כל מה שיש לכם להגיד על הפרק הראשון!

יש לנו את הבובולינים בגורסה מחודשת

ביחוד את משי שלדעתי היא ואופנה רחוקים כמו מזרח ומערב אבל יחזיקו אותה בתכנית רק כדי שיהיה קצת אקשיין אחרת הצופים ירדמו מול המסך .יעברו ערוץ כי התכנית היא חיקוי לא כל כך מוצלח למרות שיש בינהם כישרונות מאוד יצירתיים . קדם ששון מתאים מאוד לתפקיד גם הוא כישרון מאוד יצירתי בתחום לדעתי חבר השופטים קצת אנמי היו צריכים להביא את אוברזון כשופט או אושייה אחרת .המנחה, צריכה לחפש מקצוע אחר לצערי. היא לא אשמה הלבישו אותה ועשו לה תסרוקות שהורסות לה את ההופעה היו צריכים להביא את קארן דונסקי ,אודטה ,,ירדנה ארזי ,גלית גוטמן או קולבית אחרת עם נוכחות . טוב אני במתח את מי יעיפו ומי יזכה .ואחרי שראתי אני מודה שאת שלושתם היו צריכים להעיף הייתי מעיפה את משי והשופטים יודעים כי היא לא עשתה את העבודה אז מה אם יש לה נוכחות ,פה גדול ויהיה בסדר.... שכחתם שעם ישראל אהב את שיפרה ומואס בהתנהגות הברוטאלית של הבובולינים

יאו בדיוק מה שחשבתי כשראיתי אותה..

ישר עלה לי לראש כזה:"עינב?!" חחח יש לה כישרון בלהצחיק (לפחות אותי).. באופנה קצת פחות^^

משי חוג'ה - עינב בובליל 2!!../images/Emo68.gif

יא ווילי.. משי חוג'ה באה נראה לי רק בשביל הפרסום... אחיה דווקא חמדמוד...

Rock Terri

New member
אוקיי. זה יהיה קצר

אין מה להשוות לגרסא האמריקאית. ממש אין משי- רצח. לא מבינה איך לעזאזל השאירו אותה. גם אח שלה, אבל לו לפחות יש כישרון טאו- ברווווור שהעיפו אותה בגלל שהיא לא ישראלית, כי אם הם היו מעיפים את מיכל הדתיה ראשונה, שהעיצוב שלה היה מכוער רצח, היו אומרים שזה בגלל שהיא דתייה. לאלון הגיע לזכות. אבל לוסי עשתה את הדבר הנכון בזה שהיא לקחה אותו איתה. עכשיו יואב. מישהו חוץ ממני רואה כאן דמיון פשוט מטורף בינו לבין ג'יי מהעונה הראשונה של הפרוייקט האמריקאי????? אז.. כן. אני עדיין לא בטוחה מה דעתי על הגרסא הישראלית... אני בינתיים לא נוטה לכיוון אף אחד. אז נראה. XD יצא לי ארוך בסוף ~ויקי

Rock Terri

New member
אה ועוד משהו

מה זה לעזאזל הפרס העלוב הזה????? כאילו... לא הקטע של לפגוש את זאן פול, למרות שאם היו נותנים לי הייתי שואלת אותו למה המניאק משתמש בפרוות ועור. אבל בלי קשר. הפרס הסופי. סליחה, אבל WTF???? כאילו... לפחות טיפה יותר שווה! אולי לא יסכימו איתי. אבל חנות לשנה, גם אם זה בשדרה הכי פלצנית, זה לא פרס כזה מדהים. ולעשות ליין לקאסטרו? הו הריגוש.... קיצר, אני מתאכזבת יותר ויותר עם כל רגע שעובר

דולטש

New member
../images/Emo45.gif ממש!

הוא מדבר כמוה, נראה כמוה ומצחיק כמוהו. וגם מעצב נחמד, נראה יותר בעתיד.

LizStar

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifכן|גם לי הוא הזכיר את ג'יי!

למרות שראיתי רק 15 דקות וישר סגרתי,זה היה פשוט נורא.. אין כמו המקור D: אני אראה עוד פרק ברביעי,אבל אם זה יתרכז שוב רק בריבים ובדרמות שהם עושים שם ולא באופנה-אני אפרוש.

pinkdor

New member
לא משהו בכלל

במקום להתעסק בבגדים ולראות את כל התהליך של העשייה, הראו ויכוחים וסיפורי חיים משעממים. מה אכפת לי מה עבר עליהם? אני בכלל לא מכיר אותם! תראו מה אתם עושים, תראו לנו על מה ההתלבטויות שלכם, תראו לנו חוות דעת מקצועי מהמנטור הזה. במקום כל זה הראו לנו ויכוחים מיותרים. התצוגה הייתה נחמדה, הם הכינו דברים מאוד יפים. מי שהלכה לא הייתה צריכה ללכת והמנחה ממש משעממת וקוראת טקסטים בלי שום הבעה. נקווה לטוב

How I Disappear

New member
../images/Emo45.gif מסכים !

