כמה מחשבות לא מגובשות

מנומשת27

New member
כמה מחשבות לא מגובשות

שלום כולם, אני מנומשת27, אנחנו חולקים סיפור פחות או יותר דומה, נעים להכיר. ועכשיו הסרט:

אחרי קריאה של קרוב לשבוע בפורום, אני מרגישה (וזו תחושה אישית לגמרי), שמתרחשת סירקולציה של תכנים. אני לא מנסה לרמוז שהתכנים בפורום אינם מוצלחים או לא רלוונטיים (אדרבא, אני בהחלט מבינה את הרצון לחלוק בבדידות ובתסכול), אלא בפשטות, לומר ש... ובכן, כאן אני קצת תקועה. מפני שמצד אחד מובן לי מדוע הפונקציה העיקרית של הפורום היא של קבוצת תמיכה. מצד שני, בהתחשב בכך שמטרתו הסמויה של פורום כזה היא להפגיש בין אנשים שחולקים קושי דומה ולהנגיש אותם האחד לשני; כשאנחנו מביאים אל הפורום אך ורק את הצדדים המסכנים, הממורמרים, הפחות-מתפקדים שלנו - אנחנו אוטומטית הופכים את עצמנו לפחות אטרקטיביים.

האם אני באמת מצופה לפנות למישהו שהדבר היחיד שאני יודעת עליו הוא שמדובר בביישן כרוני שהתמיד בבתוליו עד גיל מאוחר? באופן רציונלי אין לי בעיה לא עם זה ולא עם זה, אבל לא זה ולא זה מהווים תכונה מושכת בפני עצמם. מה אנחנו אוהבים/שונאים/מתעניינים מחוץ לחתך הנושאים הצר שהפורום נותן לו ייצוג? ולכל הקופצים בראש: אין לי בעיה לפנות לאנשים, אבל עם כל הכבוד, אין לי בינתיים סיבה לפנות. ושוב, לא מפני שאתם לא מעניינים/ת, אלא מפני שבקונטקסט של הפורום לא אמרתם ואני גם לא בטוחה שתינתן לכם ההזדמנות לומר משהו שיעניין אותי.

not lonely

New member
צודקת, מדברים פה יותר מדיי על סקס מאשר בפורום

סקס

בואו נדבר על סדרות.
מי אוהב? ומה רואה?

אני כרגע בעונה 4 של זהות בדויה

מנומשת27

New member
משלימה בעלגות את "המפץ הגדול"

אחרי שנטשתי את "הסמויה" פרקים בודדים לפני סיום (מצטערת, לכל סדרה אחרת הייתי סולחת על הטוויסט הדבילי בעלילה, אבל לא לסמויה).

not lonely

New member
ראיתי עכשיו טריילר

של הסמויה ביוטויב.
משום מה הזכיר לי פתאום את אוז

ראית אוז?

Tripon1

New member
מה ??? נטשת את הסמויה ??

ועוד לפני סיום ???
כאילו בעונה החמישית ??
איך ?? למה ?? (אייקון שתופס את הראש)
זאת הסדרה אחת הטובות שיש

מנומשת27

New member

כאמור, מפני שהטוויסט בעונה החמישית היה מופרך בעיני. כן, הבנתי את התסכול של מק'נולטי ופרימון, אבל come on, לפברק רוצח סדרתי? עבור סדרה שמתיימרת ומצליחה להיות ריאליסטית מא' ועד ש', החריקה (ולו הקלה ביותר) בת' הוציאה אותי משלוותי. הסדרה פשוט לא הצליחה לשכנע אותי שכך הדמויות יפעלו במציאות.

avi1283

New member
באמת טוויסט

הזוי לגמרי, בגלל זה לא אהבתי את האחרונה.
אבל עדיין הסדרה הכי טובה בכל הזמנים.

ניר4819

New member
אח, המפץ....

אחרי נשואים פלוס, זו הקומדיה הטלביזיונית האהובה עלי ביותר. אפילו שבעונה האחרונה היא בירידה משמעותית לעומת העבר (אפילו שלדון כבר לא שלדון הקלאסי והאהוב). פשוט סדרה מצחיקה בטירוף, עם הדמות המצחיקה ביותר שראיתי בטלביזיה בשנים האחרונות: שלדון קופר.

ואגב זה וסקס, הנה ההגדרה שלו לנושא, כפי שהוא אומר לפני בפרק הראשון של העונה ה-4. ציטוט אדיר, מהאהובים עלי ביותר שלו:

I'm quite aware of the way humans usually reproduce, which is messy, unsenitary, and based on living next to you for three years, invloves loud and unnecessary appelas to a diety

C l u e

New member
באפי

המבחנים הביאו עימם מרתון מי-יודע-כמה של הסדרה הכי טובה שאי פעם נוצרה.
מי מצטרף?

מי אמר .......................

סקס ולא קיבל?

נו טוב בעצם אנחנו עוד לא קיבלנו סקס............
אבל לפחות אל תגרמו לי להיחבא אל הכלים

אני בחורה לא יכולה להזדיין בכייף שלה,
לפחות תתנו לי לבטא את זה במילים

Berethor

New member
לא צריך להגזים

חוץ מזה הדיבור פה על סקס היא בצורה הרבה יותר קלילה ונחמדה, ולא כבדה וגסה ברמות של פורום סקס.

Light18m

New member
חכי, לאט לאט

תגיבי יותר, תאמיני לי שאפשר ללמוד ככה על אנשים ולפחות לקבל רושם ראשוני כדי להתחיל להתכתב לעומק.

זה קורה.

not lonely

New member
ולהציג את עצמך

אה, לא אמרנו לך ברוכה הבאה.
או שכבר אמרו לך ורק אני פספסתי את זה

מנומשת27

New member
אני מגיבה כשאני מרגישה שיש לי מה לומר

בנוגע לקבלת רושם ראשוני: אני מסכימה אתך שמקריאה בפורום אפשר ללמוד לא מעט על אנשים. אלא שההיבט ממנו ניתן ללמוד אודותיהם הוא מאוד מצומצם, ולא די במידע שניתן לשאוב מהפורום כדי לעורר (בי, לפחות) עניין. אולי זו רק אני, ואז ההודעה שלי לא רלוונטית. אבל אם ההודעה שלי מהדהדת אצל אנשים נוספים, יתכן וכדאי לעשות משהו בנוגע אליה.

למעלה