טוב זה יהיה ארוך....
בתור צופה נאמנה של פרוייקט מסלול המקורי במשך 5 שנים, אני חייבת להגיד שאני מאוכזבת מאוד. לא באתי עם ציפיות גבוהות, בכל זאת עוד אחת מתכניות הריאליטי המועתקות מחו"ל, אבל גם התלהבתי כי זה אומר שישראל יודעת מה אנשים אוהבים. המשימה היתה נורא נחמדה, בגד בהשראת שיר, וואלה סבבה לגמרי. כל התכנית היתה לי מין חשק של "די כבר, כמה אפשר להעתיק" , הבנו שזה ניסיון לחקות את פרוייקט מסלול, אבל למה מילה במילה!? למה כל תנועה של היידי קלום שירז טל אמורה לבצע??? למה מביאים שופטים וואנאבי מייקל קורס וואנאבי נינה גרסיה! למה הביאו שחקנית מהקאמרי שתדון באופנה??? למה לעזאזל לא לקחו את משי הביתה!!!! הבגד שלה היה על הפנים, כמה שזה יצירתי וכמה שטויות וזה אני לא קונה את זה, הוא היה פגום, הגימור היה על הפנים, הוא היה עקום ונראה כאילו בוצע תוך כדי שינה. למה לפגוע בטאו המסכנה על חשבון משי? שאגב הבגד שלה היה בסדר גמור, ויחסית למשי עין אנושית היתה מצליחה להבין איזה בגד טוב יותר. מההתחלה אמרתי לאח שלי, ישאירו את משי, ולמה? כי היא העינב בובליל של פרוייקט מסלול, כי היא מביאה רייטינג, ולא יותר מזה, אפילו להשתמש במכונת תפירה היא לא יודעת, אני ממש לא מבינה את השופטים.