כמה יקח לחבילה קטנה שנשלחה מבלגיה לפני שבועיים להגיע אליי?

trilliane

Well-known member
מנהל
חבל שהזמנת.

J W von Goethe

New member
כשהאופציה היחידה האחרת היא טיסה לבלגיה...

או תשלום של 150 אירו, לא הייתה לי ברירה...

J W von Goethe

New member
למה? לרצון לקבל שירות טוב ושהממשלה תתחשב באזרח

שמשלם את משכורת פועלי הדואר?

נומלה

New member
לא כל כך השתפרו??

לנסיוני, השירות הורע באופן משמעותי! מכתבים שמגיעים אחרי חודשים ארוכים (אחד הגיע לאחר שנה וחצי!), לא קרה לי בעבר עד לפני שנתיים.

trilliane

Well-known member
מנהל
הבעיות האלה תלויות מאוד בסניפים ובדוורים ולא פעם מקומיות

בתקופה שהדואר עוד חולק יום יום הייתי בשכונה שבה לא קיבלתי דואר כל יום כנדרש וגם הסניף השכונתי היה די עלוב, אבל עברתי לשכונה אחרת בעיר והכול השתפר... לכן זה לא פעם עניין של מזל, יכול להשתנות מאוד אם מתחלף מנהל סניף או אפילו דוור... ולהפך, ייתכן שזו בעיה של הסניף השולח בעיר אחרת, והעובדה שעכשיו זה קרה לך ולפני שנתיים לא, היא לא יותר ממזל ואקראיות.

נומלה

New member
אז הנה אחד חדש

שהגיע השבוע. הודעה בת חודש שיש לי דואר רשום (שצריך לאסוף תוך שבוע....). אפשר לסובב את זה כמה שרוצים, אבל לא מדובר רק בתחושות שלי. שירותי הדואר הם בעיתיים גם לדעת אחרים https://news.walla.co.il/item/3076459
אשרייך שאת מקבלת שירות טוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
דואר רשום בתוך הארץ? אותו הדבר... כל מה שכבר כתבתי

והתחלתי מכך שבדואר פנים הם לא ממש השתפרו (כלומר נשארו בעיות רבות) אבל כל זה לא קשור לקבלת חבילות מחו"ל כי הן עוברות מסלול אחר, כאמור.

trilliane

Well-known member
מנהל
מזל טוב. היה שווה את כל הלחץ, הסרטים והחפירות?

אם תיקח משהו מהשרשורפלצת (ולא רק זה) בשתי מילים: סבלנות ופרופורציות.

נומלה

New member
גם וגם וגם

בדואר פנים הם לא השתפרו (לטעמי הורע מאוד)
בדואר חבילות מחו"ל הם לא השתפרו.
במה הם כן השתפרו? אהה התורים הרבה יותר מסודרים. אבל נשמת אפו של דואר זה העברת חפצים (קטנים ובינוניים) ממקום אחד לשני באופן אמין ובמחיר שווה לכל נפש. אני מחזיקה להם אצבעות, ולו מפני שאני מבינה שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו שירותים יקרים יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
בדואר פנים אני כן מרגישה שינוי לטובה

אבל כפי שכתבתי לך, יש הרבה אקראיות. די בסניף או בדוור גרוע כדי ליצור בעיה עבורך וזה לא בהכרח משקף את המערכת בכללותה (זה גם לא אומר שהיא טובה).
&nbsp
בחבילות מחו"ל הם בהחלט השתפרו (ממש לאחרונה) וזה לא רק אני אומרת, בדיוק היה שרשור על כך בפורום השכן ועוד גולשים דיווחו על אותן חוויות שלי.

למעלה