כמה זמן?!?

כמה זמן?!?

כמה זמן הייתם מוכנים להתכתב עם מישהו בלי להיפגש איתו? *תודה לכל המגיבים.

cheshire9

New member
יש לי "חברה"

שאני מתכתב איתה כבר 3 שנים ...... החלטנו די מוקדם לא להפגש. לאחרונה היא עברה לגור לא רחוק ממני. והסקרנות לפעמים מכרסמת בנו....... אבל אנחנו עומדים בהבטחה.

magenta73

New member
לא הרבה

אני לא בעד היכרויות וירטואליות לאורך זמן, וזה כולל גם שיחות טלפון. וכל זה כמובן מדבר על היכרות לצורך משהו רומנטי, כן. מהסיבה הפשוטה שבמקרה זה הפנטזיות מתחילות לצוץ ואנחנו הופכים את האדם ממול לדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו, מלבישים עליו את הפנטזיה שלנו, ואז כשנפגשים - רוב הסיכויים שהוא לא יענה על הציפיות הגבוהות ששמנו עליו. זה נכון לשני צדדי המגדר. ובכל מקרה, אני בעד המכלול. אין משהו שיכול להגיד, לי לפחות, מי הוא האדם, כמו היכרות ב-4 עיניים. גם לפי ריח/תנועות גוף/הבעות וכו'.

מנסיון מר של מס' חודשים, רצוי שלא הרבה זמן.

סיבות אפשריות: 1). מגיעים למצב של סובע די מהר. בתכתבות לעיתים ממצים אחד את השני עד כדי ויתור על פגישה. בקיצור מצ'עמם. 2). מחשיד-במידה ואין לך איזשהו הוכחה ויזואלית מעבר לתמונה שאת מתכתבת אם אותו בן אדם ולא איזה מתחזה. 3). השיחות לעיתים מובלות לכיוון שלא רצוי להגיע אליו. (יש כאלה שמטרתם להוביל התכתבות להתכתבות אירוטית דוחה בלשון המעטה
). 4). יש כאלה שמשתמשים במסנג'ר ובSMS כלי תקשורת יחידי וחסכוני. ויש עוד הרבה סיבות מדוע לא רצוי להתכתב לזמן ממושך. לטעמי עדיף התכתבות קצרה ולאחר מכן טלפון קצרצר, קביעת פגישה, שיחה פנים מול פנים ומשם תראי לאן זה מוביל. אבל לא כל מה שכתבתי זה תורה מסיני
יש כאלה שהתכתבו לזמן ממושך מאוד, נפגשו ונשארו יחד. אני דברת רק מנסיון מר שהיה לי בעבר.

אם אין סיבה מיוחדת...

לזה שלא נפגשים, ושניכם מרגישים מוכנים לקשר, אז לא יותר משבוע שבועיים...

מדובר על קשר אחר

קשר ידידותי, לא נראה לי שהצד השני היה רוצה שזה יתפתח למעבר. אנחנו מתכתבים קרוב לשנה וזה מציק לי. אני רוצה להכיר אותו - כמכלול, לא דרך אמצעי המדיה. הצעתי כמה פעמים להיפגש והוא התחמק מזה בצורה יפה. נעלבתי, הוא מכיר כל דקה בסדר יום שלי, ואני בשלו. לא מבינה, מה הבעיה?

אני לא בטוחה שאני רוצה

אמנם נקשרתי אליו מאוד מאוד, אבל אני בטוחה שפנים מול פנים זה לא אותו הדבר. כמו שרשמו פה, אני יצרתי את הטון שאני מעוניינת לשמוע אותו... אין תחליף לשפת גוף, ריח, עיניים... דיברנו בטלפון כמה פעמים, פתחנו מצלמות... אבל זה לא אותו דבר... לדעתי. ככה שאם אני רוצה אותו למעבר לידיד זה רק מפגש יוכל לומר, ולדעתי אחד לא יספיק.

מסכים...

עד שלא צוברים פגישות הדמיון ממלא את החללים הריקים... בכל מקרה, אם הוא לא בעניין כבר כ"כ הרבה זמן, ושנה זה המון, אולי כדאי שתוותרי על האפשרות שיהיה משו מעבר...

magenta73

New member
יש את המאוננים הוירטואלים

הנושא לא חדש. למה הם עושים את זה ולא רוצים להיפגש במציאות? כל אחד מסיבותיו שלו. אולי הוא מפחד מקירבה אמיתית. אולי הוא נכה או משהו כזה אולי הוא המציא בכלל דמות אחרת, שהיא לא הוא, שאותה הוא מציג בפניך ולא רוצה שתראי את זהותו האמיתית אולי הוא נשוי אולי הוא בן 13 וכו' וכו'. זה לא משנה. מה שמשנה זה מה קורה איתך. אם לא נוח לך שם, בסיטואציה שכזו, אל תהיי שם.

אני לא חושבת שהוא הטיפוס המאונן

אולי הוא מפחד מקרבה, ממפגש.. זה כן יכול להיות. לא נוח לי בכלל. אני מתייסרת פה. אבל לא יכולה להתנתק ממנו.

אולי הוא לא מעוניין בקשר רומנטי

מה שהיא בבירור מחפשת, אולי הוא רק רוצה "ידידה" עכשיו גם זה נהיה פשע?

למעלה