כל מה שיש לכם להגיד על הפרק הראשון!

nin4ik

New member
מה הקשר של ענת וקסמן לאופנה ולמה היא בפאנל

מה הקשר של ענת וקסמן לאופנה ולמה היא בפאנל שופטים? אפילו דעה מוצקה אין לה... העיצוב של טאו היה אחד המוצלחים וממש נקטל בקרב השופטים...לפי התגובות כאן אני רואה שגם אחרים נורא התחברו לשמלה הזו...אז או שלכולנו אין חוש אופנתי כלשהו או שמשהו מסריח מתרחש שם...דווקא טאו שיכלה להביא לתכנית משהו שונה ואוריינטלי...לא עוד דתיה...לא עוד בובלילים...דווקא אותה העיפו...זה לא שאני כל כך בעדה-פשוט הבחירה הזו של לקדם אופנת ותרבות שוק במקום לפחות לנסות להציץ לאופקים חדשים ממש מוזרה בעיני. הנה אתם לוקחים ומעתיקים תכנית עם סטייל שהצליחה בזכות הכשרון של מתמודדיה ופאנל מהוקצע של שופטים, במקום לפחות לנסות לשמר אתם דוחפים בכח דרמות מיותרות באמת. אני די התאכזבתי וחבל כי יכלה להיות אחלה תכנית שתעלה מודעות לאופנה וסטייל!

IkMfNiY

New member
הדבר החיובי היחיד שיש לי להגיד ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הוא שהייתה הדחה בפרק. לא מרחו את זה וזה טוב. מעבר לזה, הפרק פשוט לא עניין אותי. אני לא מבינה למה לא העיפו את המשי הזו, במיוחד אחרי שהיא הודתה שהיא לא תפרה דברים לבד. [אגב, הקטע עם התחתון ממש הזכיר לי את מה שבליין עשה וגם אז תהיתי למה הוא לא עף]. אני לא כ"כ זוכרת את העיצובים. אני רק זוכרת שחשבתי לעצמי שכמו שפחדתי, העיצובים היו פרחיים [ברובם, היו כמה יוצאים מן הכלל]. אני אישאר עם העונה האמריקאית החמישית
יעל

לדעתי, הרבו לגמרי את התוכנית

שירז טל בכלל לא חיננית וכלל לא מתאימה לתפקיד המנחה! אני בטוח שהציעו את התפקדי לבר רפאלי, היא הייתה מתאימה לזה יותר! וששון קדם?! מי הוא בכלל?! איך הוא משחית את המשבצת של טים גאן!!! יובל כספין היה יכול להתאים! איזה מטומטם זה לעצב בגד בהשראת שירים של ריטה, מילא אם ריטה הייתה לובשת את הבגד המנצח, אבלל ככה סתם? בעיניי היה משעמם. ולא הבנתי למה אהבו את הבגד של אלון! כנראה לקחו חזק את העבודת יד שלא שמו לב בכלל לבד הרופף שהיה בחצאית... מפגרים! ומשי?! מי היא בכלל?! מה שאופיר אמר עליה היה מצוין! היא בהמה וחצופה! מה היא מנצלת את השאר בכלל?! מפגרת עם גבה אחת! אהבתי את יואב למרות שהשמלה שלו לא הייתה בעיניי מי יודע מה. אהבתי את העיצוב של לוסי ואת העיצוב של גיא! מאיה גם הייתה טובה. שיעיפווו את משי! ושיחליפו את שירז וששון!!!!!

aphrodita19

New member
שיחליפו את העורכים של התוכנית

את העורכים של התוכנית צריך להחליף לפני הכל. אחר כך את ששון, מה הוא עושה שם בכלל? איפה הוא ואיפה טים גאן. אבל קודם כל צריך להחליף את העורכים. אין להם חוש מידה, הם לא יודעים מה לקחת מהחומר המצולם, והם לא מבינים כמה הסיפורים האישיים משעממים אותנו. . הם בטח חושבים שזו עוד תוכנית של האח הגדול, ואין להם אפילו מספיק שכל פשוט להעתיק מהתוכנית הנהדרת של טים והיידי.

