מאוד תלוי
בוא נגיד שהסטנדרט זה ברמן שלא מפנק, וכמובן שלא צריך לצפות ל"מתנות חינם" ולהתלונן במידה ואין. גם אם יושבים על חשבון של 500 ש"ח. אני שאני יושב על הבר בגלל שהרגע סיימתי קורס אני תמיד בוחן את הברמן, איך הוא עובד, איך הוא מתייחס, כמה הוא מהיר, וכו' וכו' וכו'... בוא נגיד שמישהי שהייתי בטוח שזו משמרת ראשונה שלה (ומסתבר שהיא עובדת 4 חודשים) והייתה בעדינות לא הכי מקצועית, אבל זה לא נגע לי ולחבר שלי, ואפילו היא הביאה לי מנה וחצי במקום חצי מנה (והודעתי לה על זה שלא יהיו תקלות אחרי זה) אז השארנו טיפ יפה כי היא הייתה נחמדה והכל. אבל אם ברמן לא מתייחס כמו שצריך, שוכח, עובד איטי, לא נחמד, זורק לך את המשקה והולך... אז הטיפ צריך להיות גם בהתאם, כמו מלצרים. אני אוהב לשבת על הבר כי כמעט תמיד השירות יותר טוב בבר, אז יש רף ציפיה מסויים.