כל מה שיש לכם להגיד על הפרק הראשון!

כל מה שיש לכם להגיד על הפרק הראשון!

"כמו שאת רואה אותי אני גם כוסית לא קטנה" זה מה שלמשי היה להגיד... ולכם?

מתה על מה שיואב עיצב...

היה כזה צפוי שיעצבו לריטה דברים סקסים ומסתוריים אבל לקחת אותה למקום הסוכרייתי והילדותי זה פשוט מקורי ותענוגי. יואב! מלך!

יואב מאיר חמוווווווווווווד!../images/Emo13.gif

זה די ברור שהוא יותר איכותי מהרבה אחרים.... הימור שלי - יואב מאיר מגיע לגמר - סגור..........

shesek17

New member
בינתיים זה די בסדר

לא משתווה לאמריקאי אבל אולי כדאי שאני אפסיק להשוות. איזה חמודה ריטה ששון קדם ממש עצבן אותי - מה הוא חושב לעצמו שהוא צועק על משי בגלל שהיא לא עושה סקיצות?! שתעשה מה שבא לה

efratcn

New member
הוא צעק עליה?

הוא רק דרש ממנה עבודה נורמלית. אם היא תשרוד זה יהיה כי ההפקה שומרת עליה כמקור רייטינג...

זה לא עבודה נורמלית אבל..

במקור הם לא מחוייבים לשום שיטת עבודה, כל אחד בא עם הדרך שלו, והיו הרבה מאוד אנשים שלא אהבו להכין סקיצות ואז הוא נתן את דעתו אחרי שראה חלק מהבגד והם הסבירו לו איך הם ממשיכים... ככה שזה לא משהו מחייב

efratcn

New member
באופן מפתיע, הגרסה הישראלית בסדר

שירז טל נראית נורא! רזה מדי ומרוב רזון היא מקומטת פחד. השמלה שלבשה בהתחלה (האדומה השקופה) רק הדגישה כמה היא רזה. בלע. הקראת הטקסטים המעושה וחוסר הקשר בינה ובין ששון קדם שקיבל יותר מדי תארי משנה לא מתקרבים לרמה של היידי וטים. הליהוק בסדר לגמרי. משי, אפעס, לא ממש מעצבת. יותר מעצב(נ)ת. סה"כ נראה לי שתהיה עונה מעניינת ואפילו טובה.

aphrodita19

New member
אם לא ישנו את העריכה של התוכנית

אם לא ישנו דחוף את העריכה של התוכנית וישימו הרבה הרבה פחות סיפורים אישיים וקשקושים מעצבנים ויתנו יותר אפשרות לראות אופנה, אני לא חושבת שהתוכנית הזו תשרוד. הרעיון של האתגר היה ממש טוב, וריטה מקסימה, אבל מה שבחרו להראות לנו היה סתם עוד בובלילים.

צודק!!!!../images/Emo195.gif

שירז טל רזה מדי... אבל אין מה לעשות - פרויקט מסלול זה פורמט מנצח בכל שפה ובכל מדינה משי חוג'ה עוד תפציץ.... ואם לא היא אז אלון החמוד והעוקצני...

themominit

New member
לדעתי...

