כל תוכנית הלימודים של התואר הראשון בפסיכולוגיה בישראל ומסביב לעולם שגויה לחלוטין-מאמר של מאור פז. גאון בפסיכולוגיה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ולאיזה ממוצע כבר הגעת?
לא יודע וזה לא רלוונטי. הבעיה הגדולה שלך היא שאתה לא מקשיב או לא מבין שום מילה שאני אומר לך.

__צילום מסך_10-6-2024_14033_www.tapuz.co.il.jpeg
אז אתה מבין?
אתה לא התקבלת - כי עד ספטמבר לא יהיה לך ציון מתא"ם.
לא התקבלתי למה? תואר שני? אני יכול לסיים את התואר הראשון קודם? :rolleyes:

ברגע שאסיים את התואר הראשון, אתקבל לתואר שני בלי בעיה.
ובכל מקרה מהמספרים שזרקת פה, הממוצע שלך לא מספיק אפילו לקבלה על-תנאי

אתה חייב קודם לוודא שיש לך יכולת להתקבל לתואר שני (מבחינת השילוב של ממוצע ומתא"ם)
כי אם קודם תחתום את התואר, ורק אז תבדוק אם אתה עובר - בסוף תיתקע בלי שום תואר שני.
__צילום מסך_10-6-2024_143615_www.tapuz.co.il.jpeg
ובלי עבודה בתחום רלוונטי לתואר
אתה לא צוחק, הא? אתה באמת לא מקשיב לשום מילה ממה שאני אומר לך.

__צילום מסך_10-6-2024_14397_www.tapuz.co.il.jpeg
ועדיין - הממוצע הנדרש להמשך התואר יותר גבוה ממה שיש לך.
אין לך מושג מה נדרש לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר, או באופן כללי, כל תואר שני כלשהו מכל סוג כלשהו, לא בארץ, וקל וחומר לא בעולם, וזאת הבעיה שלך.
ועדיין - אין לך את הציון הזה
כי עוד לא עשיתי את מבחן המתא"ם.
ואם הוא יהיה בהתאם לשאר ציוניך בתואר - גם בדרישות הנמוכות לא תעמוד.
מה זה "בהתאם לשאר ציוניך בתואר"? בקורס אחד אני יכול לקבל ציון סופי 98 ובקורס אחר ציון סופי 62. אתה לא זוכר מה אמרנו על הציונים שלי? אתה לא זוכר במה ציונים של גאונים מתאפיינים?
כי הממוצע שלך קפץ מ75 ל90?
|יעני|
הדרישות הן לא ממוצע 90. לא בישראל, וקל וחומר שלא בעולם.

גם באוניברסיטאות שהגזימו ממש ואלו הדרישות שלהן, הן מתעלמות מהדרישות של עצמן באינספור מקרים.

גם באוניברסיטאות עם דרישות נמוכות יותר, הן מתעלמות מהדרישות של עצמן באינספור מקרים.

שוב פעם, בפעם השנייה בהודעה אחת:

__צילום מסך_10-6-2024_14033_www.tapuz.co.il.jpeg

יותר מכך ומעבר לכך, שוב פעם בפעם השנייה בהודעה אחת:

__צילום מסך_10-6-2024_143615_www.tapuz.co.il.jpeg
מאיפה אתה יודע?
עוד ניחוש מח"פי?
כי בעולם יש אלפי אוניברסיטאות? וכי זה לא סוד שיש אינספור פרוטקציות, קומבינות ושאר דרכי קבלה?
במקום להמשיך להתנהג כמו מח"פ מצוי
תפסיק לקרוא לי ככה. זה לא השם שלי.
לך עכשיו לדבר עם יועצת אקדמית
יש לי פגישה ב-25 לחודש.
שתסביר לך מה אפשר לעשות עם התואר שלך
להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר, מן הסתם :rolleyes:
לפני שאתה חותם את התואר כמו טמבל - והופך אותו לחסר-ערך
שוב פעם, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר או איך הדברים האלו עובדים. אתה הרי המומחה לקנונית הסדר העולמי של כל נושא הלימודים, הציונים, בתי-הספר ומוסדות להשכלה גבוהה. הסברתי זאת מספר פעמים, ואתה מתעקש להוכיח לי שצדקתי כל פעם מחדש :)

