רשמיי מהתכנית
אני באמת ובתמים יכולה להעיד על עצמי שאני הבנאדם שהכי מבין בתכנית הזאת. ראיתי את הגרסאות הבריטית, האוסטרליה, הקנדית ואת דיזיינרשפירן הגרמני לא ראיתי רק בגלל מחסום השפה, כמובן גם את האמריקאית שסופסוף הסכסוך הוכרע ותעלה לאקרנים ב1 באוגוסט בארה"ב.... אני חייבת לציין שכל המדינות שציינתי, השתמשו יפה מאוד בפורמט הזה, הם מגוונות, יש שלל כל כך רחב של משימות, באנגליה הם עשו שמלות ממטריות, הקנדים עשות מחלקי מכוניות, מחומרים בחנויות קנה ובנה, ממוצרים מהסופר, מסדינים לבנים בלבד.....כל כך הרבה רעיונות מעניינים ויצירתיים יש בכל הגרסאות האנגלו סכסיות. בא איזה שרוליק והחליט שהפורמט הזה מתאים גם לארץ, אבל מה, לא בערוץ כבלים או לוויין, כמו שאר המדינות, בפריים טיים של ערוץ 2!!! ומכאן הבעייתיות. לא מספיק שמה לעשות, אנחנו לא אוהבים לשמוע את זה, אבל אנחנו עם לא מתורבת, האופנה בעינינו היא "בגדים" ולא יותר מזה, לו היתה התכנית עוסקת באופנה , כמו שהיא עושה בגרסאותיה בחו"ל, רשת היו מפסידים מלא כסף, כי את העם שלנו לא מעניין לראות תכנית על "בגדים", העם אוהב בובלילים! ישבו ראשי רשת וחשבו....מה נעשה? העם רוצה בובליל, העם יקבל בובליל! אז כל מה שנשאר להם לעשות זה רק למצוא שני בובלילים, וזו לא כזאת בעיה, כי יש מלא. אז יש לנו את חוג' וחוג'ה, יש לנו כמה אוחצ'ות מתל אביב, דוסה אחת, טאו המקסימה על תקן הנכרי, מריה על תקן הרוסיה, והא לכם מיקרוקוסמוס של החברה הישראלית! רק ערבי חסר לי..... זהו המתכון להצלחה של כל תכנית ריאליטי בישראל, עכשיו זה לא משנה אם הם תופרים, מתפננים בגינה ליד הבריכה או עושים ספונג'ה, העיקר שיהיה ערס שנכנס לתאקל עם הומו או כל דבר בסגנון. למי שהיה ספק, הוא הופרך ברגע שהחוג'ה הושארה בתכנית, אחרי ש4 אנשים בתכנית עשו בשבילה את מה שאני יכולה להגדיר בתור "בזבוז של חומרים עם פפיון מאחורה", הצורה שהיא דיברה עם ה"מוניטור" (למה מי קבע שצריך סקיצה???), אם התכנית היתה אמיתית, היא היתה עפה על טיל משם, ולא משנה כמה גרמי היה העיצוב של טאו. אממה, לרשת הרבה יותר משתלם שתהיה בתכנית פרחה מעצבנת מאשר כישרון כלשהו מאיזשהו סוג. המשימה היתה חסר מעוף לחלוטין, במיוחד שהתכנית ידועה בזה שהפרק הראשון הוא תמיד זה עם המשימה הכי קשה מבחינה יצירתית, שירז טל הולבשה כיאה למנחת "פרוייקט מסלול, כלכיליה" שתי השמלות היו מזעזעות ביותר וגרמו לי תחושת כבס קשה מאוד, האולפן נראה כמו קרקס מדראנו ולא הבנתי מה קשורה השחקנית שבא לשפוט. דבר אחד טוב יש לי להגיד, חדר העבודה נראה מושקע. לסיכום אומר, הוצע לי להשתתף בתכנית, אבל סירבתי כי אני עובדת לאט, אבל עכשיו שאני רואה את הרמה, אני חושבת שהביזיון היה מגיע מכיוון אחר גם ככה...