כל השרשור על האוסף בשבילכם:

ט י נ ה

New member
בשורה משמחת למחכים לאוסף ...../images/Emo166.gif

הי כולם רק תדעו שבשקט בשקט אני מבשלת את האוסף שיגיע בעזרת השם בקרוב לחנויות .... עוד לא יודעת לא כמה שירים יהיו בו לא איך יקראו לו לא איזה דיסק בונוס יחולק איתו אבל יודעת שהוא מתחיל לקרות . החלום הראשון שלי הוא להוסיף גריסא מחודשת לגראפיטי תא 89 ולצרף אלי את סובלומינל ומוקי או אחד מהם או שניהם והלוואי שהם ירצו ויסכימו... החלום השני שלי הוא לארגן ספר של 15 שנה מאוחרי הקלעים ,כל התמונות שמעולם לא יצאו הסיפורים המכתבים ודיסק הבונוס כולם יהיו בתוך הספר הזה מדבקות תווים מכתבים הגיגים זה הזמן להתחיל לשלוח לי זכרונות אישיים שלכם מכתבים תמונות מה שיש לכם שיכול להוות ענין בספר הזה ,תמונות שלכם מהופעות גראפיטיס של התקופה ההיא וכל דבר שבעיניכם חשוב לספר יעבור הסתכלות מאוד רצינית מצידי. כתובת למשלוח חומרים : יהודה מכבי 69 אצת עו"ד שוחט או לאי מייל דרך האתר שלי . שלכם בלב מרוגש ובמעלית שאינה עוצרת עד הקומה האחרונה ... הכל מכווץ עכשיו רק לכיוון אחד ........

ט י נ ה

New member
בקרוב מוצרים חדשים לקראת האוסף

בקרוב היימן הפקות תייצר מוצרי פופ ורוק למרצ´נדייס לאספנים לקראת צאת האוסף בין המוצרים : טי שרט שכולו תמונות מהעבר פוסטר ענק מקביל לטי שרט שכולו טפט של מאות תמונות מהעבר כוס לקפה שעליה להקה מקומית עם סי לרגל צאת האוסף ואולי זה הרגע ללחוש לכם .............. מתקיימים מגעים לאיחוד עם מקומית לוויקאנד של הופעות בצוותא אני רוצה לראות שלא תקום מהומה בפורום גרגע זה אופס ........ כמעט שכחתי אורח כבוד במופע בצוותא הרולד רובין לשיר וויל יו
אז אל תגידו שלא הבאנו פטיס בראש למי שהיה צריך אבל הכל ברמת ליחשושים וחלומות פרטיים שלי אלא שיש לי תוכנה נראית - אני אוהבת להגשים חלומות -לוקח לי זמן בדרך בודקת כל מדרכה .........ובסוף עולה מדרגה שבת שלום סי

actress

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo24.gifWOW../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי שתהיה גירסא כזאת בהצלחה עם מוקי או עם סאב זה פשוט ע-נ-ק! הלוואי ויסכימו לפי מה שהבנתי סאב שר עלייך בדיסק שלו ברצועה 4 לפי מה שאני מבינה וכתבו לא רק פה אלא גם בפורום של רוק ישראלי
אני כבר רוצה לראות אותו ולשמוע את האוסף אני במתחחחח.

Human Nature

New member
כל הכבוד!

סוף-סוף קצת מרצ´נדייזינג בארץ הקודש. דבר שלדעתי רק "זבנג!" של אורי פינק עשה די בהצלחה.

samc

New member
WOW במעלה המדרגות!

אני גם חיפשתי מדרגה ומצאתי, והיא מאד קטנה! דרישת שבת שלום לרועי (דברתי איתו הבוקר) לילדים ולכל "משפחת סי" (ידידים מעריצים/ות וכולם).

