1 עד סוף המבול 2תיק תוק 3מריונטה 4 אהבתי אותך אז 5 גיבור גדול 6 לא עובדת בשביל.. 7 עולם תעשייתי 8 גרפיטי תא 89 נ.ב עד סוף המבול זה שיר חובה ואני לא רוצה לחשוב שהוא לא יהיה באוסף רק מתוך שינה אפילו שהוא שקט הוא עדיף מצמח בר המשעמם והמאוס וחולהההההההההההההה עלייך סי היקרה (איזה קול יש לך פשוט זמרת מהממת)
לא תשכחי לשים דווקא להיטים בדיסק כי נימאס מצמח בר ומכל השקטים האלו אני והקהל אוהבים כייף קצב אנרגיות בשירים כמו: עדדדדדדד סוף המבולללללללללללללללללל עד קצה קו הגבול מחכים לסי שתשוב.. מריונטה לא .... תיק תוק תיק תוק כל שעה נולד תינוק היי היי היי אתה גיבור גדול לא עובדת בשביל אף אחחד לללללל עולם תעשייתי גרפיתי תא אהבתי אותך אז אוהבת עכשיו נשים רגילות לחכות לחכות לגברים אחרי מלחמות נ.ב לסי המדהימה בבקשה ממך לפחות השירים האלו תשאירי באוסף אל תוותרי אפילו לא על אחד מהם באם לא יהיה באוסף את עד סוף המבול אזי שאין צדק בעולם הזה...
עד סוף המבול תיק תוק מריונטה אהבתי אותך אז גיבור גדול לא עובדת רק מתוך שינה עולם תעשייתי גרפיטי תא 89 נ.ב צמח בר וכל המשעמממים רק יהרסו את הדיסק באם עד סוף המבול לא יכלל בדיסק האוסף אזי שאין צדק בעולם זה כלל וכלל סי את זמרת מצויינת אוהב מאוד את השירים שלך אבל לכי בעיקר על הלהיטים תיק תוק עד סוף לא לוותר עליהם אחלה שירים אלו ביי ומחכה לדיסק
תיק תוק תיק תוק כל שנה נולד תינוק היי היי נולדנו לדור של קוררר ואולי קצת חום יוכל לעזור בקצה הצפוני מיתחוללת שריפה אנשים במצוקה(וואי אני לא זוכר את ההמשך) התינוק הזה נולד גמור לא מבין לאיזה כיוןן מזל טובבבבבבב
עד סוף המבול עד קצה קוו הגבול מחכים ליונה שתחזור פוחדים לצאת פוחדים לבוא כן עדדדדד סוף המבול עדדדדדד קצה קו הגבול מחכים שהשמש תעבור פוחדים לצאת פוחדים לחזור שהאורות נידלקים האורות כבים אתה לא לבד שהאורות נידלקים האורות כבים אתה לא לבד עד סוף המבול עדדדדדדדדדדדדדד קצה קו הגבול....
אהבתי אותך אז אוהבת עכשיו אהבתי אותך אז אוהבת עכשיו נשים רגילות לחכות לחכות לגרים אחרי מלחמות נשים רגילות לחכות לחכות לגברים אחרי מלחמות אין לה זמן לחכות לך הא הזמן קצר והדרך קשה אין לה כוח לעוד מלחמה בסך הכל היא רצתה משפחה אני אהבתי אותך אז ואני אוהבת גם עכשיו כן אני אהבתי ואני קיוויתי כי אני רציתי ואני קיוויתי היי אין לה זמן...