ai27

Well-known member
לא יודע וזה לא רלוונטי.
זה מאוד רלוונטי - זה מה שיקבע אם תצליח לעשות משהו עם התואר שלך, או שהוא יהיה עוד חרוז בשרשרת הישגים בינוניים.
הבעיה הגדולה שלך היא שאתה לא מקשיב או לא מבין שום מילה שאני אומר לך.
להפך - זאת הבעיה שלך
זה מה שאתה חושב - בגלל שעשית תואר באוניברסיטה הפתוחה שאין בה דרישות קבלה
אתה זה שלא עשית תואר שני,
ולכן אתה זה שאין לו מושג איך המערכת עובדת
דבר עם יועץ אקדמי - ותדע.
לא התקבלתי למה? תואר שני? אני יכול לסיים את התואר הראשון קודם? :rolleyes:
לא - כי אם תחתום את התואר בציונים נמוכים, לא תוכל לעשות איתו שום דבר
ברגע שאסיים את התואר הראשון, אתקבל לתואר שני בלי בעיה.
אני מציע לך לברר את זה לפני שאתה קופץ ועושה עוד שטות
אתה לא צוחק, הא? אתה באמת לא מקשיב לשום מילה ממה שאני אומר לך.
אין לך מושג מה נדרש לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר, או באופן כללי, כל תואר שני כלשהו מכל סוג כלשהו, לא בארץ, וקל וחומר לא בעולם, וזאת הבעיה שלך.
להפך - זאת הבעיה שלך
שכחת שאני הרי עשיתי - תואר ראשון ושני בהצטיינות במדמ"ח.
כי עוד לא עשיתי את מבחן המתא"ם.
סבבה - אז לך תדבר עם יועץ אקדמי בתחום שלך ועד אז אל תחתום את התואר
אחרי המבחנים תלמד למבחן מתא"ם - וכך תדע אם אתה צריך לשפר ציונים או שאתה מתקבל מיידית
מה זה "בהתאם לשאר ציוניך בתואר"? בקורס אחד אני יכול לקבל ציון סופי 98 ובקורס אחר ציון סופי 62. אתה לא זוכר מה אמרנו על הציונים שלי?
כן - שהם די נמוכים - אמרת שהממוצע שלך סביב 75
אי אפשר להגיע לתואר שני בפסיכולוגיה עם ממוצע כזה.
אתה לא זוכר במה ציונים של גאונים מתאפיינים?
כן - כי יש לי ציונים כאלו. הם לרוב מאוד גבוהים. דברים שבינוניים כמוך מתקשים בהם - נחשבים בעיננו כטריוויאלים
אבל אין לך מ להתייאש - בינוניים כמוך פשוט עושים שוב קורס שקיבלתם בו ציון נמוך מ75 - עד שהממוצע עולה לכזה שעומד ברף המינימום
הדרישות הן לא ממוצע 90. לא בישראל, וקל וחומר שלא בעולם.
זה משתנה בין 85 ל92 . זה תלוי בכמה דברים:
אם למשל הממוצע שלך גבוה מאוד המתא"ם הוא רק עניין פורמלי
ולהפך - אם המתא"ם שלך מאוד גבוה - יכול להיות שתתקבל עם ממוצע בינוני כמו 85,
אבל לא עם ממוצע נמוך כמו 75
גם באוניברסיטאות שהגזימו ממש ואלו הדרישות שלהן, הן מתעלמות מהדרישות של עצמן באינספור מקרים.
גם באוניברסיטאות עם דרישות נמוכות יותר, הן מתעלמות מהדרישות של עצמן באינספור מקרים.
בתארים ראשונים - לא במתקדמים. במיוחד לא כאלו שיש בהם רגולציה
כי בעולם יש אלפי אוניברסיטאות? וכי זה לא סוד שיש אינספור פרוטקציות, קומבינות ושאר דרכי קבלה?
סבבה - לך תתקבל קודם על-תנאי (אין בעיה לעשות את זה על סמך ממוצע נוכחי בתואר הראשון. זה מה שרוב הסטודנטים עושים)
ורק אז תחתום את התואר
יש לי פגישה ב-25 לחודש.
להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר, מן הסתם
סבבה - אז ב25 לחודש. לא לשכוח - ספר לנו מה אמרו לך
תראה להם ממוצע ציונים נוכחי,
ברר לאיזה מסלולים תוכל להתקבל איתו,
או לכמה תצטרך לשפר כדי להתקבל ל"פסיכולוגיה קלינית של המבוגר"
ואל תחתום את התואר לפני זה.
שוב פעם, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר או איך הדברים האלו עובדים.
אתה זה שמעולם לא למד תואר מתקדם - ואני זה שהצטיין בו (בהמשך לתואר ראשון בהצטיינות)