גם אני לא מתה על שירז

הבנתי שבהתחלה שלי גפני לוהקה לתפקיד ומשום מה זה נפל. לדעתי זה היה יכול להיות ליהוק יותר מוצלח.

הרשמים שלי מהפרק.

ריטה: היא היתה מתוקה והחמיאה לכל עיצוב, והתחשק לי לחבק אותה
למרות זאת, היא לא דיברה הרבה על המסלול, לא העירה היכן שהיה צריך, וזה סוג של פיספוס. כשהיא הופיעה ב"נולד לרקוד" בשנה שעברה, היא אמרה שלא תוכל לישון לאחר שתשמש שופטת, וזה אכן בא לידי ביטוי אתמול. העיצובים: מורן: לא הבנתי את הקשר לשיר "עד שתעזוב". הבגד לא הביע שום עצב ולא היה מספיק חזק. נתנאל: הוא השתמש רק בשחור, ושיר כמו "עבד של הזמן" היה צריך לקבל יותר מצבע אחד. אמנם אהבתי את החלק התחתון המנצנץ, אבל בשורה התחתונה, אני חושב שהוא לא עמד במשימה. מריה: אני לא יכול לדמיין אף אחת רוצה ללבוש את השמלה הזו, למרות שהיא עשויה בגזרה נורא פופולארית. ניר (האח חוג'ה): שמחת החיים שיש ב"מחכה" בהחלט באה לידי ביטוי בשמלה. חבל שאין קשר בין החלק העליון (שחור ואדום) לבין החלק התחתון (נקודות בכל מיני צבעים). משי (האחות חוג'ה): היא היחידה שיש לי מה לכתוב על ההתנהגות שלה - מיינריסטית, מתחכמת ולא מספיק כישרונית (היא נעזרה במעצבים, לכל הרוחות!). מקדימה - השמלה אחידה מדי בשביל "מחול מטורף", מאחורה - תחתון הפאייט מיותר ומגוחך. גיא: סתם ערימה של כלום. עוול ל"שיר אהובת הספן" היפהפה. מאיה: המון בלאגן. גם כאן נעשה עוול ל"שיר אהובת הספן". אלון: השמלה קצרה מדי, אבל היא המנצחת שלי. כמו ריטה, גם אני מסוגל לדמיין אותה בקליפ של "ציפור זרה". טווסית, מהפנטת ומושכת. אופיר: בגד חמוד למדי. הייתי רוצה לראות את ריטה לובשת אותו. טאו: היא השקיעה מאוד בהכנת הרצועות, ואני מעריך את זה. זו שמלה סטייל מורה משוגעת לספרות, אבל חיבבתי אותה. מיכל: בשביל שיר כמו "האם היית", שלמעשה חוגג את הזוגיות, הייתי משתמש ביותר משני צבעים (לבן וכחול). יואב: הוא מכיר היטב את הרפרטואר של ריטה, והבחירה שלו ב"בוא" היתה נכונה. שמלה מרהיבה בצבעוניות שלה. לוסי: טכנית, זה עשוי חכם ומרשים, אבל שיעמם אותי. אני מודע לכך שזה פרק ראשון של עונה ראשונה וניסיונית, אבל אני יכול לומר בפה מלא שהגרסא הישראלית לא מספיק טובה. מבחינת שופטים, שירז טל מדקלמת וגל אפל מנסה יותר מדי לדבר בקשיחות. מבחינת אימפקט, המוסיקה ששמו כשהכריזו על המודח/ת לא גרמה לשום מתח. הכל היה מהיר מדי, מאולץ מדי.

