ריף,ועוד כמה דברים הרבה יותר חשובים
ריף, זכותך לכעוס , להביע דעות ולהתווכח, אבל תרשי לי להביא גם כמה ציטוטים שלך המיוחסים אליי: "כל כך מכוער וכל כך לא יפה" "זה משפט מכוער ולא נכון " "זהו משפט מגוחך " "זהו משפט אבסורדי לחלוטין." נחזור למשפט המדובר:"ג'קו לא שירת, אבל הוא אלוף בתחום שלו. הלוואי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו" כפי שקל לראות לא השתמשתי ובביטויים מכוערים ולא יפים, הוא גם נראה לי (ולא רק לי) נכון גם מבחינת שפה והכי לחוב - גם מבחינת לוגיקה. שמכאן נובע שאין בו שום דבר אבסורדי. אלא ההפך - כדאי להתעמק בו ולהבין למה התכוונתי. ואין לי מנוס שלא לצטט את ג'קו, אהובינו: " נגיד שפגשתי בחורה, התחלתי איתה, הייתה זרימה והתחברנו. החלטנו לקחת את הקשר למקום קצת יותר לעניין ופתאום יש לי בת זוג. זה לא מעניין אותי כמה אנשים הזדיינו איתה לפני שבועיים, לפני שנתיים או לפני ארבע שנים. לא מעניין אותי מה היא עשתה בצבא. לא מעניין אותי אם אבא שלה הוריד לה מכות כשהיא הייתה קטנה. אני לא מחפש את הנקודות השחורות בעבר שלה." לא חיפשתי נקודות שחורות או לבנות בעבר "המואר" של חלוץ ובעבר "האפל" של ג'קו. לקחתי את עצמי, את החיים שלי בקיץ האחרון ביחס לג'קו וחייבת להגיד שאדם קודם כל מקצוען, לא עשה אף טעות במשך התחרות, לא ארחיב במילים , כל אחת מאיתנו מבינה על מי ועל מה מדובר. לעומת זאת לקחתי "ביצועיים " של חלוץ בתפקיד של רמטכ"ל. באו נזכר , איך הוא קיבל את התפקיד במקום בוגי ולמה בוגי לא המשיך, הביצוע המבריק של התנתקות (ועזבו דרג הפוליטי - שכל אחד ייקח את האחריות המתאימה), שנה לפני המלחמה ומלחמה. אני לא רוצה לפרט כאן, אולי בהמשך, אבל יש לי עשרות סיפורים אישיים. על הסיפורים ה"כלליים" יותר נשמע כולנו בזמן הקרוב, אחרי וינוגרד, אבל כבר עכשיו יש מספיק סיפורים במקורות שונים... וסיפור העסיסי של מכירת המניות? ויורמיות והתנסות ללא גבולות? מסקנה שלי - הפך גמור מג'קו - לא מקצוען ולא היה במקום הנכון, והכי חשוב לא היה מוכן להודות בזה. (לקחת אחריות בסלנג שלנו) אז ריף, תביני, לפני שאת זורקת כלפיי משפטים, שאמורים ללמד אותי דרך החיים, בואו קודם כל נתנהג כלפינו , בפורום, בכבוד ובהערכה. אף פעם לא ארשה לעצמי לפנות למישהי במשפטים כמו שלך, שפתחתי בהם את המסר. כמו שאף פעם לא ארשה לעצמי להכתיב למישהו: האם לכתוב טוקבק לכתבה כלשהי או לשתוק, בנות, זה לא ב"ס כאן, ולא צבא - פקודות לא עובדות כאן - רק דוגמא אישית - את רוצה לכתוב - תכתבי ותספרי, את רוצה לחבר שיר - בבקשה, אנחנו איתך, הבאת חדשות גרועות או משמחות - נדון בהם... הכל פתוח, צבעוני ומגוון ריף, ביננו, את יודעת שאני סתם כתבתי לך תגובה ארוכה הזאת, את יודעת שמותר לך הכל, ואת יודעת גם למה