כל הזיוני שכל שלנו על המועדון-

kahriberi

New member
אוויש!... רק שתהיו לי בריאים!../images/Emo46.gif

פירצ' ויותמיק! לפני שנתחיל:"אני מתה עליכם אבל"...תתביישו לכם!... אני רק יושבת כאן ומצקצקת בלשוני למשמע ההודעות האלו!... (כן, קראתי את כולן עד האחרונה כדי להיות מודעת לדברים כמו שהם לפני שאני יורה בכם!) אופיר
(לפני שנתחיל - רק בשביל הפרוטקול - אני לא "מתערבת" אז אל תתעצבן!) יותם
(לפני שנתחיל - המאהב הלטיני הלוהט מימי א' יהיה גאה בך!) אתם שפויים?!
... מוציאים ככה את הכביסה המלוכלכת לפני כולם!?... לפחות סידרתם את הדברים ונתתם קצת מוטיבציה לפורום הזה להמשיך לכתוב אז זה לפחות שני דברים טובים שיצאו מהעסק... אופיר ויותם אנא התקשרו ל"משרדי" כבר בשבוע הקרוב לתיאום פגישה יש לי הרבה מה לומר לכם!!! (הפולניה שבי מתפרצת!
) אוהבת אותכם כל זה...תתקשרו, חיות! חלאס חבר'ה...כדבריו של הבחור ההיפי המסטול ממקודם...בואו נוותר על הריב המטופש הזה שצבר תאוצה גדולה מידי פה, ונסלח... אכן צריך בן אדם יוצא דופן ומדהים כדי להודות בטעויותיו -אני מתנצלת מראש בפני אופיר על שהגבתי -אני יודעת שזה יפריע לו, בפני יותם - זה לא ל"פורום" הזה (משחק מילים...) ,לאבירם - על העצבים הלא נחוצים והאנרגיות שהשקיע במטרה לעמוד על שלו ובצדק. ובפני הדודי הזה שהיווה נק' פתיחה במשחקי הקרב בין אופיר ליותם ועל פי הכתוב פה די נפגע - תחשבו גם על זה מדובר פה בבן-אדם חי ונושם עם רגשות(לא מכירה אותו בכלל,אבל זה ממש לא משנה)!... טוב... אני זזה... רק טוב לכולכם. אמן.

Firz

New member
חחח

תאמת כבר שוב כימעט נישרף לי הפיוז שראיתי שגם את היגבת אבל אחלה זאת תגובה נורמלית ... סליחה עם פגעתי בך בטלפון היום מאמי בכל אופן זה בהחלט לא ל"פורום" הזה..:) נדבר כבר בטלפון

NiGa

New member
הוא מהאלה שלא קולטים את מהות

השרשורים.... עזוב הוא ילמד אולי בסוף!! חוצמזה הוא ה FREE PASS COLLECT 200$ שלי לתוך מקווה אז קדימה טורג'!

Firz

New member
מה?!

אממ שאלה תמימה ביותר.. מי אתה? מה אתה מגיב פיתאום ועוד אומר לי לסתום ... שב בשקט!

NiGa

New member
יש לך פאטרן בהודעות הא? ../images/Emo13.gif

מי אתה.. מי אתה חושב שאתה וכאלה

Firz

New member
יש לך שריטה במוח?

לא יודע מי זה, אז שאלתי!!!! אבל אתה חייב להגיד משהו זה כניראה בעיה כבר נפשית להראות שאתה קשור בכל פעם אחת תנסה לא להיתערב ולסתום את הפה!

NiGa

New member
אתה זה שהצהיר שתענה לכל דבר

אז אל תשחק אותה ואני מצטער, חשבתי להתכוונת לזה בצורה הרעה של הביטוי, אז סליחה
זה טורג'... אם אתה לא יודע מי זה טורג'ה זה כבר משהו אחר, אבל זה טורג'ה, ה GET OUT OF JAIL FREE CARD שלי למקווה
ויש לי טיפ בשבילך - אם אתה רוצה שיחות פרטיות, אל תכתוב בפורומים... ברצינות, לא בציניות.

Firz

New member
אני מגיב אל מה שקשור בי בניגוד אליך

אני מגיב על מה שכתוב אלי! אתה זה שנידחף ומגיב גם על דברים שלא קשורים אליך.... אני כותב בפורומים רק כאשר כותבים עלי משהו בפורום! ומי זה טורג'?!

NiGa

New member
אוקיי

אז אני מגיב על מה שבא לי, כי זה פורום ציבורי אז קפוץ לי. טורג' טורג'ה גיא טורג'מן

Firz

New member
ילד קטן ומפגר!

את הילד הכי קטן ומפגר שאני מכיר ! תיתבגר! גיא טורגמן זה לא אחד ממקוה? אהה אוקי

NiGa

New member
אתה ילד גדול ומפגר

פתאום חושב ת'צמך בוגר? מה קרה?

Firz

New member
תשפיל את עצמך!

תמיד חשבתי את עצמי בוגר... אבל אתה ממשיך להוכיח עם ההודעות חסרות המשמעות שלך עד כמה אתה ילדותי ומפגר.. אם תשיאל למה? אז התשובה הכי מתאימה זה "בגלל קרנית"

NiGa

New member
אתה יודע מה?

אני מכריז בזאת על היותי ילד קטן ומפגר. אבל אתה עדיין ממשיך לענות על כל הודעה של הילד הקטן והמפגר הזה... אתה קטנוני בדיוק כמוני, ואל תכחיש...

Firz

New member
התקדמות....

אני ממשיך ואני גם ימשיך כי כל פעם שתגיד משהו מפגר אני ינסה להוכיח אחרת

Darakan

New member
טוב די. כמה אפשר?

ומספיק עם התירוץ של "אני מגיב לכל מה שרושמים עליי".

Firz

New member
הנה עוד אחד...

דיייייייייייייייי מישהו שאל אותך ?! אגב, מי זה?

למעלה