כמה זמן?!?

אין מצלמות דיגיטליות בימינו?

לא צריך לדמיין איך הבן אדם נראה. יש מצלמות בימינו ואפשר לשלוח תמונה\תמונות זה בתנאי שסומכים על הבן אדם שהוא לא סתם נוכל

צודקת

אבל באותה תקופה לא היתה לי מצלמה דיגיטלית ואפילו לא מצלמת אינטרנט ... לא חשבתי שזה הוגן שהחלפת התמונות תהיה חד צדדית (למרות שהוא רצה לשלוח לי תמונות שלו) . אולי נשמע דבילי במבט לאחור אבל זה המצב שנוצר. כמובן שבדיעבד הייתי מעדיפה פשוט להיפגש איתו וזהו. בלי כל המסביב. לא נורא.... כנראה זה לא היה אמור לקרות בכל מקרה.

אישון36

New member
מה המטרה שלך בחיים ?

האם להשתמש במחשב ולהתכתב ? האומנםלמצוא זיון ? או אולי להכיר לקשר רציני ? בעיברית. 100 ש"ח זה יקר או זול ? אישון. עדיף שלא אומר ולו דבר.

אמצעי המדיה להזכירכם,

הם רק אמצעים. הם לא תחליף לדבר האמיתי, הם דרך לתקשר דרכו. לנצח?!? לא מבחינתי.

אישון36

New member
השאלה מהו הנצח

ואם זה אמצעי לקשר בשר ודם - האומנם לא כדאי להשתמש בזה כאמצעי בלבד. אישון. העולם מלא גנבי זמן.

לא אוהבת להתכתב עם אנשים יותר מידי זמן

בלי להפגש, או לפחות לדבר בטלפון בתחילת דרכי באינטרנט [לפני משהו כמו 7 שנים] הייתי נכנסת הרבה לצ'טים, ועם חלק מהאנשים שאיתם צ'וטטתי הייתי עוברת לאייסיקיו. אבל כל הקשרים הוירטואלים האלה התפוגגו חוץ מקשר אחד. אז אומנם הקשר הזה לא אינטנסיבי, אבל עדיין אנחנו מתכתבים מידי פעם עד היום- כבר 7 שנים. וזה מעצבן ומסקרן, בעיקר בגלל העובדה שלעולם אני לא אדע איך הוא נראה. למחוק אותו מהמסנג'ר- אין מצב מבחינתי. אז אני חושבת שעדיף לא למשוך את הקשרים האלה יותר מידי, אלא פשוט לחתוך ברגע שאת רואה שהבן אדם לא בעניין של להכיר מעבר. אלא אם כן גם את לא בעניין ואז אין בעיה. לא אוהבת קשרים וירטואליים- זה ריקני, מנוכר. עדיף להמנע.

BABELICIOUS

New member
אם זה לקשר רציני לא הייתה לי סבלנות להתחיל

למשוך את זה on & on

smartblonda

New member
לדעתי לא יותר מדיי זמן

מקסימום חודשיים שלוש גג. המטרה בסופו של דבר היא לבכיר את הבן אדם במציאות,לראות איך הוא מתנהג ולבדוק את כל מכלול תכונותיו ,בדייטים לא וירטואלים. רק כך אפשר להתחיל קשר שאולי יעבוד.

למעלה