כל כך מכוער וכל כך לא יפה

shongold

New member
נובוש שאלה לי אליך..מילה שלא הבנתי

מי ..מי זה האלוף המשנה...? למי מכוונים דבריך...?! יש לי חשד ...די מבוסס...מי הוא מי...הממ...למה רק אלוף משנה...יכול להיות תת אלוף אולי אלוף קולגה...?!

kapit5

New member
לא יכולה להיתאפק

קראתי את כל השירשור ואני חייבת ליכתוב כמה מילים. 1. אין דבר שאי אפשר להעביר עליו ביקורת,גם אם זה בן אדם שתרם הרבה למדינה. לדעתי אין דבר כזה שניקרא פרות קדושות וכל דבר הוא שפיט ונתון לוויכוח. 2. ניתן לבקר כל עוד זה לא נעשה בצורה של קללות ונעצות ואת זה לא מצאתי במה שנובה אמרה. 3. אם כל הכבוד לדן חלוץ,שבאמת תרם הרבה למדינה אבל ,וכאן בא אבל גדול,שעת המיבחן האמיתית שלו היתה במילחמה. וכאן הוא נחל כישלון חרוץ בראיית הדברים .כל אדם בר דעת מבין שמילחמה לא מכריעים מהאוויר.ולאור המחיר הכבד שמשפחות רבות שילמו אני חושבת שהדברים שנאמרו עליו-נאמרו בצורה ממש עדינה. נכון-אין מילחמות ללא הרוגים אבל הידיעה שהיו כל כך הרבה פאשלות מכאיבה מאוד. נכון ג'קו אמר את מה אמר, ואולי חלק מהדברים היו צריכים להאמר אחרת לאור התקופה הרגישה שבה היינו. אבל עדיין אף אחד לא מת מזה ותיראי מה עשו לו בתיקשורת -בעוד שהאחראים האמיתיים למחדל המשיכו בחייהם כרגיל-וזה מה שהיה כל כך מקומם.

שונית 7

New member
מסכימה ומזדהה עם כל מילה.לא מצליחה

להעלות איקונים .שמתם לב שתפוז שוב עושה היום בעיות?

מגושקה

New member
מסכימה, אבל בקשר לדן חלוץ

אני אישית לא חושבת שרק במלחמה הוא פישל, אבל זה כבר דעתי הפוליטית, ואני חושבת שהוא מבין רבים אחרים היה צריך ללכת הביתה, וטוב שעשה את זה, לפחות עכשיו. ואני נזהרת לא לקרוא שום כתבה של בן כספית, אבל רק מהכותרת של הכתבה שלו על דן חלוץ, כבר למדתי שהוא יצא להגן על אדם שהיה בתוך המערכת הביטחונית ועמד בראש מערכה שנחלה כישלון קולוסאלי, בעוד שעל זמר מתחיל הוא רמס, קרא לצאת לחרם ואף גרם לשינאת ורדיפת חינם של העם את ג'קו. אז מאוד מעניין איך נמדדים האנשים בעיניו של בן, אם אתה זמר יש עליך יותר אחראיות על המלחמה בלבנון מאשר אם אתה רמטכ"ל?

למעלה