leninit

New member
רשמיי מהתכנית

אני באמת ובתמים יכולה להעיד על עצמי שאני הבנאדם שהכי מבין בתכנית הזאת. ראיתי את הגרסאות הבריטית, האוסטרליה, הקנדית ואת דיזיינרשפירן הגרמני לא ראיתי רק בגלל מחסום השפה, כמובן גם את האמריקאית שסופסוף הסכסוך הוכרע ותעלה לאקרנים ב1 באוגוסט בארה"ב.... אני חייבת לציין שכל המדינות שציינתי, השתמשו יפה מאוד בפורמט הזה, הם מגוונות, יש שלל כל כך רחב של משימות, באנגליה הם עשו שמלות ממטריות, הקנדים עשות מחלקי מכוניות, מחומרים בחנויות קנה ובנה, ממוצרים מהסופר, מסדינים לבנים בלבד.....כל כך הרבה רעיונות מעניינים ויצירתיים יש בכל הגרסאות האנגלו סכסיות. בא איזה שרוליק והחליט שהפורמט הזה מתאים גם לארץ, אבל מה, לא בערוץ כבלים או לוויין, כמו שאר המדינות, בפריים טיים של ערוץ 2!!! ומכאן הבעייתיות. לא מספיק שמה לעשות, אנחנו לא אוהבים לשמוע את זה, אבל אנחנו עם לא מתורבת, האופנה בעינינו היא "בגדים" ולא יותר מזה, לו היתה התכנית עוסקת באופנה , כמו שהיא עושה בגרסאותיה בחו"ל, רשת היו מפסידים מלא כסף, כי את העם שלנו לא מעניין לראות תכנית על "בגדים", העם אוהב בובלילים! ישבו ראשי רשת וחשבו....מה נעשה? העם רוצה בובליל, העם יקבל בובליל! אז כל מה שנשאר להם לעשות זה רק למצוא שני בובלילים, וזו לא כזאת בעיה, כי יש מלא. אז יש לנו את חוג' וחוג'ה, יש לנו כמה אוחצ'ות מתל אביב, דוסה אחת, טאו המקסימה על תקן הנכרי, מריה על תקן הרוסיה, והא לכם מיקרוקוסמוס של החברה הישראלית! רק ערבי חסר לי..... זהו המתכון להצלחה של כל תכנית ריאליטי בישראל, עכשיו זה לא משנה אם הם תופרים, מתפננים בגינה ליד הבריכה או עושים ספונג'ה, העיקר שיהיה ערס שנכנס לתאקל עם הומו או כל דבר בסגנון. למי שהיה ספק, הוא הופרך ברגע שהחוג'ה הושארה בתכנית, אחרי ש4 אנשים בתכנית עשו בשבילה את מה שאני יכולה להגדיר בתור "בזבוז של חומרים עם פפיון מאחורה", הצורה שהיא דיברה עם ה"מוניטור" (למה מי קבע שצריך סקיצה???), אם התכנית היתה אמיתית, היא היתה עפה על טיל משם, ולא משנה כמה גרמי היה העיצוב של טאו. אממה, לרשת הרבה יותר משתלם שתהיה בתכנית פרחה מעצבנת מאשר כישרון כלשהו מאיזשהו סוג. המשימה היתה חסר מעוף לחלוטין, במיוחד שהתכנית ידועה בזה שהפרק הראשון הוא תמיד זה עם המשימה הכי קשה מבחינה יצירתית, שירז טל הולבשה כיאה למנחת "פרוייקט מסלול, כלכיליה" שתי השמלות היו מזעזעות ביותר וגרמו לי תחושת כבס קשה מאוד, האולפן נראה כמו קרקס מדראנו ולא הבנתי מה קשורה השחקנית שבא לשפוט. דבר אחד טוב יש לי להגיד, חדר העבודה נראה מושקע. לסיכום אומר, הוצע לי להשתתף בתכנית, אבל סירבתי כי אני עובדת לאט, אבל עכשיו שאני רואה את הרמה, אני חושבת שהביזיון היה מגיע מכיוון אחר גם ככה...

Jacob31

New member
איזה שעמום

מי יראה את התכנית הזו? חוץ מבנות שמתעניינות באופנה - אף אחד. איך זה מצליח בארה"ב - תהרגו אותי. אין לי מושג. עדיף כבר "לרקוד עם כוכבים" עם חיים "זרקו אותי מהארץ" רביבו.

