הבעיות האלה תלויות מאוד בסניפים ובדוורים ולא פעם מקומיות
בתקופה שהדואר עוד חולק יום יום הייתי בשכונה שבה לא קיבלתי דואר כל יום כנדרש וגם הסניף השכונתי היה די עלוב, אבל עברתי לשכונה אחרת בעיר והכול השתפר... לכן זה לא פעם עניין של מזל, יכול להשתנות מאוד אם מתחלף מנהל סניף או אפילו דוור... ולהפך, ייתכן שזו בעיה של הסניף השולח בעיר אחרת, והעובדה שעכשיו זה קרה לך ולפני שנתיים לא, היא לא יותר ממזל ואקראיות.
שהגיע השבוע. הודעה בת חודש שיש לי דואר רשום (שצריך לאסוף תוך שבוע....). אפשר לסובב את זה כמה שרוצים, אבל לא מדובר רק בתחושות שלי. שירותי הדואר הם בעיתיים גם לדעת אחרים https://news.walla.co.il/item/3076459
אשרייך שאת מקבלת שירות טוב.
בדואר פנים הם לא השתפרו (לטעמי הורע מאוד)
בדואר חבילות מחו"ל הם לא השתפרו.
במה הם כן השתפרו? אהה התורים הרבה יותר מסודרים. אבל נשמת אפו של דואר זה העברת חפצים (קטנים ובינוניים) ממקום אחד לשני באופן אמין ובמחיר שווה לכל נפש. אני מחזיקה להם אצבעות, ולו מפני שאני מבינה שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו שירותים יקרים יותר.
אבל כפי שכתבתי לך, יש הרבה אקראיות. די בסניף או בדוור גרוע כדי ליצור בעיה עבורך וזה לא בהכרח משקף את המערכת בכללותה (זה גם לא אומר שהיא טובה).

בחבילות מחו"ל הם בהחלט השתפרו (ממש לאחרונה) וזה לא רק אני אומרת, בדיוק היה שרשור על כך בפורום השכן ועוד גולשים דיווחו על אותן חוויות שלי.