כל המוכנים להתנדב לניסויים במקום

• פותח הנושא drn
  • פורסם בתאריך

drn

New member
ואני אוסיף איך זה קשור-

נניח שהגיתי תרופה להורדת לחץ דם, ווידאתי בתרבית שהיא אכן, נניח, מרפה את השרירים שבדפנות כלי דם. עכשיו, בגוף עצמו בא החומר במגע עם מספר אינסופי של מולקולות שונות. את האינטראקציות הבין-מולקולריות הללו לא ניתן לדמות, לא ניתן לחזות ולא ניתן להסתפק בשום דבר שאיננו גוף על מנת לבדוק את השלכותיהן. לדוגמה- המולקולה ש"פיתחתי" משנה את הקונפורמציה המרחבית שלה בעקבות אינטראקצייה עם תאי אפיתל היחודיים לריאה, כך שנוצר רזוננס חדש במולקולה והיא עכשיו בלתי ניתנת לפירוק ע"י הכבד. מכיוון שהיא איננה מפורקת בכבד, היא נשארת גדולה מכדי להתפנות ע"י הכליה, רמתה בדם עולה ועולה, עד שהחולה מת. אם הייתי מזריק את החומר לחולדה קודם- הייתי חוסך בחיי אדם! זה כל הסיפור.

feline9

New member
ניתן בהחלט לדמות את השתנות...

הקונפיגורציה של מולקולה זו, ועושים את זה כבר במעבדות באוניברסיטה שלי אפילו.

musmus

New member
אתה רק מתעלם מעובדה חשובה

המבנה הביולוגי מולקולרי של חולדה שונה מהמבנה הביולוגי מולקולרי של בן אדם. ולכן כל ניסוי בחולדה לא יכול לתת השלכה מדיוקת לגבי בני אדם

הצעתי לך היא,

לפנות לבתי הכלא. שם נמצאים מאות אנשים, שכל קשר בינם לבין אנושיות הוא מיקרי בהחלט. מדינות נאורות מאיתנו עורכות ניסויים באסירים - הגיע הזמן שגם אנחנו נפסיק להיתמם, ונערוך את הניסויים הללו בכאלה, שבעיניי - אין להם במילא זכות קיום, לאחר שגזלו חיים של אחרים.

למעלה