תת רמה?

אני אישית נורא ציפיתי לפרק הזה אבל נורא אבל נורא התאכזבתי! שירז טל לא מתאימה. והיא לא חיננית מספיק כמו היידי. קשה מאוד למצוא פייבוריט מהמעצבים. כי רובם או סנובים מתנשאים או ערסים מוזרים. וטים גאן נורא חסר לי. ): מקווה שהם ישתפרו בהמשך..

חח תת רמה זה קצת מוגזם (?)

הם מאוד נצמדו למקור ולא מרחו כמו הישרדות או האח הגדול.. שירז טל היא באמת אחת המנחות הגרועות, היא מקריאה את הטקסט כמו רובוט וזה מעצבן:S ובאמת התמקדו במתמודדים שיבלטו באישיות שלהם ואולי פחות בעיצובים, אבל בסדר זה רק הפרק הראשון ^^ וטים גאן
באמת חסר... בכלל לא ראיתי את ששון הזה מחלק עצות או נותן את דעתו.

chen349

New member
זוועה שהעיפו את טאו :(

רציתי שהיא תישאר :]]] ד"א מישו יודע איך רושמים ת'שם שלה באנגלית? :]

aphrodita19

New member
סוכרזיט בגודש, כישלון טוטלי

אחרי שעתיים של פרוייקט מסלול הישראלי הרגשתי כאילו בלעתי חבילה שלימה של סוכרזיט. מגעיל, משעמם, מטופש. זה היה פשוט נורא. למנטור שלנו, שמנסה להיכנס לנעליים של טים גאן, אין שום דבר ממשי להגיד על שום בגד, וחוץ מלהתווכח על הפסיכולוגיה של משי ולנסות לחנך אותה, לא עשה כלום עם אף אחד אחר. השופטים שפטו לפי מה שנדמה להם שיביא רייטינג, והוציאו את טאו, שהיתה אולי הבחורה הכי עדינה והכי נורמלית שם, ועשתה בגד כל כך חמוד ומקורי. לא דיברו על רמת תפירה, לא דיברו על סילואט, לא דיברו על האתגר. כלום. שפטו לפי פרצופים, לא לפי בגדים. אין לי מושג על מה זכה הבגד שזכה, יפה הוא לא היה, מעניין הוא לא היה, לביש הוא לא היה וגם לא קשור לשיר. בכלל, בקושי שנייה אחת הצלחתי לראות בגדים, אבל הייתי צריכה לסבול עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם את כל השטויות והסיפורים האישיים, שאחד היה יותר משעמם מהשני. איחס של תוכנית. אני בטח לא אסתכל בזה שוב.

אין ספק

שלהכנס לנעליים של טים גאן זה ממש לא פשוט. מעבר לזה שהוא תותח, הבנאדם הוא פשוט "טיפוס" שמאוד מתבל את התכנית. ("Carry on!" אני מתה מזה...
) בכל זאת, אולי שווה לתת לזה צ'אנס נוסף. פרק ראשון הוא תמיד קצת נמרח וכמעט תמיד זה משתפר אחרי זה.

SheIIy

New member
חבל.

חבל שהם מעדיפים להראות את כל התככים והויכוחים. בסדר, אני מבינה, זה ריאליטי ודברים כאלו צפויים לקרות בתחרות.. אבל בחיאת, לא צריך להתבסס רק על זה! בקושי ראו איך הם עיצבו את הבגדים, ואם בחירת הבדים לא הייתה מעט הזויה אז גם את זה לא היו מראים. :(

davidlev0255

New member
3 דברים שלמדתי בפרק ולא ידעתי

1. יש ערסים וערסיות שהן מעצבות / מעצבים 2. יש מחליפה לעינב בובליל ועם שם מאוד עדין 3. יואב זה שם של הומו !!! בעבר חשבתי שזה שם של טייס / שחיין / דוגמן

למעלה