כמה זמן יכולים דגי ים להשאר בחיים..

• פותח הנושא topo
  • פורסם בתאריך

ostap bender

New member
איפה חוש הומור של העם הזה?

אתם באמת לא מרגישים שצוחקים מכם? וזה פעם ראשונה...

ostap bender

New member
ודאי ודאי, סויקון היקר...

הוא צוחק ממך בלי להיות טרול. מן הסתם...

Suikun

New member
אולי

ואולי לא, לדעתי הוא פשוט בא לשאול שאלה, שמן הסתם ציפה למצוא בפורום דגים.

ostap bender

New member
תקרא שוב, בסבלנות, מה הוא כתב,

ואז אולי תבין. זה לא הראשון שמצליח לעבוד אלך - לתשומת לבך... מענין, אם גם הפעם תגיב, ולא התפלה אם כן, הרי אתה מאוד רציני. הפרופו, אני מכיר את מכרה עם "ההוא" מקרוב, כך שאני יודע למה התכוון המשרר. חג שמח לך, ידידי.

Suikun

New member
היה קצת קשה להבין

מה כתבת, תנסה לעבור על מה שאתה כותב לפני שאתה שולח את ההודעה ולתקן שגיאות כתיב. קראתי, בסבלנות, מה הוא אמר. לא נשמע לי "בלוף" כשמישהו שדג דגים שואל בפורום דגים כמה זמן דגי מים מלוחים שורדים במים מתוקים. אבל זה ויכוח סרק.

ostap bender

New member
צדקתי שתגיב?

יש לי רושם שאתה די בודד שם עם הדגים שלך... ולגבי טעויות כתיב, עמך הסליחה, את התואר שלי סיימתי לא בארץ. להבא, פשוט תנסה לא להגיב על ההודעות שלי.

Suikun

New member
ומדוע שלא אגיב?

את הרשמים שלך תשאיר לעצמך, בתור אחד שלא חושב יותר מדי על מה שהוא רושם, ומאושר להגיב לנושאים שלא קשורים לו או לבקר אנשים יותר מדי, נראה לי שאתה הבודד, לא אני.

ostap bender

New member
בגלל הסיבות שרשמת

בתור אדם נאור שיודע ה-כ-ו-ל, למה לך להתיחס לאחד כמוני?

Suikun

New member
מישהו אמר שאני יודע הכל?

אתה זה שקופץ פה משום מקום ומגיב בעוקצנות ובמרירות. אתה מתייחס, ואומר לי לא להתייחס. זה לא נשמע לך מגוחך? מה אתה מנסה לעשות? כרגע הוכחת שאתה באמת לא שווה תגובות. אז שלום לך, ופעם הבאה, אם יש לך משהו "נחמד" להגיד- שמור אותו לעצמך.

ostap bender

New member
אוף, סוף-סוף...

אבל אתה התחלת. תבדוק. גם כמה דפים אחורה. למרות שאני לא פעיל גדול בפורום, אתה קפצת להגיב לכל הודעה שלי בצורה תוקפנית וסרקסטית, למרות שאף פעם לא בקשתי את עזרתך. גם נסית ללעוג לי. גם זה תבדוק אם יש לך סבלנות. אולי יש פה מישהו שמוכן לסבול יחס כזה בתמורה לידע רחב שאתה מפגין. אני לא. לכן אני שמח שהגענו להסכמה. תיהיה ברי.

Suikun

New member
לא זכור לי בכלל,

לא זכורה לי שום הודעה שלך, אני בספק שניסיתי ללעוג, אולי הבנת לא נכון. בכל מקרה, על כל אי-הבנה שהייתה בנושא זה או אחר, מצטער מקרב ליבי. נפתח דף חדש?

גלעד cool7

New member
השירשור של שניכם ממש מיותר.

הפורום הזה גם ככה פורום מת, חבל להוסיף מרירות. אבל לשמחתי שניכם הגעתם למסקנות הנכונות.

ostap bender

New member
מצטער גם אני

שגרמתי לך להתרגז... בהחלט נפתח דף חדש. ודרך אגב, כשכתבתי על הידע שלך, התכונתי ברצינות.

ganjaman stound

New member
במבט אובייקטיבי

"ספורט" הדייג הינו נפוץ מאוד בעולם ואף קיימות תחרויות רבות בנושא ברחבי העולם ומשום מה הוא אינו נפוץ במיוחד בארץ - בספורט זה הדייג אינו לשם אכילת הדגים אלא לשם התחביב ואחרי תפיסתם הדגים משוחררים חזרה למים לרגע אינני טוען שספורט זה הינו הומני או שאני תומך בו אולם הוא מאוד נפוץ וחשוב לציין שהחלמה של דגים מתקיעת קרס היא מהירה מאוד ולשם תחרות לתפיסת דגים גדולים הפתיון הטוב ביותר הוא דג קטן חי על החכה

עם כל הכבוד

אתם עושים משהו יותר טוב ? ובימיוחד השליירית הזאת היא פשוט גורמת לעינוים לדגים כל יום מת אצלה דג אחר יש לה מים עכורים ומחלות באקווריום זה יותר טוב ....... להחזיק דג בזכוכיות שכל המים שלו מלאים בחיידקים

אבל אני לא רוצחת דגים...

נכון?! אתם(הדייגים)דגים דגים כדי לקבל כסף ואני משלמת כסף בשביל לקבל דגים,ויותר מזה אני משקיעה בהם מה שאני יכולה ואין לי כוונות רעות אליהם...בניגוד אלייך אני לא מתכוונת להזיקל הם ולא עושה משהו שאני חושבת שיזיק להם...

למעלה