אז אתה זה שצריך להקשיב למי שמבין איך הדברים האלה עובדים

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כן - שהם די נמוכים
לא, זה לא מה שנאמר.
אמרת שהממוצע שלך סביב 75
אי אפשר להגיע לתואר שני בפסיכולוגיה עם ממוצע כזה.
נדמה לך.
כן - כי יש לי ציונים כאלו. הם לרוב מאוד גבוהים. דברים שבינוניים כמוך מתקשים בהם - נחשבים בעיננו כטריוויאלים
אבל אין לך מ להתייאש - בינוניים כמוך פשוט עושים שוב קורס שקיבלתם בו ציון נמוך מ75 - עד שהממוצע עולה לכזה שעומד ברף המינימום
אין לך ציונים כאלו כי אתה לא גאון, וגם אין לך מושג מה הם ציונים של גאונים. ציונים גבוהים, בוודאי שהצטיינות, מעידים דווקא ועל-פי רוב על היעדר גאונות. הסברתי לך כבר בעבר איך ציונים של גאונים באמת נראים, וכעת אסביר לך שוב. הם נראים כמו הציונים שלי, כי אני גאון.

אני לא בינוני. אתה בינוני. בינוניות אמיתית זאת בינוניות בשכל. לא בציונים. בינוניות בציונים לא חשובה, ואף עלולה להעיד בכלל על גאונות.

מאחר שלא זכרת במה ציונים של גאונים באמת מתאפיינים, הנה אני נאלץ להסביר לך שוב:

__צילום מסך_11-6-2024_125155_www.tapuz.co.il.jpeg
זה משתנה בין 85 ל92 .
לא נכון. זה הרף הרשמי, וגם זה רק בישראל. הרף האמיתי בישראל הוא החל מ-65 ועד ל-92, עם מוסיפים כל מיני מקרים מיוחדים כמו קומבינות, פרוטקציות ומה שלא יהיה. הרף בעולם, הרשמי והאמיתי, משתנה בין החל מציון עובר בתואר של 65 ועד ל-92, לפעמים עם ולפעמים בלי פרוטקציות וקומבינות. זה תלוי במוסד הספציפי.
אם למשל הממוצע שלך גבוה מאוד המתא"ם הוא רק עניין פורמלי
ולהפך - אם המתא"ם שלך מאוד גבוה - יכול להיות שתתקבל עם ממוצע בינוני כמו 85,
אבל לא עם ממוצע נמוך כמו 75
הבעיה שלך היא שאתה לא מכיר את כל "הדרכים העקומות" של כל הדלתות האחוריות.
בתארים ראשונים - לא במתקדמים.
כן במתקדמים.
במיוחד לא כאלו שיש בהם רגולציה
יש מדינות שאין "רגולציה".
סבבה - לך תתקבל קודם על-תנאי (אין בעיה לעשות את זה על סמך ממוצע נוכחי בתואר הראשון. זה מה שרוב הסטודנטים עושים)
ורק אז תחתום את התואר
אין שום סיבה שבעולם שהאייזק ניוטון של הפסיכולוגיה יצטרך להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר "על תנאי".