אהוד_

New member
בקשר לאוסף שאמור לצאת

חשבתי שוב על "סוגיית" יורים ובוכים ואני חושב שזה דווקא יהיה יותר טוב עם סי תכניס את זה לאוסף 1. כי אחרי הכל, יש בו אימרה שאני מאמין שהיא מאמינה 2. אף פעם לא מאוחר להגיד דעות, אם אנשים בני 75+ שעדיין חושבים שהם בפוסט מלחמת ששת הימים יושבים בכנסת אז אני אני חושב שאת צריכה להיות גאה בשיר הנכון הזה ו...למה "באמת" כדאי, כי אם זה יגרום שוב לסערה קטנה\גדולה יותר תקשורת, יותר אנשים ידעו שיש לסי אוסף בקרוב = יותר מכירות! לא? אני טועה צודק? לא יודע.... אחרי הכל איך אני אומר, זה מאוד אידנוידואלי, אין לי זכות לגעת בזהב

אני דווקא רואה זאת באור אחר

"יורים ובוכים" ללא ספק אחד השירים החזקים של סי, יחד עם זאת, במצב של היום, של מצב רוח ירוד בשל כל מה שמתרחש מעבר לקו הירוק, של אכזבה לאחר לקיחת צ´אנס לא קטן בהסכמי אוסלו, רצח, פיגועים ושאר בלאגנים, אני לא חושב שהשיר יוכל להביא עוד קהל לסי אלא יביא את אותו סערת רגשות בעוצמה רבה יותר. דווקא היום, שלאמנים קשה מאוד לשרוד מאמנותם, אני חושש שלא צריך להכעיס/לעורר שדים ממקומם, לא מפני שמפחיד לומר את מה שיש אלא דווקא מפני שאמן צריך להרחיב את הקהל שלו, להגיע לכמה שיותר אנשים, להעלות טיפה את המורל (כמה שזה נשמע רע), בחלוף הזעם יתכן שבהחלט יש מקום לכך, תמיד השיר יושר בהופעות לקהל שממילא יבוא להופעות. אני חושב שיש חשיבות רבה להוספת אנשים לקהל שקיים ולא להוריד אותו, צריך לזכור שלא כל הקהל של סי מיוצג פה בפורום, ולא כולם רצים לקנות דיסקים בכלל בלי לראות מה יש בתוכם. יחד עם זאת, אחרי ה"נאום" הזה, כמובן מדובר בהחלטה של סי ומשיקולים אולי נוספים.

actress

New member
באמת כדאי שהיא תכניס אותו אבל...

אני לא חושבת שכדאי שהיא תכניס רק בגלל שידעו שיש לה אוסף, כלומר הכוונה נכון שידעו אבל חבל לעשות את כל משחקי כוחות האלה אני חושבת שסי מוציאה אוסף בשביל כולנו וגם בשבילה ולא בשביל להוכיח לאף 1 כלום טוב אולי להוכיח שהיא ניצחה. אבל "יורים ובוכים" תמיד יזכר ואם הוא יכנס לאוסף אז סבבה ואם לא עדיין יזכרו שלסי שלנו יש אוסף מה שאני מנסה להגיד זה שאם "יורים ובוכים" יכנס לאוסף סבבה ואם הוא לא יכנס הוא עדיין יזכר אצל כולנו. ולפי הסקר שנערך כאן הרוב רוצים שהוא יהיה

ט י נ ה

New member
יורים ובכים עדיין קונפליקט אפילו לי

ככל השהשנים עוברות המילים הופכות לעיתים פחות אקטואליות ולעיתים יותר. ממש תלוי ביום ובשבוע ובמקום בו אנו נמצאים ומאיפה אני מסתכלים . לי אישית קשה איתו אבל הוא אכן שיר כל כך יפה ועצוב הוא יהיה באוסף כי כך החליטו באן אם סי ויחד איתו עוד 35 שירים אחרים ונפלאים אני מקווה ... אבל הוא אל יודגש ואני בטח לא אלך ואעשה סביבו סנסציות . יהיה לו מקום כמו כל השירים. סי

