כל הזיוני שכל שלנו על המועדון-

A S Y L U M

New member
כל הזיוני שכל שלנו על המועדון-

אז עכשיו זה קורה. כל החולונים נקראים לדגל. צוות ASYLUM גאה להציג: מ ס י ב ת ה פ ת י ח ה ה ר י ש מ י ת ! ! ! ! ! סופסוף זה קורה! אחרי חודשים של עבודה, ASYLUM, המרכז לתרבות אלטרנטיבית בישראל פותח את שעריו לקהל הרחב במסיבה מטורפת שהולכת להיזכר לעוד הרבה זמן! זה קורה ב- 7.3.03, והנה רק קצת ממה שמחכה לכם שם: *3 רחבות מוזיקה! רחבה מרכזית- רוק אלטרנטיבי, ישראלי, גראנג' עם הרזידנט די.ג'יי שרמן, ורוק קלאסי, 80, ורוק'נ'רול עם די.ג'יי הראל. רחבה כבדה- בלאק, דום, ברוטל, וגריינד עם די.ג'יי הדר לוס (הנגמן) ופ'אנק מטאל, ניו-בריד, וההארדקור עם די.ג'יי פריצי. רחבה סטלנית- רגאיי, ג'אנגל, סקא עם די.ג'יי אפיק נעים ואורחים. *אלכוהול מוזל ל- 18+ * מה עוד?יש עוד המון הפתעות, אבל החלטנו לשמור את הכל בסוד. אז זה שאנחנו לא רושמים לא אומר שלא יהיה... אנחנו רק ניתן לכם את המילה שלנו. יהיה בנזונה. *המחיר הוא 50 ₪ באופן חד-פעמי (בדר"כ המחיר הוא 40), כי מדובר בהפקת ענק. אנשים מרחוק, וכאלה שחוגגים יומולדת- כדאי להתקשר. מומלץ לרכוש כרטיסים מראש. להזמנת כרטיסים- תמיר 055409316. *לברורים נוספים והסעות מכל הארץ- אבירם 064322112 ASYLUM הרצל 146 ת"א (פינת קיבוץ גלויות). אנחנו כבר לא יכולים לחכות, מקווים שנראה את כולכם! צוות ASYLUM

A S Y L U M

New member
טעות קטנה, בשורה ממש טובה

המחיר כניסה- לאחר מאמצים- יהיה 40 ש"ח בלבד על ההסעות ולמזמינים מראש, 50 במקום. ומשהו קטן לפורום הזה ספציפית- וכוסאומו ערס אם זה נשמע פלצני: חולון פעם הייתה המעצמת רוק מספר אחד בארץ. ותראו מה הולך היום. כמעט ולא נישאר כלום. ואנחנו יכולים לשנות את זה- יש לנו את המקום, יש לנו את הכלים. אני לא מכיר פה כמעט את האנשים באופן אישי, וגם לא יותר מדי פעיל בפורום הזה. אבל תבואו אנשים, יהיה מדהים, ונוכל לשנות. מה גם- שתמיד תקבלו יחס מועדף... טוב כוסאומו נסחפתי יותר מדי, יאללה ביי אבירם

Run Dudi Run

New member
זה דפוק, וזה יקר!!!

כאילו, זה ברור שזה הולך להיות סתם עוד מקום דפוק. סתם יקר סתם שורף 50 שקל. דברים כאלה מעצבנים אותי!! עוד חבורה של אנשים החליטה לעשות כסף על חשבוננו!! אל תלכו לזה!! אתם יודעים שזה הולך להיות מעצבן!!

jack s

New member
לא הבנתי את הפאקניג קשר

שעושים כסף על חשבוננו... כמו שפותחים כל מועדון מסוג אחר אם זה טראנסים או היפהופ או שירי דבקה - ולא עושים רק אחד או שניים ככה גם עושים במועדני רוק...מה לעשות... יש מתחרים...

A S Y L U M

New member
אהההה???!?!?!?

