מנסה לעזור,
קודם כל, איפה העבודה שלך? אתה לא חייב לגור באותה עיר/בעיר ליד כדי להגיע אליה, סתם דוגמא- פעם הציעו לי עבודה ליד עזריאלי, אני גרה באשדוד- רכבת מאשדוד לעזריאלי- חצי שעה (יש רכבת מהירה)+5 דק' ברגל, לעומת זאת, ידיד שלי אשר גר בת"א אבל בצד השני, לקח לו להגיע לאותו המיקום באוטובוס- שעה (!!), וככה כל יום הלוך חזור היה נוסע שעה.. תברר מאיזה ערים יש רכבות/אוטובוסים שמגיעים בצורה מהירה יותר מאשר מבמרכז (נשמע מגוחך אבל לפעמים מהר יותר להגיע מראשל"צ/אשדוד לת"א מאשר מת"א עצמה והמרכז) וככה עלויות הדירה ירדו משמעותית.
דבר שני, רמת גן זה בטח ובטח של-א פריפרייה, איך הגעת לזה? מזה המשפט המפונק הזה 'עד שהסכמתי לזוז לפריפריה,לרמת גן' אתה רציני?
אם אתה בכל זאת מתעקש לגור במרכז כדי לעמוד בסטנדרט פלצני מסויים, תחפש דירה קטנה או דירה מחולקת, הם קצת יותר 'זולים'.
בנוגע ליציאות שלך- אתה לא אמור בגילך לצאת לאכול במקדונלדס, בא לך לאכול בחוץ ואתה לא יכול להרשות לעצמך מסעדה? לא חסר מקומות שבלייט נייט שלהם האוכל זול- למשל בBBB המבורגר+תוספת יעלו לך 38 ש"ח (לעומת 45 במקדולנדס- אין לי מושג איך הגעת ל100), בשעות בהם יש ארוחה עסקית המחיר הוא כמו במקדונלדס, לצאת לפאב בערב ולהזמין 1/2 בירה +צ'יפס+טיפ יגיע לגג 70 ש"ח וגם זה בהגזמה.
סרט- איך בכלל אתה מגיע ל150 ש"ח מסרט אחד?! קודם כל יש מלא הנחות לסרטים- אם אתה עושה מילואים/או אחד החברים שלך אז יש לך בבהצדעה כרטיס ב 18 ש"ח במבצעים ו26 ש"ח בהנחה רגילה, יש כרטיסי אשראי שמקנים 1+1 תבדוק אם לך או לאחד החברים שלך יש כזה ואז כרטיס זה 25 ש"ח +- וגם אם לא ויוצא לך מחיר מלא שזה 40 ש"ח, אז בגלל שבמילא אתה יוצא עם חברים תקנו במזנון מגש זוגי שעולה 50, כלומר 25 ש"ח כ"א והגעת ל65 ש"ח, לא יודעת איך אתה מגיע ל150?!??
בנוגע סופר, תסתכל במקרר ובארונות וערב לפני שאתה הולך תעשה רשימה מסודרת של בדיוק מה אתה צריך, אני לא חושבת שבחור רווק שחי לבד צריך להגיע ל2000 ש"ח קניות בחודש (שזה 500 בשבוע).
ואחרון- אמרת שיש לך חברה, היא עובדת בעבודה קבועה? למה שלא תעברו לדירת 2 חדרים קטנה ביחד באזורים קצת יותר זולים כמו גבעת שמואל או קריית אונו וככה שכר הדירה יתחלק בינכם לבערך 1500 ש"ח כל אחד?
באמת שאתה יכול לעזור לעצמך ולהתנהל כלכלית הרבה יותר טוב ולחסוך בצד הרבה כסף אם זה לרכב/דירה משלך/חתונה/טיסה/ספה/yes חעוד..