כבר כמה ימים

שאני מסתובבת עם השיר הזה בראש. לא יודעת אפילו למה. ויש בו משהו מרגש ומצמרר אפילו כשאני שרה אותו לעצמי בלב (וגם אז אני מזייפת...). אני חושבת שמי שידע לקחת נכון את השיר הזה, יכניס אותו פנימה עם המסר הפחות בוטה שלו, זה שנמצא מתחת למילים הקשות, זה שהוא אוניברסלי - עם הכאב האמיתי שיש בו על כל הקורבנות שמשלמים בחייהם על חוסר היכולת לדבר, לעשות שלום. לא כסנסציה, אלא כצעקה לתת לילדים, לדור הבא של העולם הזה, אפשרות והזדמנות אמיתית לחיות - ארמונות בחול במקום עופרת ולגו במקום בובות מפלדה.. הלוואי.

אהוד_

New member
איזה יופי, אני מת כבר שהאוסף אצא!!!

גדול, אני מקווה שהוא יניב תוצאות טובות =) כבר אמרנו שמגיע לך... =) !

AlanisJunkie

New member
דעתי..

האזנתי לשיר הזה כל הסופשבוע, ואני חושב שזה יהיה בזבוז של שיר אם הוא לא יכנס לאוסף. המילים כל כך חודרות, בכל זמן ותקופה השיר הזה יכול להיות רלוונטי. עשו בשכל בחברת התקליטים שלך, סי, שהחליטו איתך שהוא יכנס לאוסף. כי אין, פשוט אין סיבה שהוא לא יכנס.

אני שמח מאוד

ש NMC החליטה להוציא את האוסף, הריי כידוע לי לפחות חברת התקליטים הזו לא רצתה להפיק תקליט חדש לסי, הווה אומר גם חברת התקליטים רואה את הפוטנציאל הגלום בשובה ש סי למרכז הבמה.

אני לא מאמין..

זה פשוט יהיה הפיצוץ של הפיצוצים!!! "סי היימן ולהקה מקומית" קשה לי מאוד להאמין שלהופעות האלה יהיה ביקוש דליל, האמת שכתבתי פה לפני כמה זמן בפורום על איחוד כזה שיכול להיות משהו ענק אבל לא חשבתי שזה דבר שיכול לקרות. סי, נשמה, אני מקווה מאוד מאוד שאכן זה יקרה בסופו של דבר לאחר שלב הגישושים והבדיקות וזה פשוט יהיה מעל ומעבר לדמיון, אני מאמין שאיחוד כזה יכול להיות קטליזטור לעוד הרבה מאוד דברים. אגב, שורה 3 כיסא 18 בצוותא (במרכז הפרונט) שמור לי מראש. ב-ה-צ-ל-ח-ה ו-ב-א-ה-ב-ה, אבי. "שחק אותה גלגל אותה אה אהה הה שחקי אותה"

ט י נ ה

New member
הי מיכלי שאלות על פורומים שלך

מעולם לא שאלנו אבל את באאמת במקביל מנהלת איזה חמישה פורומים איך את מצילחה לחיות ? בטח יש לך כריות מיוחדות בקצה האצבעות בכל אופן מקווה שאנחנו הפורום המועדף עלייך . את בטח מנועה מלהגיב נשיקות ממני היורדת לאילת עם יהלי שמוסר לך אואו מיוווווווווו סי

actress

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo26.gifתשובה לסי../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

מצליחים מצליחים אם עושים משהו שאוהבים ומשקיעים אז זה באמת אחלה של דבר אני לא מנועה מלהגיב כי זה גם דיי ברור לא?
אם פתחתי פורום לבנאדם שאני אוהבת ומעריכה מכל
ואני רואה פה את התגובות אני יודעת שזה היה שווה את המאמץ, לראות איך הפורום הזה מלבלב ופורח
וכמו שאמרו פה וגם אני חושבת על זה הפורום של סי היימן הוא פורום ששוכן בו הרבה אהבה וכיפיות ובעצם אוירה משפחתית באים אנשים מכירים חדשים ואני נהנת מכל רגע לראות את הבייבי שלנו
אפרופו בייבי בקרוב בתאריך 8 לאוקוטובר ימלאו לפורום חצי שנה
ממני התוכית המזמרת
אוו.. אוו... מווו

למעלה