כל השרשור על האוסף בשבילכם:

actress

New member
../images/Emo23.gifנ.ב אני אוהבת פה את כולם../images/Emo24.gif

אומרים שבאינטרנט אתה פוגש כל מיני אנשים, אבל אנשים כמו הפורום הזה לא פגשתי בשום מקום. מרגישים פה את האחדות ואולי בגלל הנושא המשותף של כולם וזה כמובן את סי היימן אני יכולה כבר להגיד שכל מי שנכנס לפורום אומר לי שהוא נכנס הוא רואה פורום אוהב במיוחד
וזה מאוד כיף לשמוע את זה

ט י נ ה

New member
מיכלי בנגלת הבאה ........

מותק בנגלה הבאה יורים ובוכים בשביל אלניס ג´אנקי אעביר לך חומר סיס

ט י נ ה

New member
היי לימבו.......

עכשיו רק צריך $$$$$$$$$$$ ו זמן + סבלנות והמון המוווווווווווווווווון חווווווווווווווווומר סי

Human Nature

New member
אווו... מגניב!

קודם כל: בהצלחה. דבר שני, אם תשימי את מוקי או סאב יהיה לדיסק קידום אדיר (במיוחד אם מוקי ישתתף בו). אני יותר אוהב את מה שסאב עושה, ומעניין יהיה לראות אתכם ביחד.

יייווווווהההווו

פשוט מדהים, אני מחכה בכליון עיניים לאוסף שכזה, אשמח מאוד אם יהיו בו ביצועים חדשים לשירים מקוריים (באופן אישי) אך ברור לי שטמונים בכך שיקולים מסחריים, מעבר לזה אני מחכה לשירים אשר לא יצאו עד היום לשוק המסחרי כי יש כמה כאלה שאני מאוד הייתי רוצה. מעבר לזה, ספר אשר מוציא מוסיקאי הוא אחד הדברים המקבעים אותו בסטאטוס מסויים ובגברדיה נכבדת, אפשפש גם במקומותי לבדוק האם יש משהו שווה. סי, את רואה צדקת ! מי שחולם בגדול בסופו של דבר גם מגיע (וכנראה שמגיע לו) ואת זה אישתי אמרה לי לא פעם אחת....... לא, את לא רק מלכת הלבבות, את הרבה יותר מזה....

אהוד_

New member
אני גם מכחה לאוסף

זה רעיון מצויין ואני מאחל הרבה הצלחה !!!

אמיר 19

New member
../images/Emo22.gif

נורא אהבתי את הקטע של הספר לדעתי זה רעיון ענק באמת משהו יפה כזה שנשאר איתך כזה שאנשים גם יכירו יותר ידעו יותר דברים מאחרי הקלעים וכאלה גם האוסף מצויין רק שאני לא ממש בטוח שהכוון הנכון זה אכן לצרף את מוקי או סאבלימינל ולא שאני נגד אבל יכול להיות שיש אנשים שיותר יהיה בסבבה לצרף אותם אליך אולי יותר מתאימים ואין לי רעיון מי כרגע אבל מי אני שאגיד לסי את מי לצרף או לא בקיצור זו רק דעתי מה שבאמת שוב אני אומר שנדלקתי במיוחד על הקטע של הספר מגניב

ט י נ ה

New member
../images/Emo42.gifבעזרת השם ...........

אהלן היומן נאטיור .......... תהיה בו גירסת מחודשת לגראפיטי תא 89 עם ראפרים מהדור הזה ....ויהיה בו דיסק של בונוסים עם כל מיני שירים שלא כל כך יצאו לרדיו ,ואולי זה כמו שירים חדשים בשבילך ... וויל יו של הייזל אוקונור שהוקלט בצוותא 89 , ושיר מסרט בשם " משהו שבור " ועוד שיר בשם קולו של הלב מתוך סידרת טלוויזיה בערוץ 1 על בית חולים ....... ועוד כמה כאלו ........ שלך סי

השיר will you

יש לי את הסינגל הזה, שיצא עם השיר "לב כזה" מתוך נפגשים. למען האמת קניתי את הסינגל רק בשביל WILL YOU כי כבר היה לי אז את נפגשים. הביצוע פשוט מדהים מומלץ בחום אם אפשר להשיג את הסינגל הזה עוד לפני שיוצא האוסף !!!!

actress

New member
אופנוע,מדהים זה לא מילה../images/Emo59.gif../images/Emo106.gif

אני כבר לא יודעת איזה מילה לתת לזה אבל wow זה בהחלט יספיק אני שומעת עכשיו את זה והקול הקול הקול אולי שתכניס אותו לאוסף אין אין זה ברגע הנכון פשוט נשתה
ונשמע אותו

גדול הא..?

אין ספק שהביצוע מעולה ++, בגירסה שקיימת אצלי מנגן הרולד רובין על קלרינט וזה פשוט משגע. מיכלי, האם יש לך את השירים של סי מתוך "שוברים"? או בכלל למישהו כאן..או איפשהוא על הרשת (..נראה לי שאלה מוגזמת) ? היה לי קלטת וידאו ישנה ועתיקה של הסרט פעם ואין לי מושג מי "הרים" לי אותו אבל אני מת להשיג את הפסקול הזה.. בררתי ועד לאן שאני הגעתי נאמר לי שהוא כבר לא קיים אלא בחנוות תקליטים יד שניה.. וגם שם... נדיר מידי כנראה... היתכן ובאוסף יהיו שירים מ"שוברים" ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? כל הזמרים שהופיעו בסרט ייצרו להיטים משם, אני זוכר אפילו את סי בתכנית עתיקת יומין שנקראה "עד פופ" או "עוד להיט" או משהו בסגנון שרה שם את "זהב טהור" "אני זהב טההוור"

actress

New member
יש לי את הקלטת דרך ישראליאנה ואיציק

הכוונה שדרך ישראליאנה שכותבת בפורום הגעתי לחברה שלה וגם דרך איציק כולם מהאתר של תיסלם ואיציק גם כותב פה והוא בונה האתר של תיסלם. וחברה של ישראליאנה הקליטה לי את "שוברים" עדיין אל ראיתי כי הוידיאו דיי דבילי, יש מצב לארגן לך גם עותק אני איכשהו אנסה לקשר בינכם אולי גם לסי יש.

Human Nature

New member
נשמע מגניב...

אבל בדרך-כלל לאוספים מהסוג הזה מקליטים רצועה חדשה לחלוטין. זה יהיה נורא נחמד, לא? טוב, נו, יש לך יותר מדיי חומרים

samc

New member
גראפיטי - לוגוס

הייתי אצל אימי בת ה-86 ואצל חברים טובים ב-צפת. שמח על המהומה שהקמתי על גראפיטי 89 ולמדתי על ראפ... אשמח שהתמונה מ-לוגוס תפורסם בספר. שמענו את ה-BOSS ביום הולדת ה-53 שלו!

AlanisJunkie

New member
סוף סוף!!!

אני ממש מצפה לאוסף הזה, שממש תפור על אחד כמוני שאין לו את כל הדיסקים והשירים הנדירים שלרוב המעריצים האחרים כאן יש.

ט י נ ה

New member
אתה צוסק אלניס ואתה לא היחיד ...

זו בדיוק הכווונה כי יש הרבה אנשים שנדלקו על המוסיקה שלי אחרי שכבר אי אפשר היה להזיגה בחנויות אז הנה זה בא .......... ומתקרב ואני אזדקק להמון עזרה גראפית ממך את תתכונן אגב יורים ובוכים על האש בשבילך שלח לי שוב את הכתובת סי

למעלה