אוויש!... רק שתהיו לי בריאים!../images/Emo46.gif
פירצ' ויותמיק! לפני שנתחיל:"אני מתה עליכם אבל"...תתביישו לכם!... אני רק יושבת כאן ומצקצקת בלשוני למשמע ההודעות האלו!... (כן, קראתי את כולן עד האחרונה כדי להיות מודעת לדברים כמו שהם לפני שאני יורה בכם!) אופיר
(לפני שנתחיל - רק בשביל הפרוטקול - אני לא "מתערבת" אז אל תתעצבן!) יותם
(לפני שנתחיל - המאהב הלטיני הלוהט מימי א' יהיה גאה בך!) אתם שפויים?!
... מוציאים ככה את הכביסה המלוכלכת לפני כולם!?... לפחות סידרתם את הדברים ונתתם קצת מוטיבציה לפורום הזה להמשיך לכתוב אז זה לפחות שני דברים טובים שיצאו מהעסק... אופיר ויותם אנא התקשרו ל"משרדי" כבר בשבוע הקרוב לתיאום פגישה יש לי הרבה מה לומר לכם!!! (הפולניה שבי מתפרצת!
) אוהבת אותכם כל זה...תתקשרו, חיות! חלאס חבר'ה...כדבריו של הבחור ההיפי המסטול ממקודם...בואו נוותר על הריב המטופש הזה שצבר תאוצה גדולה מידי פה, ונסלח... אכן צריך בן אדם יוצא דופן ומדהים כדי להודות בטעויותיו -אני מתנצלת מראש בפני אופיר על שהגבתי -אני יודעת שזה יפריע לו, בפני יותם - זה לא ל"פורום" הזה (משחק מילים...) ,לאבירם - על העצבים הלא נחוצים והאנרגיות שהשקיע במטרה לעמוד על שלו ובצדק. ובפני הדודי הזה שהיווה נק' פתיחה במשחקי הקרב בין אופיר ליותם ועל פי הכתוב פה די נפגע - תחשבו גם על זה מדובר פה בבן-אדם חי ונושם עם רגשות(לא מכירה אותו בכלל,אבל זה ממש לא משנה)!... טוב... אני זזה... רק טוב לכולכם. אמן.