האמת אני בשוק. מתנדנד לי על הגבול הדק בין להתפוצץ מעצבים לבין להיקרע מצחוק. סתם עוד מקום דפוק? מי אתה בכלל מר דודי (זה השם שלך?) היקר? מה א ת ה מבין ב"מקומות"? בכמה מקומות היית שאתה יודע שזה הולך להיות סתם עוד מקום? הסתם עוד מקום הזה הולך להיות המקום הכי בנזונה בארץ. כל הסצינה האלטרנטיבית בארץ הולכת להיות שם. לא סתם קוקו בלוף עושים אצלנו את המופע איחוד שלהם, לא סתם שי להב- הסולן של מופע הארנבות של ד"ר קספר מופיע אצלנו בפורים. בשבילך אולי זה סתם מועדון. בשביל אנשים ששומעים רוק ואוהבים את המוזיקה, זה סופסוף מקום משלהם. דפוק? יקר? שורף 50 שקל? אין בעיה, ודרך אגב זה 40 שקל. תמצא מקום זול יותר, טוב יותר- אם היית יודע חצי דבר על ניהול מקום ועל עלויות של ערב כזה היית מבין שהמחירים שאנחנו לוקחים הם המינימום של המינימום- ויצא לי לעבוד ולראות בהרבה מקומות, ואני יודע מה הולך בכל מועדון רוק בארץ- ואני אומר לך- הבולשיט שאתה מדבר על החבורת אנשים שמנסה לעשות כסף על "חשבונכם" (מי זה "חשבוננו"?? על מי אני מנסה לעשות כסף??) זה פשוט חוצפה- כי עם כל הכבוד לך, ולא תיכננתי לרדת לפסים אישיים- תרשה לי לומר לך שכל האנשים שקשורים למועדון הזה- בזכותם אתה שומע רוק. והם אוהבים את המוזיקה ופועלים למענה עוד הרבה לפני שהחלטת להיות מנהיג התנועה נגד מועדוני רוק שמנסים לקחת לך את הכסף. שיהיה לך יום טוב, רק בריאות, ואנחנו עוד ניפגש. ב- ASYLUM. אבירם

RevitallicA

New member
אתה לא מכיר את דודי מהשכבה../images/Emo35.gif

Lion of Zion

New member
מה?! אתה לא נורמאלי!!!

תגיד, יצא לך להיות במקום? שמעת עליו משהו? אתה יודע מה הולך שם? אני מתאר לעצמי שלא...... אז מה אתה בכלל בא ושופט?! תאמין לי, בתור אחד שהיה שם כבר בשני ערבים... המקום הזה הולך להיות אימפריה! ואין לך מושג כמה... האוירה שם, המוזיקה, האידיאולוגיה שעומדת מאחורי הכל, ההשקעה בהפרדת הרחבות...והסאונד!! הכל! אנחנו עוד נתראה שם....

A S Y L U M

New member
אנשים יקרים!

חלאאאאס. דודי, סבבה אחי, אמרת בצחוק- מקבל. אני מודה, אני רגיש לנושא הזה ולמועדון הזה- פאקינג חודשיים אני שם כל יום קורע את התחת- אז תבינו... אז לפעמים אנחנו מתנפלים... המועדון הזה יקר לנו... יותם .VS אופיר: להירגע. אופיר איש טוב, הוא גם חבר טוב (כן, הוא יודע מה זה להיות חבר) ובואו נרגיע. אופיר, אני בטוח, לא התכוון לגרום לדודי להרגיש חרא. אז עזבו אותכם. בואו כולם ל- ASYLUM יום שישי, תשתו, תשמחו, תשלימו... העיקר שתבואו.... : ) סתם.... יאללה, לילה שיהיה

NiGa

New member
יש לי שאלה...

אלכוהול מוזל ל 18+??? זה אומר שמתחת ל 18 אני כן יכול לק'נות אלכוהול, אבל במחיר יותר יקר?... (במילים אחרות, דרוש ליטוש משפטי)

מקוואיסתים חמודים שלי

די לריב אנשים אנחנו רואים כל יום אחד את השני בבית ספר לא נעים דודי הביע את התנצלותו די אבירם אל תיקח את זה קשה אחי אתה יודע שאנחנו אוהבים ומכבדים אותך ואת האידיאולוגיה שלך הוא לא התכוון! הבן אדם חיי בסרטים אוכל נחשי גומי וצדפות ים :) אופיר לא ההית צריך להגיב כך יש לך זמן לחזור מעצמך יותם כל הכבוד לך על ההגנה והחברות אך אינך צריך לפגוע באופירוש(אני ב 5 יחידות :)) יאללה הרי אנחנו ביחד חברה כולנו חקלאים באותו שדה מת על כולכם מקווה שתשלימו :)

NiGa

New member
איז וואת איים סיינג

וואי מקסים שנתיים וחצי לא ראיתיך .... מה נסגר?

למעלה