כל כך מכוער וכל כך לא יפה

מממממ

אבל הבנתי את הכוונה... כמו גם, שאי אפשר להשוות את השגיו של עמיר פרץ (לא בתחום הבטחוני... יש לו כמה) לחלוץ... אבל אדם צריך להבין... בעיקר אלה הקודקודים, שלא זוכרים להם חסד נעוריהם... ובמקרה של חלוץ לטעמי היו, עוד כמה שהיו צכים לקחת אחריות... ואם גם נלך ממשלה, שתיים אחורנית... אבל די.. זה לעוס ונמאס... לצערי הקודקוד הראשי יצא בזול... שלום ולהתראות... נ.ב. אנחנו פשוט עם טיפש...

שונית 7

New member
בסוף יצאנו עם טיפש:תמיד הבחירה בארץ

היא בין הרע לרע במיעוטו ואחרי שבחרנו מתברר שבכל זאת יצא גרוע ובכל מקרה אכלנו אותה .לכן מעניין למה כל כך התרגזו על ג'קו שהוא לא בחר כי הוא לא מוכן להזיז את הת...שלו בשביל פוליטיקאים מושחתים.אולי מפני שהאמת מרגיזה?כמו שאח שלי אמרלי לפני כמה ימים לגבי הבחירות מדי כמה זמן אני עושה את הטעוצת שלי.

rifkin1

New member
מפני שלמרות שג'קו

צדק בדבריו ולמרות חופש הביטוי לא היה לעניין שהוא יתבטא ככה מיד אחרי זכייתו ובטח שלא בתקופה שכולם היו כל כך רגישים כלפי כל מה שקרה במדינה הזו.

שונית 7

New member
ריפ מצטערת לחלוק עלייך:אני מאוד

מאוד הצטערתי שבחרתי דווקא אחרי המלחמה זה היה כל כך בולט לא רק בתחום הצבאי אלא גם בתחום הטיפול פרופר בתושבי הצפון וכמו היפול ה"מופלא" שמקבלים תושבי שדירות למשל. מי שלא רצה תשובה כזו אולי לא היה צריך לשאול זמר מה דעתו על הבחירות? זכותו הייתה לענות את האמת שלו גם אם היא לא מוצאת חן

Nova5

New member
ריף,ועוד כמה דברים הרבה יותר חשובים

ריף, זכותך לכעוס , להביע דעות ולהתווכח, אבל תרשי לי להביא גם כמה ציטוטים שלך המיוחסים אליי: "כל כך מכוער וכל כך לא יפה" "זה משפט מכוער ולא נכון " "זהו משפט מגוחך " "זהו משפט אבסורדי לחלוטין." נחזור למשפט המדובר:"ג'קו לא שירת, אבל הוא אלוף בתחום שלו. הלוואי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו" כפי שקל לראות לא השתמשתי ובביטויים מכוערים ולא יפים, הוא גם נראה לי (ולא רק לי) נכון גם מבחינת שפה והכי לחוב - גם מבחינת לוגיקה. שמכאן נובע שאין בו שום דבר אבסורדי. אלא ההפך - כדאי להתעמק בו ולהבין למה התכוונתי. ואין לי מנוס שלא לצטט את ג'קו, אהובינו: " נגיד שפגשתי בחורה, התחלתי איתה, הייתה זרימה והתחברנו. החלטנו לקחת את הקשר למקום קצת יותר לעניין ופתאום יש לי בת זוג. זה לא מעניין אותי כמה אנשים הזדיינו איתה לפני שבועיים, לפני שנתיים או לפני ארבע שנים. לא מעניין אותי מה היא עשתה בצבא. לא מעניין אותי אם אבא שלה הוריד לה מכות כשהיא הייתה קטנה. אני לא מחפש את הנקודות השחורות בעבר שלה." לא חיפשתי נקודות שחורות או לבנות בעבר "המואר" של חלוץ ובעבר "האפל" של ג'קו. לקחתי את עצמי, את החיים שלי בקיץ האחרון ביחס לג'קו וחייבת להגיד שאדם קודם כל מקצוען, לא עשה אף טעות במשך התחרות, לא ארחיב במילים , כל אחת מאיתנו מבינה על מי ועל מה מדובר. לעומת זאת לקחתי "ביצועיים " של חלוץ בתפקיד של רמטכ"ל. באו נזכר , איך הוא קיבל את התפקיד במקום בוגי ולמה בוגי לא המשיך, הביצוע המבריק של התנתקות (ועזבו דרג הפוליטי - שכל אחד ייקח את האחריות המתאימה), שנה לפני המלחמה ומלחמה. אני לא רוצה לפרט כאן, אולי בהמשך, אבל יש לי עשרות סיפורים אישיים. על הסיפורים ה"כלליים" יותר נשמע כולנו בזמן הקרוב, אחרי וינוגרד, אבל כבר עכשיו יש מספיק סיפורים במקורות שונים... וסיפור העסיסי של מכירת המניות? ויורמיות והתנסות ללא גבולות? מסקנה שלי - הפך גמור מג'קו - לא מקצוען ולא היה במקום הנכון, והכי חשוב לא היה מוכן להודות בזה. (לקחת אחריות בסלנג שלנו) אז ריף, תביני, לפני שאת זורקת כלפיי משפטים, שאמורים ללמד אותי דרך החיים, בואו קודם כל נתנהג כלפינו , בפורום, בכבוד ובהערכה. אף פעם לא ארשה לעצמי לפנות למישהי במשפטים כמו שלך, שפתחתי בהם את המסר. כמו שאף פעם לא ארשה לעצמי להכתיב למישהו: האם לכתוב טוקבק לכתבה כלשהי או לשתוק, בנות, זה לא ב"ס כאן, ולא צבא - פקודות לא עובדות כאן - רק דוגמא אישית - את רוצה לכתוב - תכתבי ותספרי, את רוצה לחבר שיר - בבקשה, אנחנו איתך, הבאת חדשות גרועות או משמחות - נדון בהם... הכל פתוח, צבעוני ומגוון ריף, ביננו, את יודעת שאני סתם כתבתי לך תגובה ארוכה הזאת, את יודעת שמותר לך הכל, ואת יודעת גם למה

