אחרי ששמים אותם בכלי של מים מתוקים? אני פשוט רוצה לדוג דגי ים ולהשאיר אותם בחיים כדי שאח"כ אוכל לשים אותם על קרס ולהשתמש בהם בתור פתיון חי לדגים גדולים יותר?
אז אם אטין לך מה להגיד אז אל תגיד, בינתיים חוץ מהודעות חברות תוכן ועניין לא עזרתה פה אף פעם לאף אחד, ושיש לך בעיה באקווריום כמו שקרה לך שכל הדגים שלך מתו אז אתה מבקש עזרה, ואתה עוד אמרתה לי שלי אין מספיק ידע?! אז מה יש לך?
עוזאבי ניהול לא צריך להיות עזרה דווקא. ניהול צריך להתבסס על שמירת הפורום, למשל- לקיחת כל ההודעות הקטנות כמו "קניתי", "חג שמח" וכו'... והדבקתן לשרשור אחד. העברת דברים לתג ליינס. דאיגה לכך שיכנסו מאמרים לפורום. מחיקת הודעות לא לעניין. וכל מה שישמור על פורום מסודר. אני מציע שיוסיפו עוד מיהו לניהול שיהיה ביחד עם המנהל הנוכחי. אם אתה מתנדב אשמח לשמוע.
הדג מרגיש? מילא תהליך ההוצאה שלו מהים על ידי תקיעת הקרס, לפחות אח"כ הורגים אותו, אבל מה שאתה עושה זה להשאיר אותו חי כשהוא מנסה לברוח אבל לא יכול כי תקוע לו שיפוד בפה. זה שיא הרוע, למרות שסביר להניח, לא אכפת לך.
שוב נגיד את זה כאן לא תומכים במעשים רעים לדגים!אני בכלל נגד להוציא דגים מהים!למה לך דג ענק מהים? אל תצפה שכאן יעזרו לך,אכן סייקון צודק,לך לפורום דייג...