לא הראו את הכנת הבגדים, רק ראו דיבורים ומה שמסביב על דברים שלא קשורים והזמן, אם הם מסיימים לפני הזמן שההפקה תלמד מזה שצריך לעשות משימות יותר קשות ובכלל המשימה הראונה הייתה גרועה .. בכלל לא אהבתי, הרבה זמן מסך לאחים חוג'ה המעצבנים שבכיף הייתי מוריד לשניהם איזה אחת לפנים !! מורן היא בינתיים הפייבוריטית שלי .. ושיראו כישרון באופנה ובעיצוב ולא בדיבורים חסרי טעם על "אוי הוא קרא לי שרה אנג'ל, ניר תרביץ לו !!!"

scarlet moon

New member
בכמה זמן הם בכלל עושים את זה?

כי לא נראה שהם בלחץ, ובהתחשב בזה שכמעט כל הבגדים היו בגימורים מעולים, וגם היה משפט מחשיד של אחד מהם "הבגד שעשיתי השבוע", וגם זה שלכולם יש זמן לעזור למשי הזאת בלי להלחץ יותר מדי, ובנוסף להוציא תוצאות מושקעות... גורם לי לחשוד שיש להם הרבה זמן לעבוד על הדברים... אמרו בכלל כמה זמן יש להם? :-ם

How I Disappear

New member
ניראה לי 24 שעות, אבל ההפקה צריכה לתת משימות

שהם יצטרכו 'לבזבז' את כל הזמן על הכנת הבגד ולא על דברים אחרים

puppylove104104

New member
לפי ה שהיה כתוב כשהם התחילו לעבוד

היו להם 50 שעות עד לתצוגה - שזה בערך יומיים וחצי לעבודה. בגירסא האמריקאית, במקרה הטוב יש להם יומיים, בד"כ יש להם יום וחצי.

Laurencia

New member
מעורר רחמים ממש

הכל הכל רייטינג. אני ז** אם יש אשכרה חשיבה על אופנה. אז הביאו זוג נשוי, אח ואחות - זה כמו האח הגדול! מי שמביא יותר רייטינג נשאר יותר זמן, והעובדה שלא העיפו משם את המשי העלובה הזאת זה פשוט צחוק. קשה לי עם כל ההתעסקות המעפנה הזאת באישיות ובבעיות בחיים וברגשותיו העזים של כל אחד מהמעצבים. אני חושבת שראוי שתוכנית על אופנה תעסוק באופנה ואם כל אחד רוצה לתת הסבר קצר על הבגד שלו אז בכיף אבל למשוך שטויות כאלה תוכנית שלמה זה ממש לא לעניין. שירז טל לא יכולה להנחות תוכנית כזאת, יותר מזה שהיא נראת נורא פשוט אין לה כריזמה. אני לא יודעת אם זו רק אני שמרגישה ככה אבל לכל אורך הפרק ראיתי אולי 5 שניות מכל בגד, וכשהדוגמניות עולות על המסלול הצלמים משתגעים ומצלמים מכל מיני זויות מוזרות, כך שלא הצלחתי לראות כמו שצריך כלום! היחידים שרואים בהם פוטנציאל אמיתי הם אלון, לוסי ומריה אולי. קיצר, אני לא רואה את עצמי מבזבזת עוד זמן ואנרגיה על צפיה בתוכנית, אבל אשמח אם מישהי תוכל להפנות אותי לאתר שם מפורסמים תמונות של העיצובים ואני אעקוב משם.

innocence

New member
דווקא הזוג הנשוי הפתיע אותי לטובה.

אז נכון שחלק מהקטע זה "גימיק" אבל שניהם עוסקים באופנה וגם לשניהם היו דברים מאו דמוצלחים בפרק הראשון, לטעמי. מה שביאס אותי זה שהם לא חיים בארץ, במקום לתת הזדמנות למעצבים צעירים מהארץ - לקחו 2 אנשים שגרים בכלל בלונדון.

אמה20

New member
לוסי בן דוד

לא להאמין שזה קורה, שלוסי בן דוד מנחת פרוייקט גמר בשנקר, בהתמחות סריגה לאופנה, משתתפת בתוכנית. שנקר צריכים להתבייש בזה. איך יכול להיות מצב שכזה?!? אם היא מנחה כזו מוערכת ומנוסה, עד כדי להיות מנחת פרוייקט גמר, איך היא מגיעה למצב שהיא משתתפת בתוכנית של מעצבים צעירים?!? לחשוב שמנחה מאופנה בשנקר, הייתה שותפה לבחירת המתחרים לתוכנית
ממש פאתטי. בנוסף לזה, מי לא מכיר את קשר חברות רבת השנים בינה לבין ויוי בלאיש, הם למדו ביחד ועובדים ביחד - הקיצר קרובים מאוד, איפה האתיות?????????

פגעסוס

Well-known member
ביקורת על הפרק הראשון

מנטור? חשבתי מוניטור. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1498093

מ א נ צ י

New member
אפשר לקנות את מה המעצבים עשו בפרק הראשון?

אם כן,איך אני משיגה את השמלה שאלון תפר???? אהבתי את השמלה המיני המהממת שהוא תפר ורציתי לדעת אם אפשר אותה חח ואיזה מידה היא... תודה.

למעלה