היי, אני חדשה פה
(הצטרפתי לפני יותר משנה כשהפורום היה פעילו אבל מאז...) אני ממש לא אהבתי את הפרק הראשון. נכון, אסור להשוות, אבל בכל זאת, זאת תוכנית קנויה מאותו פורמט. שירז טל, אם נעזוב את העובדה שהיא נראית רע, לא מכילה חצי מהכריזמה של היידי קלום והיא ממש לא קלילה וכיפית כמוה, אבל זה עוד מילא. ששון קדם או מה שלא יהיה, פשוט גרוע.הוא לא נתן להם טיפים אמיתיים בשיט, לא עזר להם ולא כלום. נכון הוא צעק על אחת המתמודדות שתכין סקיצות אחרת מי יודע מה יקרה. אם אני זוכרת נכון, באמריקאית לא מתערבים למעצבים באיך לתכנן את הבגד והיו כמה וכמה מעצבים שלא עשו סקיצות כמו אנג'לה. אבל בישראלית כמו בישראלית תמיד יחפשו לעשות רייטינג ובלאגן מכלום במקום להתמקד במה שבאמת צריך וזאת האפנה. הליהוק נראה בסדר בינתיים, חוץ משני האחים שהקשר ביניהם לאפנה נשגב מבינתי. השופטים לא נראים כאילו הם יודעים על מה הם מדברים. הם לא נותנים הערות בונות, ואין כל כך הסבר למה שהם אומרים- כמו שאחד מהם אמר "בטעם האישי שלי אני לא אוהב את זה"- אבל זה לא אמור להיות לפי הטעם האישי שלך! אתה שופט, אז תשפוט כמו שצריך. בכל מקרה אני מקווה שישתפר, אם לא אני אפרוש ואצפה רק באמריקאית :)

shesek17

New member
מסכימה עם כל מילה

הפרק הראשון הוציא אותי בעיקר מאוכזבת וממורמרת. בזמן השיפוט רק קיוויתי לראות את מייקל קורס ונינה גרסיה. השופטים לא נראים כאילו הם יודעים על מה הם מדברים וקשה לקחת אותם ברצינות. ושירז טל היא ממש לא היידי קלום. התוכנית הזאת לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות

efratcn

New member
נכון! את מי מעניין הטעם האישי של השופט?

וגם מי שכתב (כתבה?) שהגרסה הישראלית לוקחת את עצמה ברצינות מדי. תשתחררו. כולה תוכנית אופנה.

shesek17

New member
כשכתבתי שהתוכנית לוקחת את עצמה

ברצינות התכוונתי שהם עושים את כל העניין יותר מדי רשמי ובגרסה האמריקאית הכל הרבה יותר משוחרר. הם לא צריכים לעשות את הכל רשמי מדי זה הורס

themominit

New member
זהו, זה באמת אחד

הדברים שהכי מפריעים לי. זה בולט במיוחד אצל הסו קולד מנטור. הוא לא עזר להם בכלום, אבל העיקר הדאווין והרשמיות. בעע

טוב זה יהיה ארוך....

בתור צופה נאמנה של פרוייקט מסלול המקורי במשך 5 שנים, אני חייבת להגיד שאני מאוכזבת מאוד. לא באתי עם ציפיות גבוהות, בכל זאת עוד אחת מתכניות הריאליטי המועתקות מחו"ל, אבל גם התלהבתי כי זה אומר שישראל יודעת מה אנשים אוהבים. המשימה היתה נורא נחמדה, בגד בהשראת שיר, וואלה סבבה לגמרי. כל התכנית היתה לי מין חשק של "די כבר, כמה אפשר להעתיק" , הבנו שזה ניסיון לחקות את פרוייקט מסלול, אבל למה מילה במילה!? למה כל תנועה של היידי קלום שירז טל אמורה לבצע??? למה מביאים שופטים וואנאבי מייקל קורס וואנאבי נינה גרסיה! למה הביאו שחקנית מהקאמרי שתדון באופנה??? למה לעזאזל לא לקחו את משי הביתה!!!! הבגד שלה היה על הפנים, כמה שזה יצירתי וכמה שטויות וזה אני לא קונה את זה, הוא היה פגום, הגימור היה על הפנים, הוא היה עקום ונראה כאילו בוצע תוך כדי שינה. למה לפגוע בטאו המסכנה על חשבון משי? שאגב הבגד שלה היה בסדר גמור, ויחסית למשי עין אנושית היתה מצליחה להבין איזה בגד טוב יותר. מההתחלה אמרתי לאח שלי, ישאירו את משי, ולמה? כי היא העינב בובליל של פרוייקט מסלול, כי היא מביאה רייטינג, ולא יותר מזה, אפילו להשתמש במכונת תפירה היא לא יודעת, אני ממש לא מבינה את השופטים.

למעלה