כל כמה שהזלזול האיום והנורא בי בשעה שאני בכלל האייזק ניוטון של הפסיכולוגיה הוא מחריד כשלעצמו, הוא יחריד כפל כפליים את ההיסטוריונים, כאשר בעתיד הם יעוטו על האתר הזה ויקראו כל מילה שאי-פעם כתבתי וכתבו לי. עדיף שתפסיק.

GodfreyKneller-IsaacNewton-1689.jpg
סבבה - אז ב25 לחודש. לא לשכוח - ספר לנו מה אמרו לך
תראה להם ממוצע ציונים נוכחי,
ברר לאיזה מסלולים תוכל להתקבל איתו,
או לכמה תצטרך לשפר כדי להתקבל ל"פסיכולוגיה קלינית של המבוגר"
ואל תחתום את התואר לפני זה.
אין שום דבר לספר לכם. אין מה לדבר עם היועצת האקדמית על התואר השני שלי סמסטר-שניים לפני שבכלל סיימתי את התואר. כל אדם עם כל ממוצע כלשהו עם תואר ראשון יכול להתקבל לתואר שני בחוג שיש לו בו את התואר הראשון, קל וחומר מאור פז, גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדעים מרובים, אחד משני האנשים היחידים בהיסטוריה שחכמים יותר מלאונרדו דה וינצ'י.

leo1.jpg
אתה זה שמעולם לא למד תואר מתקדם - ואני זה שהצטיין בו (בהמשך לתואר ראשון בהצטיינות)
תפסיק להגיד את זה. הצטיינות בתואר היא לא גאווה. היא בושה. היא סימן לממוצעות אינטלקטואלית. גאונים אמיתיים בפרט, ואנשים חכמים בכלל, לא מצטיינים.
אז אתה זה שצריך להקשיב למי שמבין איך הדברים האלה עובדים
כמו מה שכתבתי לך, הבעיה שלך היא שאתה לא מכיר את כל "הדרכים העקומות" של כל הדלתות האחוריות. גם בלי אלו, התנאים הם עדיין לא בין 85 ל-92, בהסתכלות על הזירה העולמית. יותר בין 75 ל-85, כמו מה שצריך להיות. גם אז, הם לא עומדים במילים של עצמם וברף של עצמם ומסוגלים לקבל בהחלטה של רגע סתם מישהו שסתם היה איתו ראיון מוצלח במיוחד, סתם היו לו מכתבי המלצה מהאנשים הנכונים או סתם היו לו קורות חיים סוחפים ומרגשים.

נדמה לך שאתה חכם גדול אבל אתה לא. אתה בן-אדם לא חכם. אתה בן אדם אינטליגנט. יש הבדל עצום. כל טמבל יכול להיות אינטליגנט. כל מה שצריך לעשות זה להיוולד ככה. זה אפילו לא מאמץ מינימאלי או שום דבר. מה שחשוב זה השכל. לא האינטליגנציה. תסתכל על SupermanZW. אינטליגנט, ובאותה נשימה מסכן שעובר תופת ושלא מאושר מהחיים.

