כל הזיוני שכל שלנו על המועדון-

Run Dudi Run

New member
מקסים!!! אני יהרוג אותך!!!!!!

צדפות ים!?!?!?! ככה אתה מכיר אותי..??? אחי אני חי על כוכבי ים!! כ-ו-כ-ב-י ים!!! לא צדפות!! מה אני? צרפתי?! גרמת לי לבכות עכשיו. בגללך אין כוכבי ים במסיבה שלי!!! דווקא!!

‡NoK

New member
חח איזה מקסיייי ../images/Emo3.gif

יותמיייייי אני לא ראיתי אותך שנתיים! היום זה לא נחשב..הימרנו שאתה פשוט תנפנף לשלום ותמשיך כי אתה פויה
נו וצדקנו!

NiGa

New member
מה ציפית שאני יעשה בידיוק?...

לא ילך לשיעור ואבנה מקדש ואעלה קורבנות לכבודכן?... כאילו בבדר, הציניות חוגגת... אבל מה עוד יכולתי לעשות?

Firz

New member
אוי גם אתה?!

בירון מה ניסגר ? אני מקווה שזה בצחוק אין לי כוח גם להתחיל להיתעסק איתך בנושא

Uv Kruvi

New member
יאאלה!

כולם על אופיר! :) חחחח... רציתי שתגעת עם השרשור הזה... אתמול היה מצחיק... עכשיו כבר אין לי כח לקרא את הכל :)

Run Dudi Run

New member
הודעה לכולם!!!!!!!!

זהו.. זה נגמר! כמו כל טלנובלה טובה...אני ואופיר יישרנו קו. יש כמה צלקות פה ושם (גם לי, וגם לו) ומצטער שזה נגרר למריבות עם יותם ואחרים... תודו שזה היה די מצחיק כל הסיפור הזה.. למרות ששנינו הסתובבנו עצבנים כל היום.. ונראה לי שדי עוררנו את הפורום הזה לא? -סוף-

NiGa

New member
חלש דודי!!!

מה ישרתם קו?! איפםה?! באיי סי קיו!?!? גרוע!!! ככה אני נלחם בשבילך ואתה מונע ממני חוויות?! כאילו תיישרו קו סבבה... אבל לפחות תעתיקו ת'הודעות לפה!!

Firz

New member
אתה פשוט אוף !!!!!!!!!!!

תגיד לי קשה לך !?!? מה אני לא מבין מה הבעיה המוחית שלך!!!!! תפסיק כבר להידחף מי אתה חושב שאתה?!!?!?!? יותם, שים לב מה אתה עושה?!?!!? את מחפש לסכסך עכשיו!?!!? אתה ממש ילד עצוב שזה לא יאומן!!! וזה הכל חוויות בשבילך... פשש אתה ממש אתה יודע מה עזוב... .

NiGa

New member
כן זה חוויות בשבילי

אבל אתה עכשיו רק מחפש איך לצאת נקי מהעניין לי לא אכפת כ"כ... פורום זה פורום

Firz

New member
אז...

אז אם אלה החויות שלך, אני ממש משתתף בצערך... אני לא מחפש לצאת נקי או מלוכלך מיצדי אני בסדר וזה מה שחשוב פרום זה פרום?!? .

nodav

New member
סולחה אחים שלי

אני שמח שהמשבר ניפתר כי סך הכול כולנו אחים אז בואו נעשן ידיו עד שנתעלף עם יש לי תאויות בקתיבה זה בגלל שאני דיקלט

למעלה