rifkin1

New member
עם כל הכבוד לג'קו

גם הוא לא ממש התנהג בצורה מקצועית כאשר דיבר איך שדיבר אבל נעוב את זה כאן...

שונית 7

New member
ריפ בד''כ דיבורים למעט מקרים

קיצוניים לא הורגים.ניהול מלחמה כושל כן הורג.יחי ההבדל הקטן.

Nova5

New member
יצטערת ריף

דיבורים - לא מקצוע שלוכוונתי למקצוע של ג'קו - יצירה (כתיבה, הלחנה) ושירה כמו שדיבורים לא המקצוע של חלוץ - כי היו לו ראיונות לא מוצלחים וכמה התבטאויות ויציאות שג'קו גם היה "גאה בהם" חוזרת מקצוענות - לא בתחום הדיבורים

rifkin1

New member
לא מסכימה איתך גם כאן

אמן (שאת זה הוא עדיין צריך להוכיח כמו שטמירה ירדני אמרה) צריך גם לדעת איך להתראיין ומה כן לומר ומה לא לומר... ואת זה למזלינו ומזלו הרב הוא לומד עכשיו... כמובן שלא צריך להפוך אותו לבובה על חוט אבל צריך ללמד אותו לא מעט.

Nova5

New member
ok, ניגד ש...

דווקא בנושא הזה אני יכולה להתווכח איתך שעות, אבל אז נפתח שרשור חדש. ואיפה ביקורת כלפי חלוץ (רק מבחינת הראיונות ופליטות פה) - בן אדם בוגר, בתפקיד מפתח, כמעט שנתיים ? הכל פסידר?

rifkin1

New member
נובה, אני עדיין חושבת

שהמשפט: הלוואי שדן חלוץ היה נלחם כמו שג'קו נלחם הוא משפט לא נכון מפני שמדובר באדם שנלחם רבות למען מדינתינו ואני אומרת זאת בפעם ה1000. ומגיע לו את הכבוד שהוא ראוי לו. ועם כל הכבוד לג'קו אייזנברג, שבלי ספק הוא אחד האנשים היותר מוכשרים שיש מבחינה מוסיקלית, אי אפשר להשוות את השגיו להשגיו של דן חלוץ.

Nova5

New member
ריף, עשית שגגה מקסימה

כתבת: " שדן חלוץ היה נלחם כמו שג'קו נלחם " לא כתבתי את זה - קודם כל כתבתי "הלוואי עלינו" כי כל הזמן חושבת עלינו - עליי, עליך ועל הילדה שלי וכו' ולא כתבתי ג'קו נלחם - לא תחום שלו. כתבתי :" הלוואי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו" ואפילו על אות אחת במשפט הזה לא אוותר

rifkin1

New member
שוב, זהו לא מפשט נכון

מפני שאם קראת את הקטע שציטטתי מהביוגרפיה של דן חלוץ אז את וודאי יודעת שהוא הגן ולחם רבות למענך, למען ביתך (שתהיה בריאה) ולמעני. דן חלוץ עשה עבודה לא טובה בתור רמטכ"ל אבל הוא בהחלט לוחם דגול בדיוק כמו שג'קו אייזנברג שר. ואפילו על אות אחת במשפט הזה לא אוותר

Nova5

New member
חומד, התכוונתי רק למשפט שלי

וביקשתי לצטט אותו נכון, ולא משפטים שאת כתבת קודם על ביוגרפיה של חלוץ "לא אל תוותרי קבלי אותי אלייך כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך..."

rifkin1

New member
מקווה שאחרי כל הוויכוח הזה

אנחנו עדיין בסדר... למרות אי ההסכמה

rifkin1

New member
חזרה...

רציתי לוודא שבהופעה בקסריה אני לא אחטוף ממך...חחח

Nova5

New member
קטן עלינו קיסריה..

אנחנו עוד נטוס אתך להופעות בחו"ל