hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
לא יודע וזה לא רלוונטי. הבעיה הגדולה שלך היא שאתה לא מקשיב או לא מבין שום מילה שאני אומר לך.ולאיזה ממוצע כבר הגעת?
לא התקבלתי למה? תואר שני? אני יכול לסיים את התואר הראשון קודם?אז אתה מבין?
אתה לא התקבלת - כי עד ספטמבר לא יהיה לך ציון מתא"ם.
ברגע שאסיים את התואר הראשון, אתקבל לתואר שני בלי בעיה.
ובכל מקרה מהמספרים שזרקת פה, הממוצע שלך לא מספיק אפילו לקבלה על-תנאי
אתה חייב קודם לוודא שיש לך יכולת להתקבל לתואר שני (מבחינת השילוב של ממוצע ומתא"ם)
כי אם קודם תחתום את התואר, ורק אז תבדוק אם אתה עובר - בסוף תיתקע בלי שום תואר שני.
אתה לא צוחק, הא? אתה באמת לא מקשיב לשום מילה ממה שאני אומר לך.ובלי עבודה בתחום רלוונטי לתואר
אין לך מושג מה נדרש לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר, או באופן כללי, כל תואר שני כלשהו מכל סוג כלשהו, לא בארץ, וקל וחומר לא בעולם, וזאת הבעיה שלך.ועדיין - הממוצע הנדרש להמשך התואר יותר גבוה ממה שיש לך.
כי עוד לא עשיתי את מבחן המתא"ם.ועדיין - אין לך את הציון הזה
מה זה "בהתאם לשאר ציוניך בתואר"? בקורס אחד אני יכול לקבל ציון סופי 98 ובקורס אחר ציון סופי 62. אתה לא זוכר מה אמרנו על הציונים שלי? אתה לא זוכר במה ציונים של גאונים מתאפיינים?ואם הוא יהיה בהתאם לשאר ציוניך בתואר - גם בדרישות הנמוכות לא תעמוד.
הדרישות הן לא ממוצע 90. לא בישראל, וקל וחומר שלא בעולם.כי הממוצע שלך קפץ מ75 ל90?
גם באוניברסיטאות שהגזימו ממש ואלו הדרישות שלהן, הן מתעלמות מהדרישות של עצמן באינספור מקרים.
גם באוניברסיטאות עם דרישות נמוכות יותר, הן מתעלמות מהדרישות של עצמן באינספור מקרים.
שוב פעם, בפעם השנייה בהודעה אחת:
יותר מכך ומעבר לכך, שוב פעם בפעם השנייה בהודעה אחת:
כי בעולם יש אלפי אוניברסיטאות? וכי זה לא סוד שיש אינספור פרוטקציות, קומבינות ושאר דרכי קבלה?מאיפה אתה יודע?
עוד ניחוש מח"פי?
תפסיק לקרוא לי ככה. זה לא השם שלי.במקום להמשיך להתנהג כמו מח"פ מצוי
יש לי פגישה ב-25 לחודש.לך עכשיו לדבר עם יועצת אקדמית
להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר, מן הסתםשתסביר לך מה אפשר לעשות עם התואר שלך
שוב פעם, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר או איך הדברים האלו עובדים. אתה הרי המומחה לקנונית הסדר העולמי של כל נושא הלימודים, הציונים, בתי-הספר ומוסדות להשכלה גבוהה. הסברתי זאת מספר פעמים, ואתה מתעקש להוכיח לי שצדקתי כל פעם מחדשלפני שאתה חותם את התואר כמו טמבל - והופך אותו לחסר-ערך