כמה מחשבות לא מגובשות

Light18m

New member
אשמח אם תפתחי שרשורים שניתן ללמוד מהם יותר

השאלון שכתבתי נועד לזה בין השאר.

אני למדתי ממנו.

Light18m

New member
וזה לא חייב להיות שאלון

נראה לי שכמעט כל אחת מהשאלות שם יכולה להתפתח לדיון שממנו אפשר ללמוד דברים על החברים פה.

נכון,

ברוכה הבאה!

מסכימה עם המנהל,
אם את רוצה להכיר את האנשים,
תכתבי בפורום -תעשי לנו סקרים ושאלונים {קצרים לא כמו שהיה לנו}
ואנחנו נענה וככה נכיר אחד את השני

וואו איזה מגניב זה

אגלה סוד
גם אני מנומשת

אם יהיה מפגש יהיה נחמד לפגוש עוד לא אחת שהיא לא ג'ינג'ית אך מנומשת כמוני

Tripon1

New member
צודקת, אבל זה טבעי

הכל פה עדיין חדש וטרי, ורוב ההודעות באות מאנשים
שהרבה זמן רצו לשפוך את מה ואיך שהם מרגישים. וכשהם פונים
לאנשים באותו המצב שלהם אז זה בא יותר בקלות.

כמו שאור אמר, לאט לאט עם הזמן יהיה אפשר להכיר קצת מעבר.

חמוד1975

New member
צודק 100%

מה יותר טבעי להכנס לפורום "חסרי נסיון זוגי" ולדבר על "חוסר נסיון זוגי"? זוהי סיבת קיומו של הפורום. להפגיש בין אנשים מרקע דומה, שמקרה זה הם גם די מסתירים אותו ביום יום, ואין להם הזדמנות לפרוק את אשר על ליבם.
כדי לדבר על נושאים אחרים יש לי מלא חברים ומכרים שטבעי לי בהרבה לדבר איתם במציאות. אני גם חושב שבין השורות אפשר להכיר את האנשים, ואם מזהים פוטנציאל של חיבור, אפשר גם להמשיך במסרים ומשם הלאה. ואחרי תקופה, כמו שכבר אמרו לפני, מניח שאנשים גם ישתחררו ויפתחו יותר.
אחת הבעיות איתנו, היא שחלקנו ממילא מאוד חוששים מלהחשף בזהותם, מה שמקטין באופן טבעי את נושאי השיחה.
אם למשל, אחשוף כאן פרטים על עבודתי, שהיא באמת מעניינת ויותר אטרקטיבית מחוסר הנסיון שלי, תוך דקה יוכלו למצוא אותי בגוגל. לא שיקרה שום אסון, זה ממש לא תסריט סיוטי עבורי, אבל בכ"ז מעדיף לבחור בעצמי את האנשים שיחשפו לפרטים האלו.

goldy

New member
אה: להתנהג כמו בבלוג

אני מצחיק או שלא קוראים אותי
.

goldy

New member
"בדיחה על סקס" / "בדיחה סקסית"

זו כותרת שמשיגה כניסות!

ESPS

New member
אז זהו שלא

יש כאן כאלה שדווקא יש להם ניסיון מיני וזוגי ( אני ), והם כאן מתוך סקרנות לגבי כאלו שבאמת אין להם ניסיון מיני ולא ניסיון רומנטי.
אני מציין את זה רק שלא יהיו טעויות.

אני לא יודע אם מטרת הפורום היא להפגיש בין אנשים... איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת? מוזר..
נראה לי שהרעיון הכללי הוא פשוט לדבר, ללבן, להקשיב, ללמוד את הנושא ולדעת יותר.
אני בקשר עם כמה בחורות בפורום ופשוט רוצה לדעת עליהן יותר, והן בהחלט עונות לי.

בשביל להכיר- יש אתרי היכרויות ויש גם לוח מודעות לפורום.
פורום זה לא בדיוק מקום להכיר. אבל מצדי...

אני הייתי שותף לעוד פורומים רבים ושונים בענייני סקס, פורום סקס, פורום הומואים דתיים, פורום BDSM, פורום א מיניים, פורום פמיניסטיות ועוד כל מיני, מבלי שהיו לי שום מאפיינים משותפים עם כותרת הפורומים או משתתפי הפורומים ( אני סטרייט לא דתי, ולא סדיסט וכו' וכו' ).

מנומשת27

New member
זכותך

ולא ניסיתי לגרש אותך :)

איך הגעתי למסקנה הזו? אני חושבת שזה די מתבקש. מצד שני, אתה תמיד רשאי לחלוק עלי.

ESPS

New member
זכותך גם לשמור על עמימות, ולא לפרט

בינתיים למדתי שיש אנשים חסרי ניסיון שהם:
א מיניים
א רומנטיים
מיניים ורומנטיים, אבל יש להם בעיה כלשהי עם מגע שלא הבנתי עד הסוף ( גם גברים וגם נשים ).
מיניים ורומנטיים באופן מוחלש. כלומר אין להם בעיה עם מגע, יש להם יצר מין ורגשות רומנטיים, אבל זה לא בראש מעייניהם.
יש גם אחרים- שטוענים שיש להם יצר מין מפותח במיוחד, אין להם רגשות רומנטיים, ואין להם שום ניסיון מיני. ולעתים הם מפנטזים על בני מינם. זה קטע קצת יותר קשה להבנה.

יש גם אל הוריים, שזו מן תכונה שמרחפת מעל כל הקבוצות הקודמות ( גם בעלי הניסיון המיני ).

בעניין של להכיר- אני חושב שזה יותר מאפיין את הבחורים כאן. ככה התרשמתי לפחות.
הבחורות עושות עם זה בעיות. הן מכחישות, אבל עושות עם זה בעיות.

למעלה