כל הכבוד עמיר הסתובב ונכנס לבית
:-

את בטח רואה ערוץ 21 ולכן כל השטויות שכתבת

סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !

צודקת

אכן קלטת בול מי זה עמיר שפו . חלאת אדם המין האנושי . המשל יום מהנה לך ושב''ש

תודה רבה על האיחולים את ממש מלאך...אבל

אם הבחורה הטיפשה הזאת לא מרגישה ולא מבינה שהוא לא אוהב אותה...לא רואה את שפת הגוף שלו לא רואה שהוא לא מסתכל לה בעיניים כשהוא מדבר... היא לא יודעת לנתח ולכן היא אוכלת אותה כל הזמן. הוא לא חייב לאהוב פרזיטית לא מטופחת שמנדנדת כל הזמן ובוכה כמו תינוק בלי לדעת למה. הוא בטח מחכה כבר לעוף מהבית ולעוף ממנה ומהאנרגיה השלילית שלה. אגב אני התאהבתי פעם וזה נשאר עד היום....לידיעתך ואני לא אקלל אותך כי את תומכת בסיון בטיפשות ראויה לשמה. שבת שלום

goni33

New member
קצת חמלה כלפי חלשים לא הזיקה אף פעם לאף אחד..

כל מה שאמרתי הוא, שעמיר יותר חזק ממנה ולכן בידיו הכוח לגאול אותו ואותה מכל הסבל המיותר הזה .... אבל הוא בוחר שלא לעשות כך, כי זה לא ניראה טוב או "פוחד שישנאו אותו בחוץ "כפי שכתבת למטה (אז את כן מסכימה איתי בעצם). בשום שלב לא קיללתי אותך, ואפשר לומר עלי הרבה דברים אבל התואר טיפשה לא כלול בהם. בוודאות.

את צודקת חוץ מדבר אחד, סיוון לא מאוהבת בעמיר

אלא בעצמה. היא לחוצה לאללה ומשום שהיא לא רגילה שרוב הגברים נופלים שדודים לרגליה, היא ממש מבולבלת (ולא רק בקטע הזה) ולכן מתנהגת באופן מוטרף לחלוטין. היא פשוט מודאגת מהדימוי שלה ומנסה כל הזמן להביא את עמיר לחזר אחריה שוב ובכל ניסיון כזה רק מרחיקה אותו ואת הקהל ממנה רחוק יותר. לא נורא, הרי בית האח הגדול הוא בית ספר לחיים, ואם היא תלמידה טובה, השיעורים פה יעזרו לה בעתיד.

רותי167

Well-known member
שבת שלום פעמונית,סיון מאמללת את עמיר

היא בהתקף של טרוף,זה קורה לה אחת לכמה ימים.

אני כועסת על עמיר שלא יכול להגיד לה...

שהם לא מתאימים. ליעוז כבר שם לב לזה וכמעט כל הדיירים והיא עוד רודפת אחריו ומשתמשת בנשק של דמעות. אם עמיר פוחד מהקהל שישנא אותו עקב כך..חבל

נמאס לך ממני אחות גדולה? תעשי איקס על הדף.../images/Emo9.gif

ותעופי לי מהעיניים ואז לא תראי אף אחד. אני רואה שהטיפשות פה והטימטום זו מחלה מדבקת.

למעלה