נדמה לך שאתה מבין איך הדברים האלו עובדים אבל אתה לא. קבלה ללימודי תואר שני בחוג נחות לא הופכים אותך למומחה בתארים שניים או קבלה אליהם.

ai27

Well-known member
לא, זה לא מה שנאמר.
נדמה לך.
לא נכון. זה הרף הרשמי, וגם זה רק בישראל. הרף האמיתי בישראל הוא החל מ-65 ועד ל-92, עם מוסיפים כל מיני מקרים מיוחדים כמו קומבינות, פרוטקציות ומה שלא יהיה. הרף בעולם, הרשמי והאמיתי, משתנה בין החל מציון עובר בתואר של 65 ועד ל-92, לפעמים עם ולפעמים בלי פרוטקציות וקומבינות. זה תלוי במוסד הספציפי.
במקום לקשקש שטויות
דווח לנו אחרי הפגישה שלך עם היעוץ האקדמי
הבעיה שלך היא שאתה לא מכיר את כל "הדרכים העקומות" של כל הדלתות האחוריות.
כן במתקדמים.
יש מדינות שאין "רגולציה".
אז זאת המזימה שלך? לעשות תואר שני במדינה נידחת בלי סטנדרטים?
אין שום סיבה שבעולם שהאייזק ניוטון של הפסיכולוגיה יצטרך להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר "על תנאי".
על תנאי זה אומר שכבר התקבלת. ורק מחכים לתעודה הרשמית כדי לעמוד בדרישה פורמלית.
אני למשל לא הייתי צריך לחכות לציונים ולתעודה כדי להתחיל תואר שני, כי עמדתי בקריטריונים ללא בעיה.
אצלך לעומת זאת, סיכוי נמוך מאוד שתיכנס כל תנאי. תצטרך לשפר ציונים כמה סמסטרים
אין שום דבר לספר לכם. אין מה לדבר עם היועצת האקדמית על התואר השני שלי סמסטר-שניים לפני שבכלל סיימתי את התואר. כל אדם עם כל ממוצע כלשהו עם תואר ראשון יכול להתקבל לתואר שני בחוג שיש לו בו את התואר הראשון, קל וחומר מאור פז, גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדעים מרובים, אחד משני האנשים היחידים בהיסטוריה שחכמים יותר מלאונרדו דה וינצ'י.
תכין ממחטות.
כנראה שתצטרך אותן
תפסיק להגיד את זה. הצטיינות בתואר היא לא גאווה. היא בושה. היא סימן לממוצעות אינטלקטואלית. גאונים אמיתיים בפרט, ואנשים חכמים בכלל, לא מצטיינים.
כשאתה מדבר על איינשטיין, ניוטון ודה וינצ'י
אתה מדבר על מצטיינים מובהקים. במיוחד בתואר הראשון
כמו מה שכתבתי לך, הבעיה שלך היא שאתה לא מכיר את כל "הדרכים העקומות" של כל הדלתות האחוריות. גם בלי אלו, התנאים הם עדיין לא בין 85 ל-92, בהסתכלות על הזירה העולמית. יותר בין 75 ל-85, כמו מה שצריך להיות. גם אז, הם לא עומדים במילים של עצמם וברף של עצמם ומסוגלים לקבל בהחלטה של רגע סתם מישהו שסתם היה איתו ראיון מוצלח במיוחד, סתם היו לו מכתבי המלצה מהאנשים הנכונים או סתם היו לו קורות חיים סוחפים ומרגשים.
מי שמצליח להבין בקלות מקבל ציון גבוה ולא צריך קומבינות הזויות
לעשות תואר במכללה בלי סטנדרטים זו לא גאווה גדולה

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
במקום לקשקש שטויות
דווח לנו אחרי הפגישה שלך עם היעוץ האקדמי
אתם לא מעניינים אותי.
אז זאת המזימה שלך? לעשות תואר שני במדינה נידחת בלי סטנדרטים?
ה"מזימה" שלי היא להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר באוניברסיטה רגילה, שפויה ומכובדת באמצעות כל הפרוטקציות והקומבינות שאני זכאי להן, ו/או, קסם אישי, מכתבי המלצה, ראיון מוצלח.

עלה לי רעיון גאוני.

אולי הדוד שלך או הגיס שלך או האבא של אשתך או מי שזה לא יהיה, זה ששווה מאות מיליונים ושהוא המנכ"ל או הבעלים או מה שלא יהיה של חברה אחת מהגדולות במשק, הוא יכתוב לי מכתב המלצה? זה יכניס אותי, נכון? מה דעתך?
תכין ממחטות.
כנראה שתצטרך אותן
ממחטות? אין לי. יש לי נייר טואלט, יש לי מגבונים, ויש לי מגבות נייר במטבח.
כשאתה מדבר על איינשטיין, ניוטון ודה וינצ'י
אתה מדבר על מצטיינים מובהקים. במיוחד בתואר הראשון
גאונים אמיתיים על-פי רוב לא יצטיינו. בתקופה של דה וינצ'י לא היו תארים אקדמיים, אם אני לא טועה. אילון מאסק חכם יותר מאיינשטיין והוא לא הצטיין, לדוגמה. אני חכם יותר מאילון מאסק ואני לא מצטיין, לדוגמה. יש עוד הרבה דוגמאות.
מי שמצליח להבין בקלות מקבל ציון גבוה ולא צריך קומבינות הזויות
אלו לא קומבינות הזויות. זה מקובל להתקבל דרך ראיון מוצלח במיוחד, מכתבי המלצה מהאנשים הנכונים או קורות חיים כתובים היטב. זה סטנדרטי. זה קורה.
לעשות תואר במכללה בלי סטנדרטים זו לא גאווה גדולה
כאמור, זאת לא התוכנית. בעיקרון, אני מכוון כרגע לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר באוניברסיטת תל-אביב. האוניברסיטה הזאת מגלמת בתוכה את היחס המושלם בין הכי קרוב לבית לבין האוניברסיטה הכי יוקרתית.

ai27

Well-known member
אתם לא מעניינים אותי.
כי כבר ברור לך מה היא תגיד
מאחורי החזות של טירוף מוחלט, ברור לך מה יקרה
ה"מזימה" שלי היא להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר באוניברסיטה רגילה, שפויה ומכובדת באמצעות כל הפרוטקציות והקומבינות שאני זכאי להן, ו/או, קסם אישי, מכתבי המלצה, ראיון מוצלח.
אבל למה שמקום שפוי ומכובד יקבל סטודנט בינוני-מינוס ששפיותו מוטלת בספק?

אתה מתכנן סחיטה או משהו?
להתקדם דרך חדר המיטות כמו שאומרים?
עלה לי רעיון גאוני.
אולי הדוד שלך או הגיס שלך או האבא של אשתך או מי שזה לא יהיה, זה ששווה מאות מיליונים ושהוא המנכ"ל או הבעלים או מה שלא יהיה של חברה אחת מהגדולות במשק, הוא יכתוב לי מכתב המלצה? זה יכניס אותי, נכון? מה דעתך?
למה שהוא יעשה דבר מטורף כזה?
בסוף עוד יפנו אליו בתלונות על הנזק שתגרום
גאונים אמיתיים על-פי רוב לא יצטיינו. בתקופה של דה וינצ'י לא היו תארים אקדמיים, אם אני לא טועה. אילון מאסק חכם יותר מאיינשטיין והוא לא הצטיין, לדוגמה. אני חכם יותר מאילון מאסק ואני לא מצטיין, לדוגמה. יש עוד הרבה דוגמאות.
בכל המקרים הללו טעית.
דה וינצ'י: "בחשבון התקדם במהירות רבה כל כך עד שלעיתים קרובות היה מביא את מורו במבוכה, בעוררו ספקות שונים בשאלותיו הקשות." מאחר והוא סיים את לימודיו מהר, הוא התקבל כשוליה בגיל מאוד צעיר - 14
אילון מאסק סיים את תאריו עם ציונים גבוהים - אבל בחר לא להמשיך בתארים אלא לפתוח חברה.
גם איינשטיין הצטיין בתאריו. ה"כישלון" שלו לא היה שהוא לא התקבל לתארים - אלא שהוא לא זכה במלגת קיום מלאה (ולכן עבד במשרד התקנים במקביל).

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא, אתם באמת לא מעניינים אותי. זה שאני המלך שלכם ואתם אובססיביים אליי זה דבר אחד וזה בסדר, וזה שאתם מאוד סקרנים בנוגע לחיי ומה שקורה בהם זה גם בסדר, וזה שאני משתף פעולה ומספר לכם כמעט כל מה שאתם רוצים זה עוד דבר, אבל אתם רוצים להיות מעודכנים בכל הפרטים בזמן אמת? לא קצת הגזמנו?
אין לי שום חזות של טירוף מוחלט. אתם טיפשים מידי מכדי להבין את הגאונות שלי.

אני בכלל לא עומד לדבר איתה על התואר הבא, אנחנו עוד לא שם. אני עומד להיוועץ בה איזה קורסים לקחת בסמסטר הבא.
אבל למה שמקום שפוי ומכובד יקבל סטודנט בינוני-מינוס
כי הוא גאון עצום מימדים אולי? :rolleyes:
ששפיותו מוטלת בספק?
שפיותי אינה מוטלת בספק.
אתה מתכנן סחיטה או משהו?
חס וחלילה. זה לא חוקי.
להתקדם דרך חדר המיטות כמו שאומרים?
תיאורטית אני יכול, יש לי את כל הנתונים המתאימים, אבל מן הסתם לא ארד לרמה הזאת, מה גם, שאין צורך. אני מאור פז. יקבלו אותי בלי בעיות.
למה שהוא יעשה דבר מטורף כזה?
כי אני אספר לכם את העתיד, שלשם ההשוואה, זה דבר ש-SupermanZW היה משתקע מחדש בישראל, נפרד מבת זוגו ומתאסלם כדי שאספר לו אותו, אילו אלו היו דרישותיי לשם כך. מספיק טוב?

1709168725772.png
בסוף עוד יפנו אליו בתלונות על הנזק שתגרום
אז אתה מודה שמכתב המלצה ממנו יכניס אותי לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר באוניברסיטת תל-אביב?

אני לא אגרום שום נזק. איזה נזק אני אמור לגרום. אני גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה. תואר שני בפסיכולוגיה הקלינית של המבוגר זה מתאים לי כמו כפפה ליד.
דה וינצ'י: "בחשבון התקדם במהירות רבה כל כך עד שלעיתים קרובות היה מביא את מורו במבוכה, בעוררו ספקות שונים בשאלותיו הקשות." מאחר והוא סיים את לימודיו מהר, הוא התקבל כשוליה בגיל מאוד צעיר - 14
טוב, במחשבה שנייה, לאונרדו דה וינצ'י הוא באמת לא דוגמה. הוא משהו מיוחד.
אילון מאסק סיים את תאריו עם ציונים גבוהים - אבל בחר לא להמשיך בתארים אלא לפתוח חברה.
אילון מאסק קיבל ציונים בינוניים בבית-ספר, כמתואר בביוגרפיה עליו של אשלי ואנס, "אילון מאסק", וכמתואר בביוגרפיה עליו של וולטר אייזקסון, "אילון מאסק".
גם איינשטיין הצטיין בתאריו. ה"כישלון" שלו לא היה שהוא לא התקבל לתארים - אלא שהוא לא זכה במלגת קיום מלאה (ולכן עבד במשרד התקנים במקביל).
הממוצע שלו בבית-ספר היה בינוני. 80.

לדעתי הוא לא אומר מחוץ לתפוז את השטויות האלה,

זה שמור לנו,לכן הוא לא באמת משוגע יותר תחמן.

איינשטיין הצטיין בתאריו
הצטיין בחשבון ופיזיקה בשאר היה בינוני.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לדעתי הוא לא אומר מחוץ לתפוז
נכון. אתחיל להגיד את זה בעולם האמיתי לאחר ההצלחה.
את השטויות האלה
אלו לא שטויות.
זה שמור לנו,לכן הוא לא באמת משוגע
(y)
יותר תחמן.
😠
(y)

ai27

Well-known member
לדעתי הוא לא אומר מחוץ לתפוז את השטויות האלה,
זה שמור לנו,לכן הוא לא באמת משוגע יותר תחמן.
ספק רב,
זה נראה כמו אובססיה
הרי זה היה תחום התואר שלו (השני)
אבל ההתעלמות שלו ממקצועות "לא רלוונטים" עלתה לו ביוקר: לא הצליח לקבל מלגה או משרת הוראה במשל הדוקטורט שלו (ולכן עבד במשרד הפטנטים)

ספק רב,
זה נראה כמו אובססיה
הוא הודה(כמובן) שהוא לא אומר את הדברים האלה מחוץ לתפוז.

אנחנו השפני ניסיון לבדיקת הביטחון העצמי שלו.
אבל ההתעלמות שלו ממקצועות "לא רלוונטים" עלתה לו ביוקר: לא הצליח לקבל מלגה או משרת הוראה במשל הדוקטורט שלו (ולכן עבד במשרד הפטנטים)
בסוף יצא לו הכי טוב עם הפטנטים,הרי הציץ בהם ומזה קיבל רעיונות,עשה את העבודה של בדיקת הפטנטים

בשעתיים שלוש כיון שהיה כ"כ חכם ובשאר הזמן במשרד פיתח את הרעיונות שלו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הוא הודה(כמובן) שהוא לא אומר את הדברים האלה מחוץ לתפוז.
(y)
אנחנו השפני ניסיון לבדיקת הביטחון העצמי שלו.
לא. פשוט הבנתי שעדיף שלא להגיד דברים כאלו בעולם האמיתי לפני שבאמת התפרסמתי והתעשרתי בגין הישגיי הרבים.

זה שאתם חושבים שאני משוגע זה בסדר, כי איזה השפעה כבר יש לזה עליי? מצד שני, אם גם בעולם האמיתי יחשבו שאני משוגע, זאת בעיה, ולכן עדיף לחכות.

כבר כשאמרתי לילידים האחרים באוקטובר של 2010, בכיתה ז' ובגיל 12 שאני יודע את העתיד, ושבתוך חצי שנה תופסים את בן לאדן, היית צריך לראות איך הם הסתכלו עליי, והיית צריך לראות מה הם חשבו עליי.

כלומר, כן, הם חשבו שאני חתיך בטירוף, שאני מוכשר ושאני גאון, אבל משוגע.

מאור החתיך, המוכשר, הגאון והמשוגע. רק כשתפסו אותו בתחילת מאי, פספוס של כמה ימים, לא ביג דיל, הם הבינו וידעו את האמת-מאור חתיך, מוכשר, גאון, ויודע את העתיד.

OIP (18).jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ספק רב,
זה נראה כמו אובססיה

היי! אני מדבר אליך! שמעת אותי?

שהבן משפחה שלך שהוא המנכ"ל או הבעלים או מה שלא יהיה של אחת החברות הגדולות במשק ושהונו נאמד במאות מיליוני שקלים יכתוב לי מכתב המלצה לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית (אתה הרי מעריך שמכתב המלצה שלו יכניס אותי) ובתמורה אני אספר לכם את העתיד. שכפי מה שאמרתי, זה דבר שלשם ההשוואה, SupermanZW היה משתקע מחדש בישראל, נפרד מבת זוגו ומתאסלם כדי שאספר לו אותו, אילו אלו היו דרישותיי לשם כך. מה דעתך? 🧐

נערך לאחרונה ב:
למעלה