, צבעים, נטיות, דתות, ממש קשת רחבה. חלק גרים יחד באהבה וקבלה, וחלק כמו כל המשפחות מפנים את הגב.

ניראות

New member
אפשר לברר

כי ידוע כבר שאני מזכירה משהי אחרת בפורום. איך עדין לא יודעת.

תגידי... בן הדוד שלך

הוא לא במקרה, זה שעליו כתבו: "בית הנבחרים של הכנסייה האפיסקופאלית החליט כי הכומר קאנון ג'ן רובינסון, הומוסקסואל מוצהר, יכול לשמש כבישופ במסגרתה. רובינסון נבחר ברוב של 128 תומכים אל מול 63 מתנגדים. זאת לאחר שהוועדה לקידוש בישופים של הכנסייה האנגליקנית האמריקנית הודיעה ביום שישי האחרון על תמיכתה במינויו של רובינסון לבישופ. בכך נתמנה רובינסון בן ה- 56 לבישופ ההומוסקסואל המוצהר הראשון אי פעם בכנסייה זו. הוא ישרת כבישופ של ניו המפשייר מטעם כנסייה זו."

ניראות

New member
לא נראה לי

הם נפרדו לפני 10 שנים. עכשיו יש לו בן-זוג רומי-קתולי מתחום האופרה. כל אחד והמנגינה שלו......

למעלה