כל הכבוד עמיר הסתובב ונכנס לבית
:-

goni33

New member
פתאום חשבתי לעצמי..

שאת קצת כמו סיון..נגמרו לה הכלים אז היא מתחילה להמציא דברים.. גם את צריכה קצת חמלה...

את כתבת והכל שמור אצלי במסרים..שאני

התאהב ולא יאהבו אותי בחזרה שהנכדה שלי תתאהב וכולי וכולי אין לי כוח לחזור על הבל הבלים ורעות רוח אז אל תגידי שאני ממציאה פשוט לא נראה לי שאת בת כמה שכתבת כי הרמה שלך נמוכה גובה דשא בערך. ואני בטח לא מתכוונת להתנצח עם ביב שופכין שמקלל...ובטח לא בגלל תכנית האח הגדול. ומרגע זה את יכולה לכתוב מה שאת רוצה. מצידי.

goni33

New member
אה...../images/Emo268.gif

אז לזה התכוונת כשאמרת קללות... שוב טעית...זה בדיוק הפוך...אלו היו ברכות לא קללות... את לא יכולה עליי , אין לך שום דבר ענייני לכתוב ואת זו שיורדת לגובה הדשא. בואי נראה לאיזה גובה תגיעי עכשיו....אני סקרנית..

ריטהלה

New member
מה הקטע שלך? או שאת קרובה של סיון או עיוורת

אני כותבת כאם לבת שעושה טעויות בחייה, משלמת עליהם וגם לומדת מהטעויות. סיוון טוענת שזה קורה לה תמיד עם בחורים. בואי אסביר בצורה מאד פשוטה. נניח נערה היתה מתאהבת בבחור כושי. אבל בוכה כל יום כל היום מדוע אינו מבין לרוחה ואינו מחליף את צבע עורו? זה מה שקרה לסיון. היא התאהבה בגבר עם תכונות אופי מסויימות שמיוחדות רק לו. אבל משום מה תכונות אלו לא מתאימות לסיוון. במקום להעיף אותו ולהתחיל עם בחור אחר, עם תכונות שמתאימות לה (היא הרי נוהגת תמיד להתחיל עם בחורים), במקום לשחרר ולעזוב היא ממררת לעמיר את החיים. גם אני לא מתה על תכונות אופיו של עמיר. אבל זהו עמיר. ככה הוא. לעומת זאת הוא מפנק את סיוון ללא הרף: מכין לה אוכל (היא הרי לא תזיז את התחת), שוטף את הכלים שלה (הרי היא לא יכולה לשטוף כלים עם ידיים שלובות על החזה), הוא מכבס לה את הבגדים (כי באוניברסיטת המוח לא מלמדים הפעלת מכונת כביסה), שלא נדבר על מסג' רגליים חושני ומפנק או ליטוף הרגעה לפני השינה גם ובמיוחד אחרי שזרקה עליו רפש וזוהמה. לנו כצופים נמאס לראות אותה במיטה, בוכה, בוהה וכשהיא כבר קמה היא מסתובבת כמו זומבי בבית, בסלואו מושן מגוחך. עד עכשיו קיוויתי לגלות אפילו ליום אחד את התכונות שהכריזה עליהם כשניכנסה לבית האח הגדול. עכשיו זה נמאס. באמת נמאס.

goni33

New member
את צודקת בכל

רק שאמיר לא אומר לה שהוא "כושי" אלא נותן לה לחשוב שהוא לא..

goni33

New member
ואני ממש לא קרובה לסיון

אין לי בעיה שהיא תעוף למרות שסימסתי לה היום כדי שליעוז יעוף..

איציק911

New member
עמיר מ"ס 1 בבית האח הגדול

האדם הכי טוב זה בטוח וגם בכל הוא עולה על כל דיירי הבית. האנשים הטובים מתחברים לעמיר. אני מאמין שהרוע וגם המצוקה מתחברים לסיוון

bigsis7

New member
שיר לעמיר....

רגליו של צפרדע הולך כמו ברווז שעיר כמו קוף ומקריח כמו דג מדבר כמו רכבת מבין דיי לאט מסתכל במראה ושוכב עם סיון אחר כך בורח לבכות אל האח מחר יבקש מאיתנו 6 לסמס ואם היא תלך הוא יקפוץ מהנסט

עד כלות1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

annabrl

New member
עמיר אבל ממש ממש לא חרא !../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא כן משבן למצלמות - זו אחת החולשות והחסרונות הבולטים שלו המשחק הזה אבל בסדר גמור עם סיוון הבעיה היא בסיוון . נקודה! היא חסרת עמוד שידרה, מעוררת, פתאטית, לא יציבה אי אפשר וגם לא ניתן להיות ביחסים או כל סוג של קשר עם משהיא כזאת ( או משהו) היא למעשה מבקשת ממנו שישא אותה על גבו והוא לא מוכן ובצדק היא מבקשת שהוא יבין כאשר היא בכלל לא מדברת ובלי קשר היא שוכחת שהם בקושי מדברים היא מוציאה מדברים מפורפציות כאילו הם נשואים כבר שנים והם לא ! שוב הם לא ממש מכירים

goni33

New member
היא לא חסרת עמוד שדרה,

היא חסרת נסיון. היא ניראת לך מעורערת ,כי זה מערער להיות מאוהבת במישהו שלא אוהב בחזרה בתוך בית סגור. היא לא מבקשת שישא אותה על גבו ,אלא מבקשת בדרכה הילדותית וחסרת הנסיון שיגיד לה את האמת. הוא אומר לה משהו ,אבל ההתנהגות שלו מראה משהו אחר. הכי מערער ומתעלל שיש.

איציק911

New member
היא לא חסרת עמוד שדרה,היא מפגרת

אולי שסיוון תילך אל פרידה או תמצא מישהו אחר בבית שיתמוך בה? סיוון בסה"כ היא ילדה מפגרת שזקוקה לתמיכה אז שתתפס על מישהו אחר

חנית 57

New member
כן שתלך ותתחבק ותתמרח על פרידה בריקוד

או בכלל ואח"כ תעמיד אותה להדחה!! סיון בחורה מבולבלת ומעצבנת ולא יודעת מה לעשות עם עצמה ,אותנטית היא לא זה בטוח!!!

עד כלות1

New member
|כ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה