כמה זמן יכולים דגי ים להשאר בחיים..

• פותח הנושא topo
  • פורסם בתאריך

ostap bender

New member
לא התכוונתי להליב...

קחי הכל בקלות, גם את הדגים בפרופורציה, והכל יהיה בסדר. וחשוב מהכל - תצחקי לפעמים

../images/Emo7.gifאיך אפשר לצחוק?!

אף אחד לא מבין אותי!אף אחד! אני עושה כ-ל מה שאני יכולה כדי שיהיה להם טוב והם מתים לי? ועוד מאשימים אותי פה? שאני לא קונה דגים טרופיים??

ostap bender

New member
אני מבין אותך.

תלמדי לאט לאט. קחי את הזמן שלך ותטפלי בהם פחות. פשוט תני להם לנשום. בהצלחה.

עוזאבי

New member
יכול להיות באמת......

שאת מתעסקת איתם כל שניה ואת לא נותנת להם לנשום. איך היית מרגישה אם אני עכשיו הייתי מתעסק בחיים שלך 24 שעות ביממה?

לא נעים..אבל יש לי אחריות על החיים

שלהם...והם נכנסו לסטרס,ומתו(חלקם)) וחוץ מזה אני עדיין מגדלת די מתחילה,אני לא בטוחה לגבי כלום שקורה להם,כל פיפס שלא במקום אני חוטפת התקף לב,(פעם שחזרתי מב"יס הלכתי ישר לראות(כמו תמיד.)מה שלום הדגים,וראיתי שדג אחד חסר וישר מה זה קפץ לי הלב...הוא הסתתר בארמון שלו...)אז איך לא אתערב בחיים שלהם?הם חשובים לי כמו משפחה!

עוזאבי

New member
עצה שלי תעזבי אותם קצת בשקט......

וזה אומר רק לפתוח להם אור ולהאכיל אותם ופעם בשבועיים החלפת 20 אחוז מהמים. וזה מה שאת צריכה לעשות לא יותר מזה. לשכן שלי יש אקורריום 2 מטר של ציקלידים הכל אצלו אוטומטי באקווריום והוא כמעט לא נוגע באקווריום ועד עכשיו לא מת לא כמעט אף דג אחד. תנסי ותראי מקסימום ימות לך דג אז אל תעבדי בשיטה הזאת........

אמרו לי לא להחליף להם מים בעונת מעב

ר...כי יש הבדלי טמפרטורות..ד"א זו השיטה שאתה משתמש? אל תגיד לי סתם מה לעשות כי זה לא "מקסימום"אני כל יום מקללת את עצמי על הטעות שעשיתי!ומתו לי דגים שהייתי ממש ממש ממש ממש ממש ממש קשורה אליהם! אני אנסה...תודה בכל אופן!

עוזאבי

New member
אני יחליף גם את המים אפילו אם אני..

יהיה עכשיו עם האקווריום בהרי הטיטליס שבשוויץ בגובה של 3020 מטר
, פשוט שימי מים בדלי ושימי בתוך הדלי ממדחום ואנטי כלור , אחרי זה חכי עד שהטמפרטורה בדלי ובאקווריום תהיה אותו דבר ותשימי את המים שבדלי לאקווריום. זאת אותה סיטואציה של חיי היום יום בעונת המעבר, למשל את נמצצאת בכיתה וחם לך, אז אפילו שחם וזאת עונת מעבר ( שיש הבדלי טמפרטורה) את תפתחי מזגן על קור נכון?!., מעכשיו אני יתן לך על כל בעיה עם הדגים, דוגמא של בערך אותו בעיה אצל בני אדם

../images/Emo140.gifתודה../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

על העזרה...

ולגבי התגובה שלך בבלוג,יש עוד קטע על מורים אבל זה לא ירידה,זה קטעים שקורים בשיעור,אל תדאג אני יכולה להבטיח לך שזה לא יפגע בך..

עוזאבי

New member
אה בקשה,

תרדי מצידי יותר על המורים את חושבת שאני לא יורד על מורים?....... פשוט מתי שהיה את הכתבה הזאת שביקרתי אותה הייתה ממש ממש לא נכונה..... בהצלחה בבלוג ובדגים.......

גלעד cool7

New member
שליירית-עידוד עם מוסר.

שהתחלתי קניתי דגים מחוות גידול, התנאים שבהם הייתי מקבל דג היו ממש עלובים. ותמיד שיחקתי להם באקוריום, הרבה מאוד. 50 אחוז מהדגים בחודש הראשון שהתחלתי הלכו לעולמם. אבל, עם הזמן למדתי שעדיף להשיאר אותם כמה שיותר בתצורה טבעית, תראי את לא אמא שלהם את סה"כ לקחת אותם מהטבע ואמורה לספק להם את אותם התנאים שהיו שם. אז אני התחלתי בדיוק כמוך, אבל עכשיו אני לא מת לי אף דג (טפו טפו טפו), והתנאים כל כך טובים שהסקלארים משריצים בקצב. איך אני עושה את זה? אני לא מחפש לסדר מה שעובד, זאת אומרת החלפות מים, האכלות, הוספת דגים וזהו. ואפילו אנטי כלור אני לא שם. ככה שתראי למדת גם בדרך הקשה, אבל תתנחמי עכשיו יוטב. בהצלחה.

תודה רבה לכם על העידוד!

זה עוזר!(לי)כי כמה שבכיתי וקיללתי ת'צמי עדיין מתים לי דגים מהסטרס..

עוזאבי

New member
גלעד העברתה את המסר שרציתי לתת.....

לשליירית בצורה יותר